Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
lylyana.ion spune:
neata si de la noi!
nici noi nu stam fantastic la capitolul somn...ne trezim de 2-3 ori pe noapte cel putin, la 7-8 e trezirea definitiva.
monis, ne-ai imbolnavit cu skorpionii tai vreau si iooo , ca pe role d-alea p-un fir nu cred ca-s in stare sa merg asa pe 4x4 imi amitesc din tinereti
oof, cand ma gandesc ca trecem la urmatoarea etapa de crestere ce pp carut sport, scaun pt mancat, aparaturi de preparat mancare, vesela, ma apuca groazaaa, nu poate sa manance tzitzi pana la 4 ani? sa treaca direct la fripturele, gratarele?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
Alinus25 spune:
Hello la toata lumea
Fetele care stiti sau sunteti in domeniu (Monis), vin si eu cu o intrebare la care va rog sa-mi raspundeti:
Am o prietena care si-a prelungit CIC-ul la 3 ani si ar vrea din toamna sa inscrie copilul la gradinita, dar in acest timp vrea sa faca al doilea copil, pierde in acest caz indemnizatia? Trebuie declarata inscrierea la gradinita la ASCO (eu siu ca in acest caz se pierde indemnizatia)? Nu stie cum sa procedeze, ca sa fie corect...
Nu stiu daca am fost cat de cat coerenta. Multumesc.
grigore_tina spune:
noi aseara ne-am culcat pe la 23.00 si la 03.30 eram in picioare.ii era foame.cand s-a culcat a golit ambii sani.cred ca nu ii mai ajunge laptele la culcare.dupa ce a papat a dormit pana l 08.30.
diana un sfat vreau si eu te rog:ii dau si formula seara,il las asa sau ii bag cereale?
mami de bebe stefan (15.11.09)
shtephy spune:
Raluci of ce rau imi pare de catelul tau.Trebuie sa fie tare dureros.
Monis super cadoul ,sa il stapanesti sanatoasa.
Ancutza sa va fie de bine distractia de la primul gratar pe anul asta.Cat am stat in Sinaia eram satula de gratare ,acum le duc dorul.
Lylyana ma bucur ca sunteti mai bine cu raceala
Ionela ce super ca nu-l mai dor urechiusele pe piticutdar sper sa treaca repede si tusea,sa+i veniti de hac ,da?Verisoara are un diagnostic?Cum se mai simte?Acum citesc ca e inca internata si urmeaza sa aflati ce are.Sanatate tuturor!
Lavi te asteptam in forma maxima asa cum ne-ai obisnuit.Multumim de legatura cu Ramona ,te asteptam si cu vestea buna.
Marga ti-am mai zis cat ma bucur ca esti asa activa ?Mi-au lipsit tare mult postarile tale in perioada puseului de mutenie.
Alinus eu te inteleg perfect cand povestesti de "smiorcaielile" Rianei .E normal sa fie geloasa ,orice ai face tu tot va avea momente de "crize".Nu a fost alegerea ei sa va imparta cu un fratior.Eu trag sperante ca va fi mai bine cand mai cresc pt ca deja vad imbunatatiri fata de acum 3 luni.
Uff si Dragas a racit ...imi pare rau ,sanatate multa.
Diana te admir ,esti foarte harnicuta si eu te imbratisez cu drag.Sunt sigura ca te vei descurca excelent si saptamana aceasta fara ajutorul soacrei.Oricum e mare lucru ca te poti baza pe ea ,ca iti lasi cu incredere copilutii cu ea.
Lili au raspuns fetele cu "cioculetele" avent .Le schimbi la canuta pt ca se mai pateaza daca bea bb apa dupa ce mananca.Nu e nevoie sa inlocuiesti si cana .Sau poti sa transformi bibe in cana.
Coque sa stii ca eu ma gandeam ca Stefi va sari pe titi atunci cand il voi alapta pe bb , mai ales ca intarcarea s-a produs atunci cand eram gravi.( la 12 sapt de sarcina a inceput sa se duca laptele dar ea a mai cerut inca doua luni si un pic.Sugea 2-3 minute in gol ,apoi mai statea vreo 5 minute cu sanul in gurita.) Sanul a fost dragostea ei mare si aveam emotii ca i-l va ceda cu drag fratiorului ei.Dar m-a uimit asa cum de fapt ma uimeste mereu ,a trecut peste inca o etapa.
Tare dragut baietelul despre care vorbesti tu ,nu vroia locul mamei ,avea grija de ea in felul asta.
Citind din urma am vazut ca iti datorez un raspuns.Chiar nu cred ca a mers greu marea D la Stefi pt ca am inceput-o la 6 luni.Nu imi explic de ce nu a interesat-o lingurita si de fapt mancarea decat foarte tarziu .Ea nu a dat niciodata semne ca ar vrea altceva in afara de lapte , asa ca nu cred ca aveam vreo reusita daca incercam la 4 sau 5 luni .
Camy ma bucur ca ne dai vesti bune despre Dominic.Slava Domnului ca este bine.Tie felicitari pt kilogramele pierdute.
Mana mea este mai bine ,a trecut o saptamana .Sper sa treaca usor inca una si sa se vindece sa pot tine puiul la san atat cat vrea el si in ce pozitie vrea.Acum nu prea are rabdare sa suga ...inca un motiv sa fiu in butoi.
Mesajul asta l+am inceput pe aseara pe la 8 cred .
pupici tuturor
PS K fff tari bancurile.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_