Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
eu-s occidentala si cred ca banana e f buna . si lui N ii place mult. situatia ganeshei e si mai speciala, ca Amir nu papa altceva decat san, eu cred ca i-as da jumate de banana. eu v-am aratat poze ca sa vedeti cum era ieri ca am iesit in tricou si ce s-a intamplat peste noapte. luni suntem la tricou din nou. marti sunt 22 de grade. si se pare ca n-o sa mai vina vreme rea.
ertina spune:
va multumesc fetelor pentru urari .
Azi am petrecut la ai mei, cu muuulta mancare ( s-a dus dieta mea pt o zi, dar nu-i puteam refuza ).
sarbatoritilor zilei , iar pt mamici
maria
carla, felicitari pentru dintzisor si pentru progrese. printesele
Si eu o dau in leagan cand o scot in parc. E innebunita dupa utza-utza
andata, tare frumos ai comentat poezia !
lauraa, superba maya !
ganesha, ai baiat cu personalitate. Vreau sa-ti zic ca si a mea are preferinte. Prefera mai mult barbatii decat femeile
Acesta va fi ultimul mesaj. Marti dimineatza ridicam ancora, iar maine va trebui sa predau stick-ul. Ne reintoarcem pe meleagurile elene
Mandra mea tot fara dintzi. Cred ca am cam ramas singurele din stup . Puturoasa mea sta ce sta si deodata le face pe toate. Se intoarce pe toate partile ( spate-burta si invers ), se ridica 45 de grade de la sol, pt a sta in funduletz....Sta in picioare....sustinuta bineinteles, merge tarash ..cam atat. Doarme de rupe, de la 19.30 pana la 07 dimineatza. La 10 mai baga o tura de somn pana la 11.30. La pranz doarme in carutz, in parc. De obicei stam cam 2 ore, acum ca e frumos vom sta mai mult. Si-a mea s-a intzarcat singura usor, usor. Am citit ca in jur de 8-9 luni bebeii o cam lasa mai moale cu sanul, insa pe la 1 an isi aduc aminte de el sau li se face dor.
O adorm f usor. O lipesc de mine cu suzi in guritza, o mangai usor pe funduletz si in 10 minute adoarme. Inca e valabila semnatura mea " mamica de fetitza cuminte ", n-am de ce sa ma plang. Doar ca atunci cand mergem intr-o casa straina incepe si urla. V-am mai zis eu asta. Si la doctor e teroare. Dar am citit ca in jur de 6 luni pana la 18 luni, intervine teama de straini. Acum pe unii copii poate sa-i tzina 2 luni, pe altii mai mult sau mai putin. Concluzia e ca in jur de 2 ani dispare aceasta teama. Vedem...
Cam atat despre noi. Va pup dulce si abia astept sa revin pe forum
p.s Laptop-ul meu e varza. Nu mai poate respira. Asa k in primele zile cand vom ajunge in gr voi reinstala tot. Deci s-ar putea sa mai treaca vreo cateva zile pana revin. Sa nu ma uitati, va rog
ramonaiani spune:
Salutare stup. Eu m-am intros de vreo 3 saptamani din Ro, insa am intalnit alta clima aici, au racit: au mucit si inca mucesc la greu ai mei, tuseau pana vomitau. Acum suntem mai bine, dar ma confrunt si eu cu acelasi probleme ca mai toate dintre voi: nopti nedormite (Daniel se trezeste la maximum 2 ore in fiecare noapte, si nu de foame - se arcuieste si nici nu vrea sa ia biberonul in gura). Are 4 dintisori deja si merge de vreo 2 luni in 4 labe, acum exerseaza mersul biped, sprijinindu-se de mobila.
Am citit nitel din urma, sper sa am timp sa intru mai des sa mai aflu si eu noutati despre voi .
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Alynta..la o tricicleta ma gandeam si eu pt Darius,sa putem iesi cu ea la plimbare in parc...dar mai strang idei de la fete! |
Maria, draga mea, Eliza de-abia acum, la 2 ani jumate a invatat sa mearga pe tricicleta. Si pediatrul mi-a zis ca de-abia pe la 3 ani creierul lor coordoneaza miscarea de pedalat. Prima data Eliza a avut www.mytoys.de/PUKY-Wutsch-My-first-PUKY-hellblau/Laufr%C3%A4der/Kinderfahrzeuge/KID/de-mt.to.ca02.07.07/1682735" target="_blank">asa ceva, pana a crescut prea inalta si se lovea cu rotile peste calcaie .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
maria_bunica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani Salutare stup. Eu m-am intros de vreo 3 saptamani din Ro, insa am intalnit alta clima aici, au racit: au mucit si inca mucesc la greu ai mei, tuseau pana vomitau. Acum suntem mai bine, dar ma confrunt si eu cu acelasi probleme ca mai toate dintre voi: nopti nedormite (Daniel se trezeste la maximum 2 ore in fiecare noapte, si nu de foame - se arcuieste si nici nu vrea sa ia biberonul in gura). Are 4 dintisori deja si merge de vreo 2 luni in 4 labe, acum exerseaza mersul biped, sprijinindu-se de mobila. Am citit nitel din urma, sper sa am timp sa intru mai des sa mai aflu si eu noutati despre voi .
Maria, draga mea, Eliza de-abia acum, la 2 ani jumate a invatat sa mearga pe tricicleta. Si pediatrul mi-a zis ca de-abia pe la 3 ani creierul lor coordoneaza miscarea de pedalat. Prima data Eliza a avut www.mytoys.de/PUKY-Wutsch-My-first-PUKY-hellblau/Laufr%C3%A4der/Kinderfahrzeuge/KID/de-mt.to.ca02.07.07/1682735" target="_blank">asa ceva, pana a crescut prea inalta si se lovea cu rotile peste calcaie . Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Ma bucur sa te citesc si ca ati revenit cu bine!Cum a fost in Ro?
Multa saanatate la puiuti si felicitari lui Daniel pt progrese si dintisori!
In legatura cu tricicleta,cred ca m-am exprimat eu gresit,eu ma refeream si ma gandeam,la una pe care sa o impingem noi si care nu are pedale ,dar are bari in lateral,ca sa nu cada!Nu stiu ce denumire are!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Buna dimineata!
Eu va las cafeluta la toate,am intrat sa va citesc cat mi-am baut cafeaua si urmeaza sa decolez spre serviciu!
Am scris ieri un mesaj ,dar din greseala am inchis fereastra si s-a dus in neant,asa ca sper sa revin azi cu raspunsurile,ca ieri nu am mai avut chef sa il reiau pe cel pierdut!
"La multe lunite inainte"!,Andreea!
pupici la toate si o zi buna!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
ganesha spune:
neata fetelor,
maria...multam de cafea, acum o savurez, ca am mare nevoie!!!!!!baiatul meu cred ca ma antreneaza sa rezist in conditii vitrege
ramonaiani... bun venit in clubul mamicilor nedormite
ertina... drum bun si sa ne dai repede vesti.
Aseara am incercat sa-mi culc copilul in patut, l-am adormit pe picioare, cand l-am luat in brate s-a trezit aautomat si a inceput sa tipe, l-am adormit din nou in brate, cand l-am pus in pat s-a trezit si tipeteeee. Patutul are o portita laterala cu fermuar lateral, m-am pus langa el in pat, i-am dat sanul si a adormit, m-am dat jos ca vai de mine dar cand am tras fermuarul la portita, tipete, iar brate iar adormit, iar tipete cum il puneam jos. Si tot asa timp de 2oreeee. era rupt de oboseala, l-am lasat si sa planga mult fara sa ma duc langa el, am stat si langa patut....degeaba. A fost un esec lamentabil, pana la urma l-am pus in pat. Si nici macar nu a fost vreo schimbare in somnul lui, ma gandeam ca la cat era de obosit va dormii, dar nici o schimbare.
