Transpunere web site in fisiere word

Transpunere web site in fisiere word | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Am de tradus un web site in limba romana si nu stiu cum sa il transfer in fisiere word ca sa pot lucra mai usor.
E prima data cand mi se da doar link la site-ul respectiv, de obicei primeam direct fisiere word si nu aveam probleme.
Aveti vreo idee cum sa procedez? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

http://translate.google.com/#

Daca la asta te referi.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc Marius dar nu la asta ma refeream
Traducerea o fac eu. Doar ca pana acum, cand aveam de tradus o pagina web, primeam fisere word in care apareau diversele pagini ce puteau fi accesate pe site-ul respectiv. Iar acum am primit doar linkul.

Si ma gandesc ca exista o posibilitate de a "lua" fiecare pagina de pe site-ul respectiv si de a-l pune in fisiere word (nu doar copy-paste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

dupa ce deschizi pagina, daca mergi in File gasesti optiunea Edit with Microsoft Office Word.
La mine merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Poate ai reusit deja, dar data viitoare poti sa incerci sa folosesti direct Word: in comanda File - Open scrii URL-ul paginii in casuta File name. Majoritatea paginilor au un aranjament complex de tabele ascunse in pagina, deci Word ti le va salva si pe astea; cred ca tu nu esti interesata de mentinerea layout-ului, si poti renunta la tabele prin comanda Table - Convert - Table to Text si selectezi optiunile de a separa textul cu Paragraph marks si Convert nested tables. Suna complicat, dar nu chiar asa.

Mergi la inceput