Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Ancutza, pantofiorii si ghetutele din linkul pe care ni l-ai dat se gasesc in magazinele Mini Prix, le-am vazut acum vreo 2 luni intr-un magazin Mini Prix...cred ca la acelasi pret...
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoir!

Inca odata - La multi ani, cu tot ce e frumos in lume, pt tine, Monis!

Azi a fost zi de targuieli si de gospodareala, drept pt care am stat departe de net.
Maine program de parc in familie.

Va zic NB ca deja paienjenii ma invadeaza pe la ochi... fete!

Edit - RamonC - Doamne ajuta sa treceti odata cu bine peste necazul asta..si Domi sa se faca bine, mititelul!

Raluci - lasa unghia copilului in pace si nu-i taia colturile. Mai ales la picioare. (imi pare rau pt cutzu! )

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare la ceas de seara...

Cu vremea asta buna am fost si noi mai mult plecati...

Monis inca o data La Multi ani!

Ionela na ma bucur ca procedez cat de cat corect, dar tare ma dispera smiorcaiala asta.... Imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori, multa sanatate va dorim si multi sa treaca cat mai repede.

Alexa o veste minunata! Ma bucur tare mult pentru voi...sa ai o sarcina usoara!

Oai fetele ce fain ca v-ati intalnit... super!!!

Lavi ce veste trista ne-ai dat despre Domi. Ramo multa putere iti dorim si multa multa sanatate lui Dominic

Maine mergem si noi la un bograci.
Merg la somn. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Gata, Matei a adormit, ma bag si eu la dus etc..

Laviii, miss u

Alinus, ce inseamna "bograci"?!

Va kissulesc, va doresc o noapte linistita!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Ancutza, pantofiorii si ghetutele din linkul pe care ni l-ai dat se gasesc in magazinele Mini Prix, le-am vazut acum vreo 2 luni intr-un magazin Mini Prix...cred ca la acelasi pret...
Cosmina, mami de Emma

eu stiu doar de mini prix din bucuresti otopeni, in alt oras nu am mai vazut...si pt 7 lei coletul prin posta nu ma mai complic, oricum, mi-au placut papuceii...merci de pont

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Gata, Matei a adormit, ma bag si eu la dus etc..

Laviii, miss u

Alinus, ce inseamna "bograci"?!

Va kissulesc, va doresc o noapte linistita!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Bograci=Gulas la ceaun afara. Cred ca se face mai mult in partea noastra. E cu specific unguresc.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Monis!!!

Iti doresc tot binele din lume,multa sanatate si multe bucurii din partea lui Iuli si tati!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare la ceas de noapte,
Raluci , imi pare tare rau de cutu tau. Despre unghii au dreptate fetele, am citit si eu ca nu se rotunjesc. Si eu lui Vlad tot cam la o luna i le tai, insa sunt asa de mici si am emotii.
Evy si noi mergem la Medlife la Stamate la eco, noua pediatra ne-a zis ca nu este nevoie dar sotul a zis ca vrea ptr. linistea noastra si abia pe 6 aprilie am obtinut o programare.
Shtephy mamica si piticii.
Noi azi am avut o zi frumoasa dar istovitore, am inceput sa luam cadouri de florii si iepurasi, inevitabil Vlad a primit cele mai multe.
Acum ma bag la
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna seara si eu rapid. Numai vesti rele azi , Ramona, sa-ti dea Dumnezeu putere si credinta. Sunt absolut sigura ca se va rezolva cat mai repede

Monis, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai un pui cat mai sanatos.

Ramonika, chiar azi i-am cumparat si eu o pereche de pantofiori, am probat de mi-a venit rau insa donsoara nu a zis nici pas . O educam in spiritul asta de pe acum . Ce codite frumoase are bebita ta, a mea este super chelioasa, Uitasem, eu am luat 17 si ii este un pic marisori insa nu cred ca exista mai mici de atat iar nenea de la magazin a zis ca tb sa fie mai marisori ca sa-i "respire" un pic piciorusul.

Raluci, ce tristete cu cutulica. Nici nu vreau sa-mi imaginez

Frumoase fete la intalneala, de bebelusi nu mai zic!
Noi suntem varza de obositi, s-a intamplat azi-noapte ceva ce nu s-a mai intamplat de doua luni, s-a trezit printesa din doua in doua ore iar azi a dormit numai cate 30 minute. Insa la noua jumate a cazut la datorie in glorie absoluta. Sa vedem ce ne asteapta la noapte.

Ma opresc aici, va doresc noapte buna si sa ne auzim maine numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

nu mai am catel we put him to sleep

Te inteleg prin ce treci. In ianuarie mi-a murit o pisicuta si am suferit foarte mult dupa ea.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput