Bazar (4)
Raspunsuri - Pagina 14
corinasmile spune:
merci, asa fac
Corina 25s+ cu Maria
mikaeela spune:
Confirm plata facuta de corinasmile in contul Ionelei ptr produsele:A68,A113,A1O8
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA
AnnaBaby spune:
Licitez ptbluza asta oferita de dandusa 10 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Alex@Sara spune:
Selene,mersic pt colet,trebuia sa il pui cu plata la livrare,ti-am zis ca platim noi transportul daca vrei .Si nu mi-am dat seama,dar puteai trimite numai un colet,ori pt mine,ori pt Kya,cu toate produsele si le recuperam noi una de la alta,ca ea sta aproape de biroul nostru .
Azi am depus si eu 54 ron in contul lui Robi,pt pantofiori si sepcuta.daca mai am baterie deseara fac si poza sa o trimit
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Ancutza_Bro spune:
am achitat si eu 55 ron pt Robi si 50 pt Bogdan...pun si poze la chitante putin mai tarziu
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
pisellino spune:
multumim mult ancutza
eu din pacate nu am putut trimite azi pachetele, robi a inceput crizele, sper sa nu va suparati fetelor, le am pregatite dar nu pot sa-l las pe robi singur deloc
multumesc pt intelegere
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
mari_paun spune:
buna fetele, bebe2 m-a tinut la pat in we, a revenit raceala si greata si varsaturi...
nu mai gasesc niste bluze care le vazusem licitate: camasa office Annababy si bluzele pt carminabulina, sunt licitatii castigate?
ellinia indata ce lamuresc cu fetele , trimit coletele saptamana asta
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 10+ si mami de Ema
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Selene,mersic pt colet,trebuia sa il pui cu plata la livrare,ti-am zis ca platim noi transportul daca vrei .Si nu mi-am dat seama,dar puteai trimite numai un colet,ori pt mine,ori pt Kya,cu toate produsele si le recuperam noi una de la alta,ca ea sta aproape de biroul nostru . Azi am depus si eu 54 ron in contul lui Robi,pt pantofiori si sepcuta.daca mai am baterie deseara fac si poza sa o trimit tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Nu-i nimic, Alex, tin minte pentru viitor. :) Nu stiam ca tu si Kya va stiti. :)
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
ana l spune:
Cind faceti o plata la banca, ce scrieti ca reprezinta? Eu am scris ultima data plata carte. Daca as fi scris donatie , suma fiind mica, s-ar fi uitat urit casiera la mine. Voi cum faceti?
mamica lui Andrei