"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai bine, fetelor? Eu nu apar in peisaj ca sa nu va stric cheful si cand colo?

Child, bravo pt alaptat exclusiv! Este o super mare realizare! Am ajuns duminica de am vazut-o pe Elena, fetita ei insa primeste si completare (decizia mamei, nu m-am bagat, desi...) Este o scumpete, mi-a facut pofta de bb 2! Este normal sa aiba scaun asa de des. Normalul la bebeii alaptati se situeaza oriunde intre 10 scaune pe zi la 1 scaun la 10 zile. Si sa stii ca mai des gasesti contipatie la bebelusii alimentati cu lapte praf, nu la cei cu lapte matern. Acum, eu sper ca fier ii dati cate 3 picaturi pe zi (in principiu 1 picatura la fiecare kg de greutate a copilului), insa poate voi aveti alt dozaj. Si este prea cald la voi in casa pt bb Albert!!! Chiar nu aveti nicio solutie sa rezolvati cu vecinii? Noi suntem constant la 22 grade iarna si 20-21 grade vara in casa. Tu cum te simti? Ti-au trecut deja lohiile?

Alim, felicitari pt inimioara lui bb! Ai inceput sa iei ceva pastile (acid folic, vitamine)? Cat despre controale, eu mergeam cam odata la 2 luni. Doar daca nu ai ceva analize de aratat ca sa mergi mai repede.

Baby, iti tin azi pumnii, sa ti se confirme sarcina!

Tigruta, gata? V-ati impacat, tu si sotul? Stiu ca esti mai sensibiloasa in aceasta perioada, insa stii ca nu face bine lui bb sa fii suparata!

R_ocsy, ce vesti ne dai si tu! Succes azi cu TNS, sa nu fi nevoita sa stai iar internata. Nu vad nicio bucurie in asa ceva! Cuminte, relaxata si fara nicio grija in plus! Bb pe primul plan!

Nicoleta, multa sanatate!

Si eu am luat o raceala aiurea, inca ma tratez, iar Dragos a dat-o intr-o diaree urata de duminica! Si greva foamei totala! Abia ieri ce-a mai mancat, insa numai ce a vrut el si numai cat a vrut el! Iar slabeste!

Mergi la inceput

Enik, pe unde umbli? Hai ca tu m-ai scos ieri din barlog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata!

scriu cu o mana, ca Albert doarme pe burtica mea, doar asa s-a potolit. Cred ca are ceva colici, cu toate ca ii dau Infacol.

Of, BLACKGIRL, imi pare rau pentru starea lui Dragos, sper sa va puneti cat mai curand pe picioare.
Trebuie sa-mi iau un alt termometru, nu cred ca am atatea grade in casa, ca noua cateodata ne e rece. Lohii mai am putine, sunt pe disparute.

Asta-noapte l-am luat pe Albert in pat cu mine, nu m-am inteles altfel cu el. Nu stiu ce sa-i fac sa doarma peste noapte singur, atipeste 5-10 minute si apoi se trezeste si plange, nimic nu-l consoleaza.

Felicitari noilor gravidute de Brasov!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

R_OCSY cum a iesit tns-ul? Si eu am facut multe tns-uri, iar in ultima saptamana de sarcina, cat am fost internata, am facut zilnic. Din test de non-stres, devenise pentru mine test de stres . Si toate testele ieseau super, doar bebe nu mai dorea sa ia in greutate.

Aaa si sa ne laudam, azi, la 3 saptamani de viata, avem 500-600 grame luate fata de greutatea de la iesirea din spital.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata fetelor..da azi e mai bine suntem fresh..diseara avem intalnire cu bebe si cum as putea sa mai fiu suparata
Blacky nasol si la tine cu raceala..
Rocsy poate nu va fi cazul sa te internezi..ai grija de tine
Felicitari noilor burtici, imi cer scuze ca nu va nominalizez
Child ce dragut, abia ast sa-l tin si eu pe Luca in brate..nu mai am rabdare..
Va pup

Elena 27+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..aici aud pt prima data niste cuvinte care nu le auzisem pana acum..ce test anti stress? ce-s alea lohii? scuze daca sunt prea indrazneata dar va citesc si ma uit ca pisicu' in calendar ca nu inteleg..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutari si de la noi!

Noi am avut un wee destul de plin si frumos!

Vineri la control colul se prezenta inchis si am concediu pana pe 12 aprilie!

pe 27 ma duc la eco sa imi masoare colul!

In rest numai de bine!

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

enik lohiile am inteles ca sunt un fel de scurgeri dupa nastere..fetele care au nascut stiu mai bine..testul antistres chiar nu stiu in ce consta..
m-am bagat si eu desi nu cred ca te-am ajutat prea mult

Elena 27+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

test anti stres nu am facut niciodata si nici unul

lohiile sunt scurgerile de dupa nastere si pot dura pana la 6 saptamni, practic se curata uterul de resturile de dupa sarcina, in primele zile sunt fff abundente si cu cheaguri, apoi se reduc treptat dupa cum isi revine si uterul la dimensiunea normala!

lohii au si mamicile care nasc prin cezatiana!

+19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Hai ca intre timp mi-a cazut si netul!

Enik, vad ca ai primit deja explicatii de la fete pt cuvintul lohii! TNS sau testul non-stress reprezinta un fel de monitorizare simultana a batailor inimii lui bb si a contractiilor uterine. Daca bb nu are puls mare si daca uterul prezinta contractii in parametrii acceptabili se considera ca totul este in regula si ca bb poate sa stea linistit acolo, fara risc de nastere prematura. Practic este ca la ecograf cu un electrod pe burta in dreptul inimioarei si pe o hartie liniara timp de 20 minute apare un fel de grafic. Nu doare, de obicei se face asa ceva inainte de nastere pt a vedea cum este bb.

Child, ma bucur sa aud ca bb Albert este un papacios. Ati iesit cu el la plimbare zilele acestea?

Tigruta, succes la intalnirea cu bb de azi!

Anca, ce de concediu! Insa vei sta cuminte, nu?

Mergi la inceput