Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi va doresc ..
castelana draga iti doresc nastere usoare , un bebe sanatos si voinic, refacere rapida!
D zeu sa fie cu tine..
ALRAK spune:
HRISTOS A INVIAT !
LUMINA ESTE PENTRU NOI !
SA AVETI SARBATORI FERICITE SI LUMINATE !
CASTELANA NASTERE USOARA !
Ai vazut ce cuminte este Cezar?, vroiai sa vina pe lume dupa Sfintele Pasti si uite ca s-a conformat
.
De maine veti fi trei
.
Un mare buchet de flori pentru tine 

Dumnezeu sa va binecuvanteze familia si bebele sa fie sanatos si papacios si necolicios, iar tu sa ai laptic mult si bun pentru el.
Va pup pe toate: mamici, gravidutze si aspirante 

Sa aveti parte de sarcini usoare si prunci buni si sanatosi.
Inca aspiranta la titlul de gravidutza
DOAMNE AJUTA ! 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK HRISTOS A INVIAT ! LUMINA ESTE PENTRU NOI ! SA AVETI SARBATORI FERICITE SI LUMINATE ! CASTELANA NASTERE USOARA ! Ai vazut ce cuminte este Cezar?, vroiai sa vina pe lume dupa Sfintele Pasti si uite ca s-a conformat .De maine veti fi trei . Un mare buchet de flori pentru tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumnezeu sa va binecuvanteze familia si bebele sa fie sanatos si papacios si necolicios, iar tu sa ai laptic mult si bun pentru el. Va pup pe toate: mamici, gravidutze si aspirante ![]() ![]() ![]() Sa aveti parte de sarcini usoare si prunci buni si sanatosi. Inca aspiranta la titlul de gravidutza ![]() DOAMNE AJUTA ! ![]() |
Multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!
Scriu acum din spital, tocmai m-am internat si peste maxim 10 ore ne vedem odorul mult asteptat.
Surioara sa ai parte de tot binele din lume si cat de curand sa vina si la voi bucuria aceasta de a deveni parinti!
te pup si sa ai Sarbatori Luminate!!!!!!!!!
castelana fericita
39+ 
luni deschidem ouletul nostru de
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria HRISTOS A INVIAT! Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi va doresc .. castelana draga iti doresc nastere usoare , un bebe sanatos si voinic, refacere rapida! D zeu sa fie cu tine.. ![]() |
Multumesc din suflet!!!!!!
Sarbatori Luminate!!!!!
Toate cele bune si cat de curand sa auzim vesti bune si de la tine!!!
castelana fericita
39+ 
luni deschidem ouletul nostru de
elenada spune:
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari va doresc. Hristos a inviat!
Castelana Go Go Go !

[majoreta. Nastere usoara draguta. Bafta!
Carmely eu ii pun lui Matei putulica in sus. Am inteles ca asa e bine sa fie pusa ca sa nu aiba probleme mai tarziu de fertilitate. Nu am facut eu cercetari sa vad daca e adevarat sau nu asta. Asa mi-au spus alte mamici de baieti. Acum fiind micut o sa tot ude hainutele indiferent cum ii vei aseza cuculetul. Creste el si scapati de probleme. Copii micuti cresc foarte repede.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
dragile mele
Cezar a venit pe lume astati la ora 8,15, astazi 5 aprilie!!!!
4,550 gk si 55 cm!!!!!!!!
eu sunt acum adusa la salon, incep sa ma dezmostesc![]()
bebelusul este frumusel si maricel,are o voceeeeee, cand imi aude vocea tace!!!!
va pup si cand mai pot revin!!!!!!
castelana fericita mami de Cezar 
luni am deschis ouletul nostru de 
goldi spune:
FELICITARI, Castelana !!!
Sa fiti sanatosi si fericiti !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
16+
goldi spune:
Aici, la ora din Romania, micutul Cezar de-abia acum se naste , deci ii putem ura in direct
BINE AI VENIT PE LUME 

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
16+
iana_mari spune:
CASTELANA FELICITARI!!!!!!!!!!
Sa va bucurati de el ,sa fiti fericiti si sanatosi1

Inasanatosire grabnica si mult laptic.
PUP TOATE FETELE1

iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
brunadria spune:
castelana mamica fericita, bravo!!! felicitari!!
ti ai indeplinit visul, sa aveti o viata fericita