Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Narcisica, nu conteaza cantitatea in care il dizolvi, important e sa-l bea, eu cam in 30 ml de apa puneam si ii dadeam in 2 reprize ca tot asa nu accepta a;tceva inafara de san. Mi=a spus dr ca se poate pune si in solide, in mancare, in iaurt ar merge daca mananca. In spital mi l-a pus o asistenta in panadol si i-am dat deodata. Eu ii puneam si in 10 ml si dadeam cu seringa fortat ca nu aveam incotro.

Andreei i-am dat lapte de vaca de la un an si o luna, nu a avut nimic si l-a tolerat mai bine decat formula, si i-a mers tare bine cu el. I=as da si Alexandrei, dar asta inca nu pune gura pe nimic, i-am dat de curiozitate o gurita din sticla de la sora-sa si se scutura toata si-l scuipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, copilasii fac des candida de la antibiotic, nu trebuie sa te ingrijorezi, semnaleaza-i insa pediatrului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

ramonaiani... ce copii frumosi ai tu acolo!!! Si tu arati f bine!
Daniel e un frumos si un lungutz, ce mult a crecut! Iar Eliza e o adevarata printesa. Sa-ti traiasca minunile!

Multam.
Si multam si de linkul cu Dragostea din Tei. Mi-a placut mult (pe mine ma distreaza mai ales comentariile).

Citat:
citat din mesajul lui philip

ramona, ce ochisori caprui am vazut eu acolo. amandoi il mostenesc pe taticul?

daa...
Vroiam si eu ca macar unul sa iasa cu ochi verzi; dar macar bine c-au iesit sanatosi, chiar si-asa cu ochi inchisi la culoare .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

stiu ce zici. si eu as fi vrut ca macar unul sa iba ochii albastri ca ai lui tati, Philip ii are caprui, iar N un verzui-maro, dar cred ca vor deveni caprui cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

hihihi... si acu vin si eu sa va fac in necaz. clara a iesit cu niste ochi albastrii de nu ne venea sa credem, tot asteptam sa i se schimbe. sotul are ochii verzi si in fam lui toti au asa. eu, caprui, dar cu antecedente de albastrii in fam (tata, sorumea si bunica mea materna). deci fata mea a luat tocmai de departe din neam ochii care i-au placut dar la nuanta sunt diferiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

BADRIANA,imi pare rau de necaz,nu stiu nimic de tratament.

MARI,ti-am admirat copiii,ce mari si frumosi s-au facut.

Eu am inceput sa-i dau fetii uneori lapte de vaca cu orez sau cu grisul de la Milupa ( ca am citit in ghidul de nutritie al oms ca daca vreau sa dau lapte de vaca dupa 1 an,sa incep sa obisnuiesc copilul cu 2-3 luni inainte)

Am pus si cateva poze cu doapa mica:
http://community.webshots.com/album/576540260oBtIfT?start=36

Va pup,
o noapte usoara

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
Adriana... si Amir a facut ciuperca asta(candidoza)in guritza. Noua pediatra ne-a dat un gel bucal Daktarin2% si dupa 2 zile a trecut. Nu stiu daca pe piata romaneasca exista, dar oricum sunt sigura ca o sa-ti prescrie pediatra ceva si o sa treaca repede
nicuratze... ce ochi are minunea ta, e superba. M-a dat pe spate cu costumul ei de baie si cum papa ea brocoli. E o frumoasa si o dulce!
Ma duc la culcare ca iar sunt zombi, noaptea trecuta am dormit doar vreo 3 ore si alea din bucati, s-a trezit de 3 ori pana la trei dupa care a inceput foiala si s-a trezit de tot la 4 dupa care a mai motait cate 15-20 de min pe la 6 si a mai adormit o ora pe la 8. Nu a plans , nu are febra, nu pare sa-l supere ceva in mod deosebit, dar se foieste ca un titirez. Azi parca am fost de pe alta planeta.
stupul

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/AmirLa9Luni#

Mergi la inceput

ganesha, somn dulce
elena, imi place poza asta de mor:
http://family.webshots.com/photo/2037301200104632977EBhyht
am pus si eu poze noi de azi:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Maria, . Cu intarziere iti doresc si eu sa iti traiasca puiutul, sa fie sanatos si fericit
lauraa, tare dragalasa e Maya, mor dupa ochii ei. Si e toata numai un zambet, pus in evidenta de dintisorii albi
Andreea, am reusit sa vad si eu pozele voastre. Sunteti o familie superba si vad ca si fratii sunt foarte apropiati. Mi-a placut si casa mare, cu mult spatiu de joaca, pe care o aveti, sa o stapaniti sanatosi. Si puiutii facand baita cu tati sunt mortali... cred ca s-au distrat bine
ertina,
Ramona, bine ai revenit si sanatate multa micutilor. Felicitari pt progresele bondarelului
ganesha, dulce mamicuta chinuita. Si fiica-mea doarme doar pe picioare si cu cat e mai obosita cu atat adoarme mai greu. In ultima vreme vad ca se trezeste mai usor, asa ca dupa ce scot picioarele pe lateral (cate putin, nu brusc, mai legan perna un pic pana doarme la loc). S-a intamplat si sa se trezeasca, sa urle cu manutele in gura si eu am crezut ca e de la dinti, asa ca i-am dat Panadol si in 5 min s-a linistit pupila.
ganesha, bine ca ai gasit ceva sa ii placa. Si in privinta concediului, de ce sa iti faci nervi la rude? Hai pe la prieteni, ca iti incropim toate o vacanta de nu o sa vrei sa mai pleci inapoi.
Alexsi Matei, si Ioana da din cap. O apuca mai ales cand aude muzica
Ana, . Superb momentul cu Razvi, dragul bondaras. Chestia cu inghesuitul, invelitul etc am incercat-o si eu dar degeaba. Patul ei are arcuri, langa mami e cel mai bine, si daca se poate intoarce sa-l traga pe tati de par e si mai bine... In patut o pot pune doar dupa ce adoarme
Carla, wow. Ce fete cuminti... Bv Larisei pt progrese
lauraa, bv Mayei. Ii plac deci cateii. Si a mea e innebunita dupa catelele noastre, cand o scot e doar cu ochii dupa ele si se amuza teribil cand alearga pe langa ea.
cosminica, felicitari pt kg dat jos si la cat de multe mai vrei (in minus ) inainte
anda, poti astepta pana la un an, dar doamna de la care iau eu laptele mi-a spus ca are mamici cu copilasi mai mici ca a mea care iau regulat lapte de vaca pt micuti iar bebeii cresc f bine. Copiilor mai mari le-am dat lapte de vaca de la un an, dar principalul motiv a fost ca atunci laptele praf era gratuit pana la aceasta varsta. Din punctul meu de vedere, atata timp cat bebeii au voie sa manance branzica si iaurt de vaca, nu vad de ce nu ar putea sa bea si lapte direct. Am vazut ca principalul motiv pt care nu e recomandat e acela ca nu prea are Fe, dar probabil e ok sa dai un supliment de Fe. Si eu ii dau Ioanei.
lauraa, creste printesa mica
lauraO, yami, gratar... buna idee mi-ai dat pt weekendu' asta
ramona, pt ceaiul de ceapa tai si fierbi impreuna cu ceapa si niste coji de nuca + o lamaie si un mar. Garantat ii schimba gustul.
Superbe pozele voastre dar cam putine . Io vreau sa vad copilutzii nu castele
Dana, chiar ma gandeam la voi zilele astea. Nu am apucat sa intreb pe forum dar ma tot gandesc la voi. Multumesc si pt vestile despre Ana, am si eu o cuscra tiza si ea da biri cu fugitii. Pupici multi din partea Ioanei pt Darius, sa se faca repede bine. Tare dragalasa e Bia, ma bucur sa aflu ca e bine. De altfel se vede si in poze ca e un copil vesel si iubit. Mai asteptam vesti cand mai ai timp
narcisica, cumplite vesti. Macar Mihnutu e mai bine dupa operatie. dulce si pitic si mamica. Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate ar merge sa ii dai sumetrolim-ul diluat in putin lapte muls...
Andreea (serialbastre), sper sa iasa dintisorul nr. 4 fara dureri suplimentare. Ioana are numai nopti dormite in ambele paturi, ca se trezeste noaptea sa ii dau tzitzi si imi e lene sa o mai mut
Raluca, sper sa se potriveasca stilului vostru ajutorul gasit
Adriana, sanatate micutei Irina. Stai linistita, ca trece. Si Sandra imi facuse pe la 10 luni, cand in urma unei raceli f puternice i-am dat antibiotic. Din pacate nu mai stiu cu ce am tratat-o dar stiu ca o schimbam mai des si o spalam de fiecare data f bine cu pansamente sterile inmuiate in ceai de musetel
alynta, s-au distrat baietii. Pisica ce parere avea ca era "dorita"? Acum poti sa ne impartasesti si noua din experienta daca Cif e bun la covoare.
Elena, eu mor dupa "doapa" ta si ochii ei frumosi. Aici cel putin http://community.webshots.com/slideshow/576540260oBtIfT e mortala. Si Radu e deja un adevarat domnisor cu alura de smecheras. Si am vazut si o mamica fericita, frumoasa si mai ales SLABA...sorry, am o fixatie cu kg
andreea, distractie mare pe baieti... pana la urma cele mai bune jucarii sunt cele simple, geniala ideea ta cu imensa cutie. Tare frumosi sunt amandoi baietii. N insa, cum statea pe langa cei mari, mi-a adus aminte cum incercam si eu sa ma bag in seama pe langa frate-meu si prietenii lui iar ei fugeau de mine, ca eram prea mica

Am reusit sa termin mesajul inceput ieri .
Pup tot stupul si ma bag la nani.
Multe lunite fericite inainte sarbatoritilor.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Multumesc Betty de raspuns. Asa am facut, l-am amestecat in putin lichid ca sa fiu sigura ca il ia (tot cu seringa). La Hidrasec scrie pe prospect ca se poate pune si in solide, dar la Biotics zic doar de lichide; ma gandesc ca e important sa ajunga in burtica pana la urma ...

DanaMi sau fetele care au avut pb cu scaunele, mai dati-mi idei de meniuri de regim pentru masa de dimineata si pt cea de seara, la pranz papam orez cu legume; de saptamana trecuta face moale, rotavirus si cropocultura au iesit negative...

andata multumim mult de gandurile bune.

O zi frumoasa va doresc.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput