Locul fetelor Nou-Venite (83)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
buna diminuetul..azi am deschis si eu devreme pt ca sotul s-a dus sa deschida pt muncitori si apoi vine sa mancam...m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare dar nu vreau sa iau nimic...banuiesc ca numai lia e pe aici pt ca ea este "matinala" noastra...azi sper ca sunteti mai active..va
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
trutzi spune:
Neata! fetele
Lia multumesc pentru cafea, eu vreau fara cofeina
sun Le-ai dat vestea parintilor? Cum au reactionat?
alex Esti mai bine?
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
............................................................
SUNT ASPIRANTA!!!!!
douradoudou spune:
fetelor in cat timp modereaza subiectele?am facut cap nou la mine la odisee si inca nu l-au moderat de 10 min..hmm
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Neata! fetele Lia multumesc pentru cafea, eu vreau fara cofeina sun Le-ai dat vestea parintilor? Cum au reactionat? alex Esti mai bine? Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
fara cofeina beau si yo
ii pregatesc casa micutului
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorin7774 spune:
buna dimineata.
Lia, sarumana de cafea
Fetele, am avut 2 nopti la rand niste vise "semnificative" : prima noapte am visat un munte de....nici nu stiu cum sa ma exprim....chestie de-aia pe care o duci la analize si pute urat am calcat in el, m-am mazgalit...bleah....
azi noapte am visat ca mi-au venit uratii...
cine se pricepe la interpretari ?
dulci la toata lumea
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
cora79 spune:
Neata fetelor,sa aveti o zi calda si linistita
Lia,multam pentru cafeluta,a fost delicioasa,iti doresc multa putere sa treci peste aceasta perioada grea si sa mergi mai departe
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
babiela spune:
neata fetelor si multi pupici de molipsire.
multam de cofee liuta.
"indragosteste-ma de tine
nu ma lasa nici sa respir" asta canta acum gheorghe gheorghiu la razvan si dani si mi-a placut cum suna.....a venit primavaraaaaaaaaaa
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
citat din mesajul lui babiela neata fetelor si multi pupici de molipsire. multam de cofee liuta. "indragosteste-ma de tine nu ma lasa nici sa respir" asta canta acum gheorghe gheorghiu la razvan si dani si mi-a placut cum suna.....a venit primavaraaaaaaaaaa -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Lorin,stiu ca atunci cand visezi rosu inseamna ca primesti vesti,de celalalt vis nu stiu ce sa iti zic
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui trutzi Neata! fetele Lia multumesc pentru cafea, eu vreau fara cofeina sun Le-ai dat vestea parintilor? Cum au reactionat? alex Esti mai bine? Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta ............................................................ SUNT ASPIRANTA!!!!! |
daaaaaaaaaa ...au ramas soc dar s-au bucurat nespus asa cu m-am asteptat ...noi suntem bine...nu stiu daca ar trebui sa ma bucur sau sa ma ingrijorez dar tot nu am simptome...nu mie rau, nu am stari de voma...nimic ...doar cateodata ma mai doare burta la ca ciclu.....pana la urmatorul control imi rod unghiile
pe voi gagicile mele va pupacesc de nu va vedeti
Lia vad ca nu stai cuminte si ma superi sa vezi cand ti-oi trimite eu vreo 2-3 berze deodata ...sunt cu ochii pe tine
Doamne ai grija si de noi 4+
cora79 spune:
Sun,ce frumos......,trebuie sa fi fost tare mandra cand ai dat vestea
Greturile apar mai tarziu,daca apar,nu toate sarcinile sunt la fel