Azi ma apuc sa studiez metode de adormit copilul...
stupul
http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/AmirLa9Luni#
anda_magda spune:
offf ganesha! propun ca lui amir sa-i dam premiul de cel mai dificil bondarel, dar in compensatie tie sa-ti revina premiul de cea mai rabdatoare mamica. si eu sunt de acord cu banana. daca doar asta vrea.... macar atat. poate dupa aceea ii vei putea face combinatii de banana cu biscuite/iaurt/cereale/alte fructe si va incepe sa mai pape si altceva.
andreea brrrrr vobra lui carla. bine ca revine vremea buna.
ramonaiani bine ca ne mai vizitezi si pe noi din cand in cand. dintosul
maria multumim de cafeluta! eu am nevoie dupa petrecerea de aseara am venit aproape la 12 de la sorumea. clara s-a distrat f bine si a facut o pasiune pt scarile soramii. cred ca a facut si febra musculara la cat a urcat si coborat.
azi tre sa ne odihnim pt diseara ca iar ne petrecem!
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Ma bucur sa te citesc si ca ati revenit cu bine!Cum a fost in Ro? |
Multumesc frumos . Pai fuse ca-n RO - mai o stire la TV care te nemultumeste, mai tragi un planset, (ca orice femeie, de) ca ti se urca cate-un parinte / socru in cap ca nu stii sa iti cresti copiii, ca ii rasfeti prea tare sau ca esti prea stricta si nu lasi copilul sa manance dulciuri, ca nu l-ai pus la olita de mic si de-aia nu vrea sa faca decat in Pampers si la 2 ani jumate, si lista ar putea continua.
Oricum, noi sa fim sanatosi, trecem peste toate barfele .
Ganesha ne luam de mana. Pe cat de independent a fost primul copil, pe atat de mamos e al doilea. Cum nu ma vede, cum incepe sa urle si pleaca suparat, in 4 labe, sa ma caute prin casa. E haios foc si-mi vine sa-l mananc cateodata, dar ma enerveaza la culme cand am treaba si nu pot sta langa el. Azi noapte n-a dormit decat 30 minute la el in patut, apoi s-a pus pe urlat. Ca sa poata dormi sora-sa, l-m luat cu mine in pat si se mai calma cand puneam o mana pe el sa il linstesc. Insa de la 3 jumate la 4 jumate am avut ora de gangurit (l-a auzit si sotul din camera cealalta). Cand am zis ca asta e, hai sa ne facem de lucru, ca nu mai doarme, si-am deschis calculatorul sa intru pe forum, in 10 minute a adormit bustean...
Inca mai e racit, i se infunda nasul de la caldura din camera, si de-ai nu poate respira / suge din biberon. Dar alta durere (gen dinti) pentru care sa nu poata dormi, nu vad sa aiba.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
baby-first spune:
Buna, fetele!!!
Intru si eu repede pana nu se trezeste asta mic si urla de foame
Carla, felicitari pentru dintisori si mersul Larisei, vad ca v-ati distrat foarte bine in parc.
Maria, deci, ai baiat mare si nu mai vrea tzitzi? Mai astept si eu putin si incep procesul de intarcare, ca nu se mai poate si nici lapte nu mai am tare mult.
Laura, superba dintata ai si va sta asa de bine in poza de la mall...
Ganesha, am vazut ca tot te chinui cu mancarea. Eu iti spun ce au incercat niste prietene de-ale mele care aveau probleme cu mancarea. Le-a dat mancare cu mana. Si au inceput sa manance chiar bine, dupa aceea au iceput cu lingura si a fost ok. Eu iti dau o idee, chiar daca suna cam neigienic, daca vrei, poti incerca, doar te speli bine pe maini inainte.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08