America (195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

LILIANA(polux)..chiar a nins in Chicago?... Eu ajung duminica viitoare seara,si chiar nu stiam ca am posibilitatea sa mai vad zapada....;eram pregatita sa prind zile calduroase...Haine groase nu miam mai cumparat eu acum...
Alcolul cu care vin e in sticla de plastic de 2l,ca il am din romania adus si va sta in bagajele din cala binenteles,dar sunt sigura ca ma controleaza la bagaje cand ajung caci vb aia vin din Caraibe ( insulele cocainei).Pana si romani sunt f precauti cu bagajele mele si sunt controlata chilot cu chilot.....Sa vedezi sotul cati nervi isi face .....ca vb aia un negru cu o blonda atrage atentia...,mai greu in romania sa accepte asta..rasisti si batfitori..

28+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

bilica, a nins in chicago dar s-a topit zapada. oricum foarte cald nu va fi, asa 10- 12 grade C. si eu sint din iasi, locuiam vizavi de mag. billa, acum locuim in chicago. la ce spital trebuie sa nasti?

Marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ati vazut ca bill-ul lui Obama de Health Care a fost aprobat in Congres?
http://www.latimes.com/sns-dc-house-health21,0,6700494.story
32 millioane de americani vor fi asigurati, cica..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah Bilica, pleci tu din paradisul St.Martin sa stai in Chicago :).Sotul meu a fost stationat in Islanda 2 ani de zile si mi-a zis ca oricat de rece a fost acolo, in Chicago a tras frigul vietii lui, boot camp-ul a fost acolo si era iarna si zicea ca vanturi mai reci ca acolo nu a experimentat niciunde, niciodata.Eu dupa 5 ani, aproape, de Germania friguroasa asa m-as duce unde e numai cald si bine :)

Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

'Neata fetelor...Sint asa in good mood azi ca a fost tot weekendul de vis. O vreme absolut superba de nu-mi venea sa intru in casa. Am facut premiera anului la BBQ afara si am si mincat la aer curat. Baietii m-au fugarit in parc la baseball (ma dor bratele de mor...abia ridic creionul) citeva ore bune.

Am facut si nitel shopping ieri dupamiaza la un magazin deschis nou...au fost asa niste sale-uri bune ca am facut coada ca pe vremuri (invirtita in tot magazinul). Cred ca am avut 100 de persoane inaintea mea - spre disperarea barbatului ca tot plecam sa mai casc gura si tot veneam cu cite ceva). In plus m-a palit o indecizie intre 2 pereche de pantofi (care eu de obicei sint foarte hotarata) si l-am INNEBUNIT de-a zis omu' mai bine sa le cumpar pe amindoua. Pina la urma mi-am dat seama ca sint penibila si m-am hotarit. De fapt, ne-am dus sa-i cumparam sotului camasa pentru tuxedo

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Citat:
citat din mesajul lui super-lia

Am avut o dupa-amiaza superba cu Lilika si sotul ei.

Nimic nu se compara cu dragostea pentru copilul tau!

Vin si eu sa spun ca am petrecut o sambata super cu super-lia si familia ei. Baietii sunt doi scumpi.
Pot spune ca ma bucr ca n-am intalnitsi ma bucur sa am cu cine sa ma intalnesc la o cafea si un pahar de vorba.
Sambata a fost o zi superba la noi insa ieri a fost urat. Azi vad ca mai iese din cand in cand soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Neatza si la mine ... noi ieri am biciclit de ma doare fundul de la sha ... copilul Alex m-a alergat pe niste dealuri de am crezut ca ma lasa picioarele, de altfel spre rusinea mea, am avut momente cand m-am dat jos de pe bicicleta ca nu mai stiam ce ma doare, fundul, pulpele ...etc, etc, etc. Ta-su si Flavia, puturosii familiei, au stat la nisip, pai sigur, ca e mai usor la nisip decat calare pe dealurile parcurilor. Ah ! Ca sa nu va mai spun ca la un moment dat, cand eram desigur foarte departe de "nisip", lui Alex i-a cazut lantul de la bicicleta - mai fetelor, m-am dat jos de pe a mea, multumind celui de sus ca i s-a stricat bicicleta ca sa mai luam o pauza, si m-am apucat sa i-l pun la loc, pana m-am facut neagra de vaselina pe maini.

Aveam barbat ? Aveam.
Era cu noi ? Nu
Aveam telefon mobil ca sa-l sun ? Aveam
Era cu mine in buzunar ? Nu.

Si uite asa ...am reparat si bicicleta, bombanind ...

Ca vorbim de biciclit, nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex care acum de cand merge pe doua roti, nu-l mai prinde nimeni. Pe de o parte ma gandesc ca este plictisitor sa ai bicicleta si sa mergi cu viteza unei triciclete, dar pe de alta parte, nu stiu, e de nestapanit. Ieri in parc a dat peste un copil, de fapt nu a dat el, el punea frana si i-a aparut un copil in fata, l-a ocolit in frana, copilul s-a speriat, eu am intepenit, mama aluia a lesinat ...ce sa va spun, circ. Mi-am cerut scuze de la mama, am tipat la Alex, copilul ala plangea, Alex s-a pus si el pe plans ... nici aia nu s-a isterizat ca ea isi scapase copilul din mana pe pista de biciclete, dar totusi si Alex daca avea viteza mai mica, cred ca evita evenimentul.

Ca vorbiti de benadryl, eu le-am dat copiilor mei cand au fost suspecti de diverse alergii si intr-adevar ii adoarme de nu au aer. Eu l-as lua cu mine in avion, si daca situatia devine de nestanait, i-as da ... nu se intampla nimic daca ii dai o data, intr-o situatie limita.

Mergi la inceput

Ah! Si inca ceva ... mi s-a pus pata sa mergem de 4 iulie undeva ... nu stiu unde, vreau si eu un loc cu activitati pt copii de 4-5 ani.
In Florida sau poate la Virginia Beach sau poate in alta parte.
Dati-mi si mie o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea veniti in Orlando la disney, aveti si plaja si distractie pt copii. Noi suntem la doua ore:)

La Aidan medicamentele pt alergie au efect opus in sensul ca il agita, in noptile in care ii dau zyrtec se trezeste si de 3 ori (cum a fost azi noapte:((, in noptile in care nu ii dau, doarme bustean.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Buflea veniti in Orlando la disney, aveti si plaja si distractie pt copii. Noi suntem la doua ore:)

Ce plaja e in Orlando ?
Nu e macel la Disney de 4 iulie ? Plus ca nu vreau sa bat parcurile in toiul caldurii ... m-as duce undeva la mare, soare, apa, piscina si eventual parc de distractii.

Mi-a mai spus cineva de Lake George ...a fost careva pe acolo, am ce face cu copiii mei acolo ?

Mergi la inceput