**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Giova si eu l-as baga pe al meu in CIc dar la el nu se poate. Norocul lui.

Eu mi-am facut bagajelul iar maine dimineata am avion spre viena. o sa imi fie un dor nebun de pitici dar ma bucur ca o sa am parte de putina liniste desi o sa am treaba. Abia astept sa fac maine dimineata o partida de shoping pe Maria hilfer strase(scuzati germana de balta).

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Giova stiu ca dr ta e si homeopata, pt dintii astia nu ti-a recomandat nimic?
Si Daris se scoala noaptea de o mie si una de ori, am ajuns sa ii dau in fiecare seara Nurofen si de iesit tot nici unul!
Ma gandeam sa mai incerc ceva homeopat, nush. I-am dat 1 data, doza unica dar nu am vazut nimik rezultat.

sara_amira si Dariei i-a trecut rapid cu Ambroxol. Acum ce sa zic, am citit si eu ceea ce zice meleea deci numai la modul "se suspecteaza", eu am decis pana la urma sa ii dau. Nici nu am Stodal, ar fi fost prima alegere.

Moniland si Hera La multi ani fericiti!!

alinutza ce ii dai lui Eric pt. dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,dragi mamici!

La multi ani,Moniland!

La multi ani,Hera!

Sa fiti sanatoase,fericite alaturi de familiie voastre!

Amira,de ce sa-i dai Eferalgan,are febra?Daca are numai niste tuse,eu cred ca Prospan e de ajuns,e din frunze de iedera si se da si asta cu mare atentie sub un an dar poti sa-i dai daca nu are probleme cu scaunele(ma rog,siropul ca toate siropurile astea poate da scaune moi),oricum ea are deja 8 luni,e ok.Poti sa-i pui un saculet cu sare calda pe piept cind doarme(sare de mare,netratata).

Mama mia,ce se mai multa lumile la mare!

Pt Croatia votez si eu,e superrr!Noi am fost la hotel Plava Laguna in Porec si a fost excelent,ne-a fost recomandat de agenta de turism de la agentia de pe linga serviciul sotului,e nou renovat si bucataria mama mia,am venit umflati de-acolo ,program zilnic pt copii,tot la superlativ si ieftin.

Noce,f ciudat dr ala.

Alinutza,si noi suntem in plina eruptie,asteptam incisivul lateral cu nr 6,5 dintuci avem deja ,nu-zi zic ce muscaturi imi trage cum ma prinde.Succes si odihna multa !Eu ii dau granule homeopate Osanit si se linisteste.

Elenada,sanatate lui Matei.Mama mia,dar alintat sot ai tu!
Noi nu avem ajutoare si facem cu rindul,pe al meu sot l-am educat,facem curat cot la cot,nu va spun ce program de curatenie de Pasti i-am facut pt weekend .

Cornelia,ce face Vladimir,i-a trecut raceala?

Si la noi s-a incalzit asa ca petrecem mult timp afara,bebe e rau de foame ,adica daca ii vine foamea,nu conteaza unde suntem,trebuie sa-i dau...asa ca ieri i-am servit un borcanel cu fructe exact in librarie unde intrasem sa-i cumpar fiica-mii invitatii pt ziua ei.L-a mincat repejor si nici nu i-a ajus ca a fost numai de 160 g.

Seara faina sa aveti!Mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Motana,eu i-am dat intii Stodal lui Stefan si il scuipa,si eu am insistat si baiatului nu i-a placut si a vomat...serios,e excesiv de dulce si unora le face greata.
Eu ziceam de Osanit,is niste globule homeopate si pe noi ne ajuta.Eu ii dau 8 in lingurita si se linisteste,adoarme.Scrie pe cutie ca daca sunt dureri mari,se pot administra tot la juma'de ora.

Elenada,spor la cumparaturi.Sunt hainute faine de baieti la H&M,tocmai i-am cumparat si eu vineri la bebele meu,l-am intolit de vara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Alina tot la H&M ma duc si eu. abia astept sa le cumpar hainute frumoase.

Sotul meu s-a alintat in ultima perioada ca am avut ajutoare ca nu era asa. Eu cand lucram veneam seara tarziu acasa si el facea tot timpul curat punea rufe la spalat si uneori si gatea. in weeknd el facea papa bun iar eu gateam mancare sa avem in cursul saptamanii. cand am fost insarcinata nu am miscat un deget. el facea curat cumparaturi si facea si mancare cand nu ne trimeteau ai mei. dupa ce am nascut cand am fost singuri venea acasa facea curat facea de mancare mai scotea copii afara iar pe mine ma punea sa dorm. dar cand au venit ai mei a inceput boieria si a uitat repede baiatul ce are de facut dar o sa am grija sa ii aduc eu aminte ca ai mei nu vor mai veni prea curand ca au devenit mofturosi ca nu stau copii locului si mai rau ma obosesc decat sa ma ajute.
bine ca a venit caldura ca i-au piticii si afara stam toata ziua.

Ma bag la somn ca la 5 suna ceasul.

Pupici fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

am mai pus si noi niste pozici http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/AventuriInMartie#

sa stiti ca va urmarim,chiar daca nu mai pot sa scriu asa des,ca piticul vrea el sa manevreze tastatura si nici-o sansa cu el, plus ca daca nu iesim din casa pana la ora 1 e jale si durere maxima, ca ma stie tot blocul asa urla...si nu se opreste decat cand iesim pe usa.

toata gasca

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Cori, eu am tot cautat da...nu gasesc si eu unde zice Maria lapte ,

eu nu mai stiu ce sa fac de mancare pt pitic ca nu vrea sa manance mai nimic daca nu e gatit si cu un praf de sare

in plus suntem constipati,si avem crampe,ce siropel sa-i dau????fructele abia le mananca ....mama,mama ce se pricepe un gandacel ,sa iti zdruncine increderea in tine...ca eu am ajuns la concluzia ca nu stiu sa gatesc pe gustul lui ssi eu gateam super

ma duc la somn ca acu se trezeste gheonoaia mica

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca si Giova, uitati nr agentului care ne-a gasit noua apartamentul: 0767.211.110, Petrica. Ni s-a parut un tip foarte serios si foarte eficient.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Deci gata a dormit Sara la ora asta!Stiti cum sunt????parca vin de pe alta planeta.Aseara mi-a cazut din pat...nu am mai dormit ca lumea...acum a facut fitze...Cine stie la cat se trezeste.
Adevarul e ca se trezeste de la tuse.A inceput sa tusesca din ce in ce mai des.I-am dat Ambroxol picaturi si Efferalgan.Avea febra 37.67 si mi-a fost frica sa nu urce seara si sa nu realizez.Ca la cat sunt de praf...imi cade copilu din pat, ce sa mai verific temperatura copilului.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.Nici nu stiti cata nevoie am de cineva sa-mi raspunda la tona de intrebari care imi vin zi de zi in minte.
ma bag in pat pana nu se trezeste.
va pooop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Meleea, super-super scump Alex!

Noce, , zici ca-i o schita de caragiale...

Alinutza, am tot vrut sa-ti zic (oare ti-am zis?) ca aceste chestii pe piele pot fi efecte ale refluzului la bebeii mai mari, cand deja nu mai vomeaza ca in frageda pruncie? Si mai sunt cateva manifestari, la noi se potrivesc. Sper sa te odihnesti.

lucialu, iata: am luat bebelul, am luat copila adolescenta si am plecat la film la alice in wonderland 3D. Am pus copilul la san, ochelarii pe nas si popcornu in brate si m-am uitat la film. El s-a culcat, apoi s-a trezit si s-a uitat un pic la beculetele care insemnau treptele si apoi s-a mai culcat odata. Nu stiu cat de atomica e pupa, dar daca e ardeleanca precum al meu, go for it, ia pupa si pe tati si mergeti la film!

Acum mi-am luat bilete la "grease", ala de la brodway in aprilie. Sa vedem cum decurge actiunea asta.

pooh, hogy vagytok?

La multi ani, moniland si hera!

Denisa a avut gastro sambata noaptea, vad ca n-a luat-o nimeni la noi. De maine suntem iar doar noi, a plecat mama acasa la ea. Parca imi vine si mie sa ma duc la mare asa vreo 2 luni. Daca ma trezeam mai repede. Si sa nu radeti de mine, dar eu sunt faimoasa ca fac chestii de-astea, vorbesc serios!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput