Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 49
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
20 Ron Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Actualizat la 22
Pt cine vrei sa mearga banutii ?
Ok, pt Bogdan
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kid spune:
Am confirmat platile facute de AnnaBaby.
TantiZavaidoc F45 apare in "Finalizate" ca fiind castigat de ancadragoman. E vreo greseala pe undeva? Celelalte plati le-am confirmat.
Edit: am lamurit cu Daria problema. Erau 2 produse F45, unul castigat de TantiZavaidoc si unul de ancadragoman; le-am separat cu .1 si .2
Deci este totul in regula pana acum.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Actualizat la 22 Pt cine vrei sa mearga banutii ? Ok, pt Bogdan Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
dap,da' ma mai uit sa mai cumpar si altceva, sa mai dau banuti si ptr alti copii.Problema e ca ptr subnutrite n-ati deschis bazar.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
szivarvany spune:
Kid
Gabriella, sper ca glumesti, da ? Io intrebai sa stim ce trecem, insa aici fiecare doneaza cat si unde si cum poate !
In niciun caz nu am intrebat sa insinuez ceva , Doamne fereste !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Kid Gabriella, sper ca glumesti, da ? Io intrebai sa stim ce trecem, insa aici fiecare doneaza cat si unde si cum poate ! In niciun caz nu am intrebat sa insinuez ceva , Doamne fereste ! Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
nu.chiar vreau sa mai cumpar ceva,dar nu stiu ce mi-ar veni,zau.Am 174 cm si 50 kg si ce-mi place e marime 40,42.
Uite, as vrea sa stiu produsul L33 de la imbracaminte femei ptr ce marime merge.Pare interesant .Multumesc !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
liliana83 spune:
Laura25,Kriss79, am primit pachetelele.
Laura bluzita este ff mica. Nici gandacul meu nu-i mare , are 82cm si 10,5 kg la 1,5 ani, dar bluza aia chiar nu-i intra pe cap, si eo care credeam ca are capul mic.Sunt curioasa ce varsta avea copilul care a imbracat-o?
Tanti Zavaidoc spune:
Buna,
Acum am reusit sa citesc ce ati scris in ultimele zile. Ma bucur ca s-a lamurit cu produsele:)
Intrebare pentru Mikaeela: adidasii Reebok au 16 cm in interior sau in exterior si din ce material sunt facuti? Multumesc anticipat!