**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, zmeurici!
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI, Moniland si Hera!!! Sa fiti sanatoase si puternice si sa va bucurati de zmeurici!

Noi suntem agitareti, de fapt cred ca e starea lui normala, e foarte activ si vrea peste tot, marea mea problema a devenit adormitul in timpul zilei. La san nu prea mai are ce sa scoata, cred ca laptele meu e pe duca, doar noaptea are rabdare sa suga, in brate nu are rabdare sa stea, daca il pun in patut, oricat de obosit ar fi in secunda doi e in picioare...Asa ca azi l-am pus in carut si l-am adormit pe balcon. Dupa ce se trezeste ii dau papa si-l scot afara, acolo sper sa nu avem probleme la adormit.
Dar ce ma fac eu daca e urat afara si nu pot iesi? Vad ca daca trece o problema, apare alta...sper ca pana trece treaba asta sa fie numai frumos afara, sa-l adorm in carut.
Noce, ce fain ca mergeti la mare, super! Si nemaipomenit ca a putut sotul sa-si ia CIC. Dar cum se poate sa fiti amandoi in CIC? Nu stiam ca e posibil asa ceva. Oricum, e minunat ca puteti fi toti 3.
Blanca, Giova, voi daca v-ati muta ati fi cu toata familia sau numai voi cu copiii?
Eu abia am reusit sa-l conving pe al meu sot sa mergem vreo 2 zile la mare cu copilul. Lui i se pare o mare chinuiala. Sa vedem.
Va pupacesc, ma duc sa pap ceva cat am timp.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Uliiasi, voi v-ati mutat la Piatra? Gata, ati incheiat socotelile cu Bucurestiul?
Noi nu suntem amandoi in cic, pe rand. Acum e el, si eu sunt "angajata" la firma unui prieten. Cand iese el, revin eu.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Noce poti intra pe rand in CIC. adica un an mama si un an tata?

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si noi, si noi mergem anul asta la mare.
Am fi vrut prin strainataturi dar am hotarat sa ne multumim doar cu marea noastra pentru ca vom lua si bunicii.
Ce sa-i fac, daca mami e comoda incearca toate modalitatile posibile sa-si faca viata mai usoara.

Oricum in iunie plecam doar noi ca niste porumbei la Bran.
Sa vedem daca rezist 4 zile fara pui.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput

da, eu am fost vreo 6 luni si apoi a intrat sotul. si poti reveni. ambii parinti au dreptul la cic. noi mai avem prieteni care au procedat asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Da, Elenada, se poate face oricand schimb intre parinti: renunta unul si intra celalalt in CIC.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Foarte interesant chestia cu CIC-ul....
Noce, sambata viitoare plecam in Piatra de tot. E posibil sa mai venim, dar pt scurte perioade de timp. Sotul nu-si schimba serviciul, va fi mai mult prin Moldova, dar si prin restul tarii, asa ca noi vom fi unde va fi el mai mult timp. Mai tinem cateva luni ap asta inchiriat. Inca nu e nimic batut in cuie. Voi v-ati mutat de tot in Constanta pt cele 3 luni sau va mai intoarceti in Buc pana la Pasti?
Plec cu puiu la plimbare, va pupacesc!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ce misto faza cu cic-ul
L-as puen si eu pe al meu sa stea cu piticii vreo luna doua sa vada ce usor este. Sa vin de la servici si sa ii spun ca vai ce praf este trebuie dat zilnic cu aspiratorul sa ma plang ce obosita sunt ca eu am servici. vai ce mi-ar place.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Uliiasi, super! Doamne ajuta sa va stabiliti de tot la Piatra! Noi inca suntem in Bucuresti, dar de la 1 aprilie ramanem in Constanta, eu sper de tot, dar mai vedem.

Elenada, asa zice? Aaaaa, ii sarim toate mamicile in cap! Pai eu nu m-as descurca singura cu un copil, cu doi mi se pare deja sport extrem. Cred ca le-as da doar banane si cereale toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

monilandLa multi ani, sa fii sanatoasa,fericita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca
La multe lunite si bebicilor!
Noi am facut vaccinurile doar de stat cele gratuite si obligatorii, fara ele nu o primeste la cresa,gradi,scoala.. noi nu am avut nici o reactie, doar ca dormea mult in ziua respectiva

Mergi la inceput