Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Am revenit si noi dupa ceva timp de absenta,dar vremea asta frumoasa ne-a facut sa stam mai mult pe afara,in cate 2 reprize,asa ca nu prea mai am timp de calc!Dar azi `ploua si nu iesim asa ca ma apuc de recuperat,ca de citit sunt la zi!
"La multe lunite inainte"!,Darian (pt 22,scuze pt intarziere)
"La multe lunite inainte"!,Iosef,Rares Florin si Alexandra(pt ieri,scuze de intarziere)
"La multe lunite inainte"!,Alesia Georgiana si Maria Alexandra
Ma apuc de recuperat cat pot azi..
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Ganesha..pai daca ii place banana si vezi ca nu are nici un efect secundar si ii prieste,da-i o banana in fiecare zi si poate treptat reusesti sa ii dai amestecat si cu alte fructe!Multa putere sa poti rezista in continuare noptilor agitate!
Elena..bine ca nu a patit nimic printesa mica,cazaturi tot vor mai fi de acum!
Ganesha..tare frumos povestesti de vremea de la voi,superb!Am admirat mogaldeata in poze,seamana fff bine cu tine si pare dolofanel,nici nu zici ca este mofturici la mancare!la frumusel!
Philip...ce baiat mare ai daca papa din ce in ce mai putin laptic,bravo pt mancacios de mancarica!
Andata..super ca v-ati odihnit asa bine,vinerea trecuta..a fost intr-adevar o zi simpla dar odihnitoare!
Anda_magda.."La multi ani"!(cu intarziere)pt sora ta,multa sanatate si numai impliniri!
Alynta..tare nazdravani si pusi pe sotii piticii tai,nu ai timp sa te plictisesti!
Andata..pai daca a ajuns asa repede caldura de data asta,cand esti in impas,sa ma strigi..Ma bucur ca bubita Ioanei este spre vindecare!
Laurraa..am admirat zambareata dintoasa.E tare frumusica si dragalasa!Tu ,mami,arati din ce in ce mai bine,felicitari..si imi place de Maya moderna cu tenisii dragalasi!Multumim pt urari si pt pupicul apasat de la domnisoara,il intoarcem!
Philip..se pare ca Darius si Nicholas au ramas frati in continuare la somnic..cam asa are si el nopti agitate,scancite,foite...Multumim pt urari!
Ganesha..multumim pt urari!Felicitari lui Amir ca a stat cumintel la terasa si poate se mai repeta figura!Iti doresc din suflet sa vina perioada mai buna si mai odihnitoare,cat mai curand!
Carla..multumim!Cred ca e tare draguta ,Lary cea expresiva!
Ganesha..nici Darius nu merge singurel daca il tin doar de o manuta...toate la timpul lor!Aici,banana a fost printre primele fructe pe care a trebuit sa le introducem in alimentatie!
Ertina..tare bine ai petrecut de ziua ta,asa ca nu te mai gandi la kg,gandeste-te ca ai fost inconjurata de cei dragi si mai ales pt prima data de pitica ta..Cum e deja miercuri,sper ca ati ajuns cu bine si te asteptam cat mai repede cu vesti despre voi!Felicitari pt progrese si mai ales pt un asa somnic,bravo Athina!Si Darius plange cand vede persoane straine,intr-o casa noua,si mai ales daca sar toti pe el ..pana se acomodeaza e mai plangacios!
Ganesha..imi pare rau ca nu a functionat acomodarea in patut,dar nici la noi Darius nu mai este asa incantat ca la inceput..si cum trebuie sa ma si odihnesc noaptea,ca a doua zi merg la serviciu...este din nou cu noi in pat..asta este..De la oboseala nu trebuie neaparat sa fie somnul mai lung si linistit,ci dimpotriva,sa se foiasca si sa doarma rau!
Anda_magda..super v-ati distrat la sora ta...bravo pt Clara curajoasa care urca si coboara scarile,e fetita mare..
Trimit si sper sa revin si cu restul,ca mi s-a adunat o groaza ...
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Ramonaiani..mda...bine ca nu te-au afectat comentariile..Imi pare rau ca si Daniel doarme rau noaptea!De Eliza nu ne mai povestesti nimic?
Cristina... sa stii ca am baiat mare,nu mai are treaba cu sanul de cand am hotarat sa nu ii mai dau..e la fel de mancacios si vesel,am fost norocoasa ca s-a terminat totul asa repede si fara probleme..ca doar si el a fost disperat dupa tzatzi cat a fost mic..dar a trecut,mai ales ca am inceput treptat si l-am lasat sa decida singurel!Sper sa iti mearga si tie asa de usor si bine atunci cand veti incepe procesul!
Philip..suer au dormit baietii impreuna,poate mai repetati figura!Bine ca asa ti-ai incarcat si tu putin bateriile!
Ganesha..bravo lui Amir pt ca a mancat si altceva!Poate isi revine la sentimente mai bune,incet,incet!
Betty..uff,imi pare rau ca treci prin asa perioada obositoare
AlexsiMatei..si Darius mai face asa cateodata cand este obosit,plus ca se leagana in fundulet(cam cum fac copiii de la orfelinat),dar nu intotdeauna..mai are el momente!
Ana_micu..multumim pt urari si te asteptam mai des pe la noi si poate si cu ceva poze noi cu Razvi!La noi nu functioneaza sa il inghesuim sau sa il invelim si sa ii fie cald..tot vrea sa se stie langa noi,nu conteaza ambientul..
Carla..bravo fetelor ca te-au lasat sa te odihnesti!La cat mai multe nopti asa!Felicitari vorbaretei Lary si pt progrese!
Alynta..exact la o tricicleta in genul asta ma refeream si eu!Bine ca ati putut iesi asa mult afara,v-ati mai recreat!
Cosminica..multumim pt urari!Niciodata nu este prea tarziu,stai linistita!Sa ai succes in continuare la kg cu minus!
Anda_magda..parerea mea ca o luna in plus sau minus e cam tot acelas lucru,asa ca i-as da lapte de vaca,nu mai are rost sa te mai complici cu formula...
Laurraa..ce fetita isteata ai...bea deja cu paiul..
Ramonaiani..superbi copilasi ai..si parca seamana din ce in ce mai bine..iar tu mami radiezi si arati tare bine!
DanaMi..ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti bune despre voi!Super bine recupereaza Bianca in greutate,sa o tina tot asa si felicitari pt progrese!Spor la dat kg jos!
Narcisica..multa sanatate lui Mihnea si refacere rapida dupa operatie!
Nu mai pot sta,asa ca sper sa pot recupera maine..va pupam pe toate si o seara linistita!
Buburuza noastra
baby-first spune:
Maria, multumesc de urai, nu-mi vne sa cred ca peste o luna avem un anisor . Sper ca si la mine o sa fie la fel de usor cu dezvatatul de tzitzi, dar o sa vedem. Problema e ca nu prea vrea alte lichide decat putin peste zi si de biberon nici nu se pune problema. Dar ne descurcam noi.
Va vine sa credeti ca prntesa mea se joaca acum in tarc si eu pot sa scriu linistita mesajul? Wow!!!!
Roxi, printesa ta e superba
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
ramonaiani spune:
nicuratze multam. Eu am admirat pletele fetitei tale. La Daniel parca nu creste deloc parul, nici nu stiu din ce o sa ii taie nasa motul la party de 1 an [:q].
Citat: |
citat din mesajul lui andata ramona, pt ceaiul de ceapa tai si fierbi impreuna cu ceapa si niste coji de nuca + o lamaie si un mar. Garantat ii schimba gustul. Superbe pozele voastre dar cam putine . Io vreau sa vad copilutzii nu castele |
Multumesc frumos pt pont, o sa incerc data viitoare . Cat despre poze, sunt o gramada de poze, dar nu sunt publice. Daca ai cont pe yahoo, poti sa il folosesti si pe www.flickr.com, apoi ma adaugi ca prietena si poti vedea tot setul de poze (eu sunt cam atenta cu pozele publice de cand mi-am gasit o poza de-a Elizei folosita ca avatar de-o prietena, pe-un alt forum. E prietena buna, dar tot m-a deranjat ca nu m-a intrebat daca poate folosi poza aia).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui narcisica28 ... fetele care au avut pb cu scaunele, mai dati-mi idei de meniuri de regim pentru masa de dimineata si pt cea de seara, la pranz papam orez cu legume; de saptamana trecuta face moale, rotavirus si cropocultura au iesit negative... |
Laptele fara lactoza (de la Humana, Heilnahrung (HN) se numeste), dar NUMAI lapte de-asta, nu-i mai dai si lapte de-alalaltul. Ar mai fi ceaiul de menta, painea prajita, banana, supa de zarzavat FARA rosii si cartofi (cartoful fermenteaza cel mai repede), carne de pasare fiarta, orez cu branzica de vaci. (citat din biletelul dat de doctor cand a facut Daniel in RO enterocolita )
maria_bunica spune:
Nu sunt ai mei acasa ca sa pot vb cu ei..
Narcisica..felicitari lui Mihnea pt al doilea dintuc!
Serialbastre..ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!
Raluca_ioana..sper sa vina zile mai linistite si la voi!
Badriana..multa sanatate si sa scape repede Irina de candidoza!
Alynta..,ai ajutoare de nadejde!
Ramonaiani..nici Darius nu imi mosteneste culoarea ochilor..acum ii are un verde spre caprui...
Elena..superbi copilasi ai...tare dragalasa Andra in costum de baie,zici ca e model profesional deja..
Philip..ce baieti mari am vazut..super se integreaza si Nicholas cu prietenul lui Philip..
Andata..multumim pt urari!
Anaela..multa sanatate lui Darius si te asteptam pe la noi!
Alynta...frumos moment de iubareala intre frati!
Anda_magda..dragalasa foc Clara,ca de obicei!
Roxi..ce dulcica este Ruxi...
Laurraa..sa aveti spor la curatenie,super ca ai ajutoare!
Cristina...ai fata harnicuta..numai pe langa masina de spalat sta..Tare dragalasa si haioasa in tinuta de fata de cartier..
Noi nu avem prea multe noutati..eu voi munci saptamana viitoare cate 7 ore pe zi,ca isi ia cumnata concediu o saptamana si eu ii voi tine locul...e bine la munca..
Darius se ridica tot mai bine si repede in picioruse,se agata de ce prinde ca sa stea in picioruse..daca vrea sa se lase in fundulet,isi da drumul doar la o mana si cealalta o pune pe pat sau jos si se aseaza usor in fundulet.
Incepe sa zica tot mai multe si sa ne imite la greu...
Cam atat ca trebuie sa ne pregatim de baita..noapte buna
Buburuza noastra
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui maria_bunica Ramonaiani..mda...bine ca nu te-au afectat comentariile..Imi pare rau ca si Daniel doarme rau noaptea!De Eliza nu ne mai povestesti nimic? |
calculatorist il face mama pe Daniel (scrisesem un mesaj lung, dar a apasat el pe trei taste si a sters tot).
Oricum, revenind ...
Am amanat primul somn al lui Daniel, de la 10 la 11 dimineata, apoi mai doarme o repriza pe la pranz cand incerc sa o culc pe sora-sa, si noaptea adoarme pe la 9 - 10. Am facut asta ca sa il culc mai tarziu, adica aproape de ora mea de culcare, astfel incat atunci cand se trezeste el (pe la 1 - 2) eu deja sa am 2-3 ore de somn la activ. Mic, putin, dar se cunoaste, rezist mai bine fizic peste zi ...
Pupicei si sper sa gaseasca si Ganesha o portita sa poata dormi mai bine noaptea.
Bebe Beca spune:
Stiu, stiu... sunt o taranca maaare de tot, nu ma mai invrednicesc deloc. Am citit pe diagonala, am remarcat revenirea lui Mari, pe care o pup si careia ii urez un calduros bun revenit!!! Trebuie sa ma pun cu burta pe citit, ca nu mai tine, din capitolul asta nu stiu nimic!!!!!!!!!!
Dar, pana recuperez, sa va spun despre noi. Si sa va cer si o parere, ca nu stiu ce sa mai fac. V-am povestit ca are Sara 2 dinti. Toate bune si frumoase pana aici. Baiul este ca acum MUSCA!!!!!!!!! Si musca tare si o distreaza fantastic. Aseara, de exemplu, nu am putut sa ii dau sa suga la culcare, pentru ca era prea ocupata sa muste. Si in stilul asta eu nu rezist. Cum sa fac? Sa nu mai muste, adica. Pentru ca, daca o tine tot asa, ma vad nevoita sa spun stop, si nu vreau.
Na ca a apucat-o urlatul si nu stiu de ce
Incerc sa revin.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui Bebe Beca Si sa va cer si o parere, ca nu stiu ce sa mai fac. V-am povestit ca are Sara 2 dinti. Toate bune si frumoase pana aici. Baiul este ca acum MUSCA!!!!!!!!! Si musca tare si o distreaza fantastic. |
multam, multam.
Ai incercat sa folosesti caciulitele de silicon pt mameloane?
Maria servici usor. Cine sta cu Darius cat esti tu la servici?