Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (87)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Laura
Superr....sa te rasfeti in continuarea si sa ai grija de floricica ta!
Eu cred ca ma bag la nanic....vad ca si fetele au facut la fel....numai eu bantui pe aici
Pe maine, atunci!
Somn usor si o noapte linistita!Babyboom
...vino la mami...acum
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
Gagici in fuga va pup, ca abia ne-am intors de la rude din nord.
A fost OK pana la urma.
Voi insa ati fost mortale in ultimul timp!
Mersi fetelor de semnaturi, imi place ca va tineti de treaba
Ciorna scrisorii catre admin. se poate vedea la cap 85,pg 10.
Mai asteptam semnaturi de la:
Ani G., Babyblue, Bueflower, Brunadria, Cinezee …..si alte fete membre ale topicului!!!!!!
Modele de semnatura aici, in cap.87,pg.7.
Sunt binevenite in continuare si simpatizante!
Uite bag si eu o actualizare de lista mai jos si va pup iarasi pe toate!
luminita42 spune:
Reactualizare semnaturi:
[pentru redistribuirea topicului nostru la sectiunea “Asteptand un ingeras….”]
Membre ale topicului ‘Senioare mari, mijlocii si mici’
Libra, activa pe DC din 2005, 1 sarcina ectopica, 1 HSG, 1 sarcina oprita in evolutie, 3 histeroscopii, 2 laparo, zeci de stimulari pe CM natural, 3 IA, 1 FIV reusit, in prezent gravida.
Ada, inscrisa pe forum in iunie 2006, aspiranta la bebe din 2005, 9 luni stimulare, 3 IA si una nefinalizata, chiuretaj polip endometrial, HSG.
Amy2007, activa pe forum din 2007, aspiranta de peste 10 ani, nenumarate tratamente si analize, HSG, laparoscopie in noiembrie 2009, in derulare FIV, vineri 19 martie 2010 punctie.
Simonia, activa pe forum din octombrie 2007, 5 ani de incercari, HSG, laparoscopie, histeroscopie, stimulari, o sarcina pierduta la 2 luni si jumatate.
Galiciana, activa pe forum din 2008, aspiranta de 15 ani, stimulari ovariene cu clostylbegyt, inseminari si incercari naturale esuate.
Mona40, activa pe forum de 2 ani, aspiranta senioara, incercari de a ramane insarcinata timp de 3 ani, 6 IA nereusite , 2 FIV-uri nereusite, dintre care unul avort menstrual, in asteptarea celui de-al 3-lea FIV.
Samira33, aspiranta din 2008, un FIV nereusit, un FET nereusit, embriotransfer recent la FIV2 in martie 2010.
Mami_vreau, aspiranta activa pe forum din mai 2008, trompe infundate, rezerva ovariana foarte scazuta, posibil hidrosalpinx, posibil adenomioza, FIV1 in martie 2009 nereusit, FIV 2 in curs la Budapesta.
Menics, activa pe forum din august 2008, aspiranta tot din 2008, dupa lungi asteptari, sarcina pierduta in martie 2009, la 12 saptamani.
Codra74, inscrisa pe forum din 2008, aspiranta la bebe de doi ani, probleme de ovulatie, HSG, stimulare fara rezultat cu clostilbegyt (2 luni), in prezent urmeaza din nou tratament de stimulare ovariana.
Ellyshor, activa forum din ianuarie 2009, aspiranta la bebe de 1 an si jumatate, diagnosticata cu SOPC (Sindromul Ovarelor Polichistice), stimulari cu ovamit fara rezultat, HSG, programata pentru drilling laparoscopic in aprilie 2010.
Lumy_clt, activa din februarie 2009, aspiranta de 6 ani, cu multe stimulari si incercari la activ. Actualmente mamica in devenire.
Guzelnico, activa pe forum din februarie 2009, aspiranta la bebe din 2004, HSG in 2007, laparoscopie cu clemarea trompei stangi in 2009, FIV1- sarcina gemelara oprita din evolutie la 4 saptamani, FIV2- nereusit, FIV3- intrerupt intre punctie si ET .
Mirela2, aspiranta activa din februarie 2009, FIV1 in oct 2009 cu sarcina oprita din evolutie la 4 saptamani si 3 zile, FIV 2 in ian-feb 2010, nereusit.
Lyly_mar, aspiranta activa pe forum din februarie 2009, 9 ani de incercari, nenumarate stimulari pe ciclu natural, 6 inseminari nereusite, 1 laparoscopie pt chist endometriozic, 3 HSG, 1 miomectomie abdominala (fibrom uterin) si drilling ovarian.
Danny1, membra din martie 2009, aspiranta din 2007, insuficienta ovariana, tiroidita hashimoto, trombofilie, 5 avorturi (mamica de 5 ingerashi), in prezent fericita posesoare a unei sarcini pretioase .
Soricica, aspiranta activa pe forum din martie 2009, 4 ani de incercari de a ramane insarcinata, 3 inseminari nereusite.
Alina06st, activa pe forum din martie 2009, aspiranta la bebe de un an jumatate, sterilitate primara, endometrioza, o trompa nepermeabila, una greu permeabila, in pregatire pentru primul FIV.
Bebenov, membra pe forum din aprilie 2009, aspiranta la bebe din 2007, o unica sarcina extrauterina, operata laparoscopic.
MayanMistica, membra pe forum din aprilie 2009, aspiranta la bebe de un an si jumatate, diverse analize, HSG.
Luminita42, activa pe forum din septembrie 2009, rezerva ovariana sub limita, 17 incercari de a obtine sarcina, dintre care 6 luni de stimulari, 1 inseminare, doua sarcini pierdute la 5 si 8 saptamani.
Violab, activa pe forum din septembrie 2009, fara ambele trompe uterine, rezerva ovariana scazuta (FSH mare si AMH mic), FIV1 nereusit, in pregatire FIV2.
Adria42, activa pe forum din ianuarie 2010, aspiranta senioara, asteapta un copilas de cel putin 8 ani, cu numeroase analize, ecografii si consulturi la "n" medici, tratament cu clostilbegyt si puregon pe ciclu natural, o sarcina pierduta la 10 saptamani in 2008, 3 inseminari in 2009, FIV1 nereusit in dec-ian.2010, in pregatire FIV2 la sfarsitul lunii aprilie.
Alinutahu, membra activa pe forum din ianuarie 2010, aspiranta la titlul de mamica de 3 ani.
Simpatizante cu petitia:
Madutza-bra, inscrisa pe forum din decembrie 2006, aspiranta din 2006, infertilitate primara, mamica a unui baietel dulce (Cristian), din decembrie 2008, o sarcina oprita in evolutie in martie 2010, in continuare aspiranta pentru bebe2.
Trutzi, membra activa pe forum din august 2008, aspiranta de un an si opt luni, trei luni stimulari si doar una dintre ele cu monitorizare, HSG in iulie 2009, analize.
Arianna11, aspiranta din ianuarie 2008, o inseminare nereusita in decembrie 2009, acum gravida natural.
Polo, aspiranta din 2008 cu SPOC (Sindromul Ovarelor Polichistice).
Lia73, aspiranta activa din mai 2009, sarcina ectopica pe partea dreapta, un chist dermoid ovar stang, sarcina urmata de un avort spontan la 18 saptamani in martie 2010.
Cora79, prima inseminare nereusita in martie-aprilie 2009, a doua inseminare nefinalizata din cauza nr. insuficient de spermatozoizi, FIV 1 nereusit in septembrie 2009.
Aleesicoo, fosta aspiranta la titlul de mamica, in trecut o sarcina pierduta, iar acum viitoare mamica fericita cu o printesa :Karina Florentina.
Babiela-mamica de ingeras in ceruri, Cristina Maria (4.02.2008-12.02.2008), in prezent graviduta.
Multumiri tuturor fetelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Sa ma treaca si pe mine cineva acolo, ca eu nu ma pricep. Acolo in lista de semnaturi pt petitie.
alina06st - aspiranta pe forum din martie 2009, cititoare de forum cu vreo 6 luni inainte. Sterilitate primara, endometrioza, o trompa nepermeabila, una greu permeabila, in pregatire pentru primul FIV. Si aspiaranta la bebe de muuult, dar calculat dupa ceas, de vreun an jumate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CODRA74/CODRA74.jpg)
CODRA74 spune:
iaca si eu pentru petitie:
-aspiranta la bebe de 2 ani,inscrisa pe forum din 2008,mai putin activa dar cititoare...din umbra,cu ovulatie insuficienta,stimulare 2 luni cu clostilbegyt,fara rezulatat,HSG la activ si urmeaza din nou stimulare cu acelasi clostilbegyt
noapte buna fetele!
galliciana spune:
codra si alina06,unde fuserati soro,pana acum?
lumi,chiar ma gandeam pe unde umblii? si tu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neataaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() cine vine la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
neataaaaaaaaaaaaaa
am venit si yo sa va fac paguba de o cafea
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR