Bazar (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, sepcuta asta crezi ca e buna pe la 3 luni? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5439328886159187922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am o observatie de facut referitor la raiatii de la carminabulina licitati de grati.ela, culoarea nu este vernil cum apare in poza, ci verde deschis, iar pe ei scrie marime 80, care teoretic merg la 1 an jumatate, dar practic cred ca merg pana la 2 ani, poate chiar mai mult, in functie de copil.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Arcadia, Dudu are 2 ani dar la 88cm/11kg poarta tricouri 74-80, pantaloni 80-86, gecute 74-80...e un gladiol |Culoarea nu ma deranjeaza...sper sa nu fie de fetite modelul, iar daca este, ii tai si-i fac 3/4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Arcadia, cel tirziu marti il pun la posta. Pina urma cine a luat ghetutele?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna! Banutii de la J56 si de la M10 , vor ajunge la Bogdan!
Maine ajung la banca sa-i pun!

Mergi la inceput

Kokiy, am primit tobita, este f draguta. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ana_l, pai ancutza o sa ia ghetutele, de asta ziceam ca poti sa pui coletul

grati.ela, teoretic cred ca e de fetita modelul, adica sunt usor evazati si desfacuti jos, culoarea insa mi se pare de baietei. eu i-am dat pantaloni evazati lui calin cred ca poti renunta la licitatie daca vrei

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Ledi, sepcuta asta crezi ca e buna pe la 3 luni? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5439328886159187922

Ana,nu cred,pt ca David a prins vara in per 6-9 luni.Depinde si de capsor,dar nu stiu cum sa o masor.
Sepcutele sunt noi,am avut foarte multe,pt ca uitam sa-i iau de acasa si era musai sa-i cumpar una de pe afara ca-l deranja soarele.
Voi reveni si eu cu produse noi azi-maine.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

arcadia promit sa le pun iar la bazar, sper doar sa le poarte cu blandete Sabina mea ca sa mai inteleaga si urmatorul ceva din ele

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Ledi, e super sepcuta, din pacate bebe pt care voiam se naste, acum, vara.., cand o sa-i fie buna nu o sa mai fie soare

Mergi la inceput