Locul fetelor Nou-Venite (83)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
multumesc Arianna...sper sa fie molipsitori..
uite de la mine ca sa treaca raul!
ti-a fost greata sau ce fel de rau ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna11/Arianna11.jpg)
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 multumesc Arianna...sper sa fie molipsitori.. uite de la mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ti-a fost greata sau ce fel de rau ? LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
![](pupic.gif)
DD ne-a daruit o minune
![](smiley_pregnant.gif)
douradoudou spune:
O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic.
Acesta intreaba:
- Doamna, la ce va trebuie arsenicul?
- Ca sa-l omor pe sotul meu!
- Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.
Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune:
- Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta.
Un politist cu radarul opreste un participant la trafic pentru depasirea vitezei. Politistul ii zice soferului:
- Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, d-aia te-am si asteptat toata ziua.
- Pai, am venit cat de repede am putut!
Nu va suparati doamna doctor, mi-e rusine sa va spun, sufar de priaprism, am erectie permanenta. Ce-mi puteti da?
- Un moment, va rog! Doctorita dispare si se intoarce dupa cateva minute. M-am consultat cu inca patru colege si va putem oferi casa, masa si 1500 de lei pe luna.
Patru `calculatoristi` se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
- Am agatat aseara o tipa beton. am dus-o acasa. eu incins, ea incinsa. - (Ceilalti privesc cam plictisiti) - Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa . am pus-o in picioare, rezemati de perete... - (Ceilalti sunt gata sa adoarma) - Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator...
Este intrerupt de ceilalti, care se trezesc brusc:
- Aaa! Ce calculator ti-ai luat ?...
Un tip bea intr-un bar si se adreseaza femeii de la masa alaturata:
- Beam din berea mea si ma gandeam…. Sa mai beau un rand sau te plac si-asa?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
feteleeeeeeeeeeeee
sunt la sapaaaaaaa
f tari bancurile
si cand prindem berzele le ciufulim rau
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia73/Lia73.jpg)
Lia73 spune:
si va pup pana va smotocesc
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cora79 spune:
citat din mesajul lui douradoudou O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Acesta intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta. Un politist cu radarul opreste un participant la trafic pentru depasirea vitezei. Politistul ii zice soferului: - Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, d-aia te-am si asteptat toata ziua. - Pai, am venit cat de repede am putut! Nu va suparati doamna doctor, mi-e rusine sa va spun, sufar de priaprism, am erectie permanenta. Ce-mi puteti da? - Un moment, va rog! Doctorita dispare si se intoarce dupa cateva minute. M-am consultat cu inca patru colege si va putem oferi casa, masa si 1500 de lei pe luna. Patru `calculatoristi` se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca: - Am agatat aseara o tipa beton. am dus-o acasa. eu incins, ea incinsa. - (Ceilalti privesc cam plictisiti) - Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa . am pus-o in picioare, rezemati de perete... - (Ceilalti sunt gata sa adoarma) - Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator... Este intrerupt de ceilalti, care se trezesc brusc: - Aaa! Ce calculator ti-ai luat ?... Un tip bea intr-un bar si se adreseaza femeii de la masa alaturata: - Beam din berea mea si ma gandeam…. Sa mai beau un rand sau te plac si-asa? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui Lia73 si va pup pana va smotocesc ![]() ![]() ![]() Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! ![]() ![]() ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cora79 spune:
citat din mesajul lui violab Sunt si eu pe aici. Nu la cura de ingrasare. Ba dimpotriva. ![]() Anul asta voi fi ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetelor...eu nu prea am putut intra zilele trecute ca mi-a fost cam rau si am stat mai mult in pat ![]() Pupiceii de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azi am trecut in sapt a 10 a ![]() DD ne-a daruit o minune ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
douradoudou spune:
multe fete au disparut..unde sunteti?ce s-a intamplat?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri