Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 2

Ancutza_Bro spune:
licitez K43 : 21 ron
pt Robi
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

alex_andra spune:
Am pus pachetele pt elinia, mistral, kid si liliana83.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

gabi25 spune:
DANDUSA, am ridicat ieri treningutul si gaza mea a fost foarte incantata. Multumesc.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

nrl spune:
Licitez si eu J61 20 lei si 2 seturi J6 15 lei/bucata
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Dodo-pui spune:
Actualizez
Edit:Ancutza_Bro poti alege destinatarii banutilor doar la produsele la care cel care le-a donat nu a specificat cui sa donezi.De aceea te intreb prod C37 si C39 sunt donate pt Bogdan.Mai le doresti?
Edit 2:Felicitari pentru licitatiile castigatea:
AnnaBaby:L130,
Liliana83J56,
Ana_IJ58,J59,
carminabulina J60
Edit3:
-Mistral confirm plata pentru produsele L141,L147(pt David)
-LoraG76
-Grigore-tina
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Multumim frumos fetelor care se implica ![]() Precizez pana intra fetele la bazar sa editeze (munca deloc rapida si usoara) ca la toate produsele puse de Ledi - banutii se liciteaza pt David, multumim pt intelegere ![]() ![]() ![]() |
Sper ca am editat la toate produsele pentru David....daca nu aratati-mi
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

szivarvany spune:
Dodo, sunt digura ca da, multumim frumos
Sper sa mai vin si eu cu produse cat de curand la bazare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela

Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Actualizez Edit:Ancutza_Bro poti alege destinatarii banutilor doar la produsele la care cel care le-a donat nu a specificat cui sa donezi.De aceea te intreb prod C37 si C39 sunt donate pt Bogdan.Mai le doresti? |
sigur ca le doresc, la cele care au deja "beneficiarul" specificat ramane asa, iar la cele fara specificatie ramane Robi
ma scuzati dar e prima oara cand accesez bazarul
multumesc
_
ANCA mamica fericita de

Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Eseea spune:
fetelor cum sa facem? a licitat si corinasmile niste produse dar ea nu a stiut sa scrie la topic si a scris la fiecare fotografie pe picassa. I-am trimis mesaj sa scrie la topic dar vad ca nu l-a citit totusi. As vrea ca licitarile ei sa fie totusi valabile, chiar daca nu a csris la topic...se vede unde a scris, nu?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...