America (195)
Raspunsuri - Pagina 9
mihutza11 spune:
Ruxi, ii invata cica forme, culori, cum sa se comporte in anumite situatii, prin cantecele de obicei.. cantecele cu refrenuri gen: "don't bite your friends", "try it, you might like it", "party in my tummy"- cica sa manance vegetables si fructe ca sa faca petrecere in burta , "don't be afraid" etc.. plus niste miscari de dans - vine cate o vedeta ceva si ii invata miscari noi..
Andrei ii place tocmai ca e cu multe cantecele si dansuri.. ca personajele sunt asa mai ciudatele, dar uite ce colorati sunt: http://www.themomcrowd.com/wp-content/uploads/2008/06/tv_new_yo_gabba_gabba.jpg
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hilde spune:
Fetelor, a venit primavara si au aparut furnici in bucatarie.
Furnici din alea mici negre.
Au o carare in doua randuri intre chiuveta de la bucatarie si o priza din perete. Am curatat si cu spirt, ca ma gandeam ca daca nu mai gasesc miros de mancare, pleaca. Nimic. Am cumparat traps..nimic.
Ce sa fac ca sa dispara?
ruxij spune:
Lasa traps acolo si in plus, cum le vezi, da-le cu spray de furnici. Pana la urma se cara dc. le tratezi cu spray de cate ori le vezi.
corinadana spune:
Liris cauta si pune de aur. Eu de aur i am pus Francescai. Aveau si sterilizati dar am preferat aur.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
balerrina spune:
Poti aduce alcol ambalat, dar nu in bagajul de mana, trebuie sa il pui in bagajul de cala, Eu am folosit niste cutii din lemn, sticlele au stat foarte bine si nu s-au spart. In bagajul de mana nu te vor lasa, decat daca il cumperi din vama si punga este sigilata, dar si asa am mai vazut cum le-au aruncat sticlele unora inainte de zorul spre State.
-- Cristina
philip spune:
dupa ce azi am iesit in tricou afara, azi avem winter storm warning. sper sa nu cada iar electricitatea ca vom fi nevoiti sa ne mutam la vecini ca ei au gas fireplace.
super-lia spune:
Si la noi cald si bine. Astazi am fost afara si am plantat niste seminte de floricele. Sa vedem daca iese ceva....daca nu imi iese mie ochii uitamdu-ma dupa ele.
Deci sa revin sa va spui cu invatatoarea. I-am scris aseara un e-mail ca sa nu o ia astazi directorul la invartit pe stomacul gol. Mi-a scris inapoi, si a spus ca Richard al meu cica sa enervat pe fetita si a scuipat-o. Mai sa fie? Adica acum eu sa inteleg ca baiatul meu care are cinci ani e atat de destept incat sa isi faca un plan si sa-mi spuna ca sa intamplat cu totul si cu totul altceva. Spune-ti voi...e posibil asa ceva. Richard al meu este cu capul in nori mai tot timpul si sincer eu nu il cred in stare de asa ceva...Dar totusi sa presupunem ca a mintit...atunci cum poate el sa imi redea cu lux de amanunte aceiasi versiune atat ieri cat si astazi. Ieri cand a venit de la scoala pe drum spre casa mi-a spus ce sa intamplat, apoi l-am mai intrebat de cateva ori inainte de a ma duce la scoala, si astazi cand a venit de la scoala iar l-am intrebat si mi-a spus aceiasi poveste. Mai mult decat atat Richard a venit cu verde astazi si cu un bilet de la invatatoare cum ca ar fi fost foarte cuminte si ca a primit un atipild pe care l-a pierdut, si ca ele vor sa ma informeze de acest lucru....Ei al naibi...asta e pentru prima data cand sa intamplat ca baiatul meu sa primeasca atipild ca a fost cuminte.bla bla Cum se face? Stiu eu cum se face...doamnele incearca sa-si acopere fundul...
Avem meeting saptamana viitoare.