Barbatii buni la pat (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amina_Marina
Ca Guestus. ![]() Elyda, mi-a fost dor de tine. ![]() Espiritul Misteriosul, apropos, de sini mari. Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari. Pe mine m-ati trimis in orezarie, cu sosete albe , pantofi de lac, fust scurta,la samuraiul cracanat , care are doi dinti lipsa si fumeaza chistoace. ![]() Citeodata mesteca guma ca sa-si ridice PH-ul pentru alte treburi. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
mari mari da nu oricum.sanii in general au frumusetea lor.indiferent ca-s mici sau mari.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
Citat: |
Nu cred ca exista barbat pe lumea asta sa nu-i placa sanii mari. |
Exista orice
![](icon_smile_big.gif)
Si sunt multi iubitori de nisa "teen" de exemplu, unde modelul scandura din orice pozitie e perfect. Eu nu le impartasesc gusturile deloc, dar noah...
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Exista orice ![]() Si sunt multi iubitori de nisa "teen" de exemplu, unde modelul scandura din orice pozitie e perfect. Eu nu le impartasesc gusturile deloc, dar noah... ![]() |
da sint si aia iubitori de nisa "dolofane"...de rubensiene.
de aia ce zici rall....
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
Eheeeeii...stia el Rubens ceva de picta numai femei cu forme!Am inteles ca barbatii desi se uita dupa femei slabe ...la o adica prefera femeile cu forme sa aba pe ce pune mana(aici erau ghilimele, dar nu-mi merge tastatura).Acum ce legatura are mana cu prefectura...barbatii stiu.Refuz sa cred ca ar fi vreunul care prefera scandura de la gard in locul unei femei din ceata lui Rubens.
Amina , am un program infernal , lucrez si cate 10 ore pe zi si cand vin sunt rupta de oboseala, am citit tot ce-ati scris dar nu mai poate singurul neuron(si nici el nu se simte prea bine) sa ma ajute sa-mi gasesc vorbele sa raspund.Tine-i piept(ghilimele)lui Guestus ca incearca sa te faca sa spui mai mult decat ai vrea.
Dana
![](images/user_woman.png)
Amina_Marina spune:
Elyda, ai grija de sanatate pentru ca muncesti mult.
Guest, " dolofane"? Hmmm, Jignesti 99, 9999999 din femeile forumului( inclusiv pe mine). A! De-aia stai matale pe aici ca-ti plac dolofanele..
Cu sanii nu stiu cum e, pentru ca eu nu am deloc.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Elyda, ai grija de sanatate pentru ca muncesti mult. ![]() Guest, " dolofane"? Hmmm, Jignesti 99, 9999999 din femeile forumului( inclusiv pe mine). A! De-aia stai matale pe aici ca-ti plac dolofanele.. Cu sanii nu stiu cum e, pentru ca eu nu am deloc. ![]() ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
daca nu ai deloc nu e o problema prea grava si trebuie sa vezi lucrurile pozitiv.
poti sa fii o atleta buna....la maraton.. sarituri..etc nu vezi gen pamela. si daca vrei sa faci schimbare de sex iar e simplu..nu ai multe de facut.
![](icon_smile_big.gif)
in fine...spune sa stim si noi...sint sexy barbatii japonezi sau nu? cind se uita ei la tine cu ochii lor mici si inchisi...
![](icon_smile_big.gif)
ei au ochii putin indepartati crezi ca ei au o raza mai mare?
gabriela42 spune:
buna ziua domnisoare doamne si domni!cautind cai verzi pe pereti am dat de povestea cu orgasmul apoi am gasit si povestea asta cu barbatii care trebuie sa recunoaste-ti ca nu va incitat asa de tare ca cea cu fetele.sunteti fff haiosi studiosi si bine intentionati!felicitari.sa stiti ceva;eu am gasit unul bun la pat carrrrrrrrrrr a preferat mai,,slaba,,auziti dar voi ce minca-ti daca toata ziua va juca-ti cu butoane?petrecere frumoasa mai trec pe la voi m-ati facut sa rid si am mustrari de constiinta ca micutul meu tuseste sii curge nasucul si eu ma amuz de voi,auzi africani samurai.mai nu va lua-ti dupa ce spune lumea cauta-ti pe aici ca sunt mari sperante basca africanii uneori mai sunt si canibali si daca le revine te miri ce apucatura............
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui gabriela42![]() ![]() ![]() |
tu gabriela42 te-ai marita cu un african sau nu?
![](icon_smile_big.gif)
din pacate nu cred ca mai sint asa multi canibali in viata.
gabriela42 spune:
daca ar fi fost acum 15 ani si daca ar fi fost dr alban dadeam o proba dar nu ma maritam cu el.acum...este prea bine asa!