Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
bumblebee spune:
Bon soir, am ajuns de pe meleaguri. Gata cu amnio!
M-am mangaiat toata ziua ca am fost curajoasa si cuminte. A fost floare la ureche! A trecut repede si nu m-a durut. Numai ca sunt obosita de pe drum si putin deraiata
.
Va 

pe toate!
Alina
20+ cu 
gargarita
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Bon soir, am ajuns de pe meleaguri. Gata cu amnio! .Va ![]() ![]() ![]() pe toate!Alina 20+ cu ![]() gargarita |
multi

si tie.O sa fie bine , o sa vezi...si pe urma o sa razi de grijile pe care ti le-ai facut..Laura
21+
katalina spune:

pentru curajoasa noastra Alina(bumblebee)!
Vestile bune cind sunt gata?
Carla si Dragaica sunteti niste frumuseti!
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Bon soir, am ajuns de pe meleaguri. Gata cu amnio! .Va ![]() ![]() ![]() pe toate!Alina 20+ cu ![]() gargarita |

pentru ca ai fost asa curajoasa si te-ai mangaiat singurica.o sa fie totul bine ca doar DD ne iubeste
19+
Dragaica spune:
Fetelor va multumesc de aprecieri
va dati seama ce ma umflu-n pene![]()
![]()
![]()
Bumblebee
fata curajoasa.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
adrianaBuc spune:
bumblebee, fata curajoasa! Acum odihna odihna odihna...
carla, ai o burtica atat de draguta. Asa imi place cum se contureaza. 
24+
Vine o
! Doamne ajuta!
bumblebee spune:
In 2 saptamani primesc rezultatele, dar eu stiu ca bb e sanatos, asta am facut-o ca mi-au indicat-o medicii si ca sa nu existe motive de ingrijorarare sau pareri de rau mai tarziu.
Va imbratisez si va
dulce colegele mele de odisee
Alina
20+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
M-am uitat pe pozici! Cristina, incantata de cunostinta, ai un baiet de toata mandretea
Carla
, ai o burtica f frumoasa!
Alina
20+ cu 
gargarita
hbro spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 hbro, atunci insista cu telefonul la doctorita ta...dar eu cred ca daca erau pb iti zicea medicul sau iti scria ceva in mail...asa era normal... oricum, tu suna si intreaba...sa stai linistita...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Asa am facut. am vorbit cu ea si e totul ok. Multumesc!
baby78 spune:
bumblebee gata cu stresul..Acum in asteptarea vestilor bune mangaie si pe bebe ...si
pentru amandoi 
20+