Locul fetelor Nou-Venite (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Furnicutza harnicutza ce ne-am face noi fara tine
Dar o vrem si pe MVB
MVBMVBMVBMVBMVB intoarce-te la noi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Lia, eu nu am trecut prin ce ai trecut tu, dar am avut o poveste asemanatoare cu sotul. Terminasem fac si ne intorsesem in orasul natal dupa ce am impreuna am luat decizia. Nu aveam casa, statea la ai mei in 2 cam, unde mai venea si sora-mea cu viitorul cumnat in cand in cand La soacra-mea la casa am incercat ca doar era loc suficient, dar... am renuntat la idee.
Am stat la ai mei cam 8 luni pana am cumparat casa. Deja incepusem sa nu ne mai intelegem, eu vroiam casa noastra, el zicea asa, iar dupa cate o intalnire cu soacra-mea incepea ca nu ne ajung banii, ca nu vrea ipoteca, pana la vorba soacra-mi "numai nenorocitii stau la bloc" prin urmare "ne facem casa langa ai mei", curtea lor avand 300 mp. Credeam ca o sa divortam, dar am fost barbata si l-am scos in ficare zi din butoiul in care cadea si in final acus 4 ani ne-am luat apartamnet.
Si sa nu crezi ca a inceput sa fie bine. NUUUuu, am mai stat la ai mei vreo 6 luni (nooc ca isi luase si sora-mea casa si nu ne mai inghesuiam) ca dehh trebuia sa aducem casa la stadiu de locuit si nu prea mai aveam cu ce. Asa a ne-am linistit, tot ce castigam bagam in casa, eram linistiti, dar neobisnuisem sa stam cu ai mei seara, iar cand ne retrageam in camera noastra eram prea obositi chiar si pentru a vorbi. Nu mai aveam nici un fel de relatie, eram aproape ca doi necunoscuti.
Au fost momente grele, eram nervoasa, reactionam urat la orice vorba, eram rautacioasa, inchisa in mine. Amandoi eram asa. Cel mai fericiti eram cand mergeam la casuta noastra si renovam (pentru ca am facut tot in regie proprie).
Pana la urma ne-am mutat la casa noastra si IUBIREA A INVINS, dar a durat cam un an sa ne revenim complet. Pe toate planurile: comunicare, sex, prietenie, convietuire in doi....
M-am intins si nu asta era scopul. Ceea ce vreau sa spun este sa vorbesti cu sotul, si pe el il doare, dar are impresia ca trebuie sa fie tare pentru tine si nu isi da seama ca iti lasa o impresie falsa. Comunicati si iubiti-va si IMPREUNA VETI DEPASI CRIZA.

http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

V-am cautat de am innebunit. Si pe voi si pe Senioare.Ce faceti voi mai fete cuciete? Trebuie semnata vreo petitie ceva? Ca nu am avut timp sa citesc din urma. Please let me know. Of mi-a fost tare dor de voi.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Bine ai revenit!!!!!

Da, trebuie semnata o petitie dar, la senioare
Cum a fost in tara?

Citat:
citat din mesajul lui violab

V-am cautat de am innebunit. Si pe voi si pe Senioare.Ce faceti voi mai fete cuciete? Trebuie semnata vreo petitie ceva? Ca nu am avut timp sa citesc din urma. Please let me know. Of mi-a fost tare dor de voi.

Anul asta voi fi

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:

Anul asta voi fi
Vio,bine ai revenit

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Pai mai sunt inca in tara, dar am ajuns la Bucuresti si am si eu acces la net. Plec Marti in Italia.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Ne-ai dat teapa

Citat:

Pai mai sunt inca in tara, dar am ajuns la Bucuresti si am si eu acces la net. Plec Marti in Italia.

Anul asta voi fi

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Vio bine ai revenit. Noroc ca ne-ai gasit

http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA

Mergi la inceput

la toate fetele frumoase.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune: