Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Daca nu s-a inscris nimeni in IOR m-am redirectionat in Morarilor cu cumnatica mea, ca doar am masina deeeaahhh???
Fraguta jos palaria! Mie nu mi-au iesit asa frumoase. Ai talent nene, ai talent
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Si ca sa nu ziceti ca sunt fata rea, intru la capitol!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crissbebe spune:
Mai Monica mai...pai eu ma inscrisesem...dar asta e...ma duc singurica...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
monica_dicut spune:
Pai eu pot sa ma redirectionez inapoi nu-i bai. Hai ca o sun si pe anamaria si stabilim unde ne vedem. Tie unde iti convine?
Nu am numarul lui suede, il are cineva? POate le-a trecut raceala si vin si ei.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
bely spune:
Buna mamici si prichindei adorabili
madalina La multi ani, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca
La cat mai multe lunite si puiutilor care isi serbeaza azi
Ati scris intr-o veselie,harnice sunteti. Noi am avut un wk plin, am iesit la plimbare,am avut musafiri, vremea frumoasa a fost de partea noastra, asa ca nici macar n-am deschis forumurile Pe noi ne sacaie gingiile astea de mai bine de 2 luni iar dintzocii nu ies dar apetitul nu-l pierdem si nici noptile nu ne stricam, dar ziua sunt maraita si vreau doar in brate
Am vazut pozici una si una si am mai vazut si un tort super, deh fete harnice
raluk ce rau imi pare ca nu prea te poti odihni, zic si eu ca mamicile, nu ezita sa ceri ajutor, e foarte greu singura daca puiutul e marait. Multumesc pt pm si ca mi-ai explicat cum functioneaza, inca n-am apucat sa le vad dar voi intra curand sa vad pozici si pe pitica Maya lui hepilic(hepilica)
carinablanca spune:
Buna ziua la mamici si dovlecei si Madalina Sa fii sanatoasasi fericita!!!!!!!!
sarbatoritilor de azi
sper sa reusesc sa va citesc azi ca ma solicita tare dovlecica mea azi si scriu acum chiar cu ea in brate.
Sa va spun ce-a facut azi? S-a ridicat singura in fundic. Fara nici un punct de sprijin!!!!!!!!!! Si ca sa ma tina in actiune incepe sa se ridice pe marginea canapelei si sa se tarasca asa ca tot langa ea stau ca sa nu o culeg de pe jos.
Acum papa un servetel. Se pare ca nu i-a ajuns 170 g carnita cu legume si cartofi.
Va pup si sper sa revin.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png