afterschool sau bona?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

sunnyday, da, in vacante platesc mai mult. De ex. 10 ore pe zi... 10 mil pe luna... sau 2.5 mil pe saptamana.

Noi am gasit-o printr-o cunostinta de-a mamei, am intrebat in dreapta si in stanga...
Este la noi de peste 3 ani.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviuz spune:

reclama - pentru astfel de mesaje foloseste mica publicitate sau contacteaza administratia forumului.
multumesc,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Sincer, eu sper sa stearga un moderator linkul acela din mesajul tau.

Si uite asa ma apuc eu mai abitir sa caut o bona pentru fata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pro after school - pentru simplu fapt ca acolo va face pe linga teme si alte activitati extrascolare pe care cu bona nu le poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Noi mergem la after-school, dar avem si pe cineva care sta cu el, pana ajunge unul din noi acasa. Este important sa stii ca poti sa te bazezi pe cineva cu care sa lasi copilul in cazul in care apar evenimente neasteptate, de obicei raceli sau cum suntem acum noi de 2 zile cu varsat de vant..In vacante il ducem in provincie, la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Din ce am vazut eu pe aici, pe la noi, after school inseamna 4 ore in care sta in aceleasi haine, in aceiasi banca si mananca ceva de la catering. In clasele I sau II inca e mititel, trebuie sa doarma la pranza, sa manance cum trebuie, etc. Noi ramanem la varianta cu bona, o avem de mai bine de 3 ani. Asa ca il va lua de la scoala, eventual mai sta un pic afara cu el, ii da sa mance si sper sa doarma. Apoi lectii, dupa ce ajung eu acasa, adica dupa 4.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

pro after school - pentru simplu fapt ca acolo va face pe linga teme si alte activitati extrascolare pe care cu bona nu le poate face.

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Carmen, ce fel de activitati extrascolare se fac la afteschool? Cu siguranta sunt diferite de la afterschool la afterschool, dar as vrea sa-mi pot face o idee.

Ellinia are dreptate, cam asta inseamna afterschool la noi.

Prefer sa stea pe afara cu bona cand e timp frumos si 1-2 ori pe saptamana sa mearga la vreo activitate gen dans sau inot.

Daca ar fi sa dau timpul inapoi probabil as alege gradinita pana la pranz si apoi bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu nu m-am gandit la after school la scoala. Ci la ce "adevarat". Cu transport, bucatarie, paturi pentru dormit, optionale gen limba (sau limbi) straine, sport, arte plastice, etc.
La gradinita unde a fost fi-mea aveau si after. Nu aveau transport dar erau foarte aproape de o scoala si mergea cineva si lua copiii.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am uitat sa zic - la afterul de la gradi unde era fi-mea copii veneau se schimbau aveau 30 min de relaxare apoi masa de pranz apoi somn (cei care nu dormeau se jucau) apoi lectii si apoi dans sau limba straina sau arte plastice sau muzica. Mai era si o gustare pe la 16.00. Programul era 12-18.00 sau 12-19.00. Invatatoarea era doar de la 15 la 17, in rest erau cu o insotitoare (nu stiu ce calificare avea) sau cu profesorii (de sport,limba, muzica, etc).

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviuz spune:

Exact, sunt multe alte activitati in after school. Exista si patuturi si optionale dar sa nu prelungim cursurile scolare cu cele de la after school pentru ca, eu personal, consider ca devine prea obositor pentru copil. De aceea, accentul se pune pe activitati extrascolare. Exista si dulapioare unde copii isi tin rechizitele si chiar hainutele de schimb. Ma rog, pana la urma, chiar Ministerul Invatamantului si-a dat seama de importanta unui astfel de serviciu si pana la urma v-a introduce si in scolile din Romania acest serviciu, care de altfel este omniprezent in strainatate.

Mergi la inceput