Neplata indemnizatiei pentru cresterea copilului

Neplata indemnizatiei pentru cresterea copilului | Autor: iioanitescu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

De 10 luni sunt in concediu pentru ingrijirea copilului pentru care am incasat lunar indemnizatia pe data de 16, bani ce sunt transferati direct pe contul de card.
Luna aceasta nu au intrat banii inca (suntem pe 19) si nu stiu cui ma pot adresa pentru lamuriri.

Aveti idee carei institutii trebuie sa ma adresez?

Inca ceva, in aceste 10 luni nu am primit nicio instiintare de aprobare a dosarului, si pentur ca banii au intrat, nici nu m-am agitat cu subiectul. Insa din suma ce intra in cint, nu am o evidenta cat reprezinta alocatia, cat indemnizatia. Astept va rg o opinie si vizavi de acest subiect. Este posibil ca alocatia sa nu fi intat deloc in tot acest timp?

Multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Luna asta intarzie alocatiile si indemnizatiile, citeste si aici mai multe:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150022

Eu am primit acasa instiintare cand mi s-a aprobat dosarul. Ai putea sa suni la directia sociala, unde ai depus dosarul, pentru mai multe informatii.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

din cate stiam, alocatia este (era) 200 ron, indemnizatia ta este calculata in functie de veniturile avute, daca ai optat pentru 85%. asadar, din sumele virate lunar scazi suma fixa a alocatiei si afli valoarea indemnizatiei...

dupa implinirea varstei de 2 ani, copilasul primeste mirobolanta suma de 42 ron...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput