*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
... Ca ma doare in mod bizar undeva deaspura rinichiului, sub coaste, langa coloana, cam in spatele ficatului Si cum ficatul nu doare, bila n-am , nu stiu ce naiba o fi asta ca n-am dormit toata noaptea. Ma doare in pozitie culcat, drepti parca e mai bine Om ciudat, dureri ciudate

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Hai zi drept! Te-a luat Toni in brate pana la urma...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
... Ca ma doare in mod bizar undeva deaspura rinichiului, sub coaste, langa coloana, cam in spatele ficatului Si cum ficatul nu doare, bila n-am , nu stiu ce naiba o fi asta ca n-am dormit toata noaptea. Ma doare in pozitie culcat, drepti parca e mai bine Om ciudat, dureri ciudate

Hai zi drept! Te-a luat Toni in brate pana la urma...

Ma, ar avea forta dar n-are anvergura Ntz, nu-i de la asta, astept si alte fantezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

http://www.obsthandel-stolle.de/catalog/images/050_Schnittlauch.gif
Asa arata acest Schnittlauch.
Eu mi-am adus din Austria 3 ghivece cu condimente care acum incoltesc foarte frumos in bucaratie la geam. Am patrunjel, busuioc si schnittlauch. Abia astept sa "creasca mari"

hai sa contribui si eu ca prea baleste madam Tanase

schnofufuiarbaaia e chives in engleza, arpagic verde/ceapa ciorii in romana

http://costachel.blogspot.com/2009/02/arpagic-verde-sibulet.html

Pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si Allium schoenoprasum pentru vorbitorii de latina[z]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata, si eu la cofee, please!!!

Vad ca ati iesit deja prin plimbari, la o asa vreme e si normal. E super, super cald.

Am vazut pozici de la Mimo de la intalneala, cred ca a fost tare frumos.

Pe mine m-a topit Razvanelu aseara la plimbare. Am fost sa ne luam cafeluta si ciocolata calda de la un magazin de la care ne luam noi zilnic cand ieseam la plimbare. Si tot discutam acolo cu doamna ca a venit vara, ca incep iar plimbarile si o sa fie frumos la care intra si Razvan in vorba : "dar nu o sa mai fie niciodata ca vara trecuta...ca mami a inceput serviciul si nu mai e cu noi la plimbare". O Doamneee! Intradevar , a fost minunata vara trecuta si chiar ca nu or sa se mai intoarca vremurile alea. O sa fiu cu ei la plimbare doar in week-end si uneori seara dupa servici. Dupa remarca lui de aseara am fost cam nostalgica...

Alice, Rebe canta de dimineata ceata lui pitegoi!

N-am apucat sa vad pozele Bubulinei , bine ati venit. Dau acum o raita pe Facebook...

Si trebuie sa mai vad ochisorii albastri de Andru.

Ursuleata, trebuie sa facem cumva sa ajunga costumasul verde la tine. Hai ca o sa vorbim pe mess.

Va pup, sa aveti o zi minunata, sper sa mai intru azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, lasa mami ca la vara oricum nu poti iesi in parc decat seara pe racoare si o sa ai timp sa te bucuri din plin de puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta incearca si o vata imbibata in solutie facuta cu acid boric si zahar.. ele vin la zahar si papa si acidul.. asa am auzit, ca eu nu am avut treaba cu ele niciodata..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, incerc si asta, multumesc, sper doar sa nu decoloreze parchetul.

Am gasit la Billa pastile anti-furnici, trebuie doar sa vina A sa vedem cum se folosesc (sper ca nu sunt hormoni antiinmultire, ca tre sa asteptam sa moara de batranete tot musuroiul, si nu e funny deloc ).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!
Am zarit cateva emoticoane cracanate pe-aci si abia astept sa si citesc,sa aflu motivul cracanarii

Pana una alta,va zic de we meu mucios si febril,cu dardaieli sub plapuma,in timp ce caloriferul electric duduia,cu homeopate la greu,dar si cu 2 doze de paracetamol,ca nu se mai putea altfel..Sincer,ameliorarea s-a vazut numai dupa ce,dupa o luuuuuuuuuuuuunga perioada de abstinenta,am servit o binemeritata aspirina a saracului! Si nici n-am sangerat,si nici dureri n-am avut!!
Stati asa ca nu fu numai atat-ieri,bunica lui Dan a ajuns in UPU si apoi la neuro cu TA-28.Da-i alergatura si investigatii,imparte pliculete si atentii,fa-i ex.tomograf si toate cele.. Concluzia-nu a facut AV,daca puteti crede asa ceva!! O tin sub observatie si trat. la terapie intensiva,pt.ca ta nu vrea sa scada sub 17-18,dar e constienta si fara semne de altceva Sper sa nu fi imbolnavit pe cineva pe-acolo..Am purtat masca,e adevarat,dar tot mi-e teama

Merg sa citesc si eu din urma,nu inainte de a le ura sarbatoritilor din we:

La multi ani,Maria Roxana,puiuta a Elarei!

La multi ani,Mihai al Ancai!!

La multi ani Dana!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata!!!!!

ce fac fetele???

am vazut si eu pozele de ieri din parc, super..noi nu am reusit sa ajungem. ne-am trezit la 10...

salivez la retele voatsre de supa cu usturoi....binewinteles ca am sa fac si eu dar dup[a Paste astept impresii care dintre retete a iesit mai buna

merge greu net-ul asta, ,scriu si dupa cateva secucunde bune imi apare ce am scris

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput