Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 35
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Fetele iubitele, am si eu o intrebare, cu taxele postale cum se procedeaza? Am citit eu pe prima pagina, cum ca banutii se pot pune de catre destinatarul coletului tot in contul copilasului pentru care au donat, nu? Ca eu mi-am inceput o listuta cu ce si cui am de trimis dar nu stiu cum procedati voi in mod uzual deoarece eu pana acum doar am mai cumparat sporadic de prin bazare, e prima oara cand am si oferit... |
In mod uzual nu se respecta regulamentul la partea asta. Adica majoritatea fetelor trimit produsele pe banii lor si atat. Uneori se cere depunerea taxelor postale de catre cumparator in contul cazului.
Cand ai asa multe de trimis insa nu se supara nimeni daca ceri banii respectivi in contul tau. Tu decizi.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ellinia Alex_andra, am primit pachetul de la tine! Multumesc! |
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Ethera, astept PM cu adresa ta, sa-ti trimit produsele castigate de tine
Fetelor, daca are cineva sandalute, pantofiori, primavara/vara, de fetite, marimea 21, eu ma abonez
alex_andra spune:
Si deasemenea, ma abonez la rochite de vara de 18 luni.
andre_ea spune:
Am si eu o intrebare tehnica. Pot depune bani la casieria altei banci decat cea la care este deschis contul? Si daca da, sunt comisioane?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
gabi25 spune:
Nu ma ajuta numarul 24....gaza mea la aproape 4 ani poarta 25-26 in functie de model....si fratesu la 8 ani poarta 28-29.
M-ar interesa si ceva papucei, de bagat piciorul sau cu scai, pentru camin.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui andre_ea Am si eu o intrebare tehnica. Pot depune bani la casieria altei banci decat cea la care este deschis contul? Si daca da, sunt comisioane? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Nu cred.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
sashenka_h spune:
licitez n15 - 20 ron ptr david
licitez n2 - 45 ron ptr robi
sper ca am procedat bine
Mami Andreea 5sapt si 5 zile+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Dodo-pui spune:
Actualizez
citat din mesajul lui sashenka_h licitez n15 - 20 ron ptr david licitez n2 - 45 ron ptr robi sper ca am procedat bine |
prod N2 este donat pentru Bogdan...daca doresti sa licitezi in continuare pentru el este alegerea ta...In rest totul e ok
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
liliana83 spune:
Am depus banutii si-am trimis mail la bazargeneral@gmail.com
Fetelor, daca faceti curat prin dulapuri si dati peste o pereche de sandale nr.22-23(chiar si 24, pot fi si de fetita ca mi-ar trebui pentru cresa ), le astept la bazar, m-as bucura foarte mult!