Aspirante optimiste > 20 ani (459)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Bine faci ca nu te stresezi ca stresul nu e bun pt ,cand te astepti mai putin se intampla minunea.
Eu 3 luni cat iau AC nu are rost sa ma monitorizez si cand termin cele 3 folii mergem din nou la control si daca e totul bine n-o sa mai stam cu teste de ovulatie sau cu temperatura sau cu alte chestii,atunci tot ii dam batai.
Abia astept

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosminuta poate mergem impreuna la odisee

asa e Anca...stresu...cuvant de ordine in tot ce ne inconjoara. si din cauza lui se intampla atatea nenorociri

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Cosmy bine ca ai terminat cu lucrul ca e weekend azi

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Fetele,eu plec pana la magazin sa-mi iau seminte ca am chef de piscalit si e si asa de frumos afara ca ti-e mai mare dragul de iesit la o plimbare.La noi a venit primavara

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu ce frumos ar fiMai ales daca am merge cat mai multe deodata
Paula si la noi e frumosDar cine trebuie sa stea la birou...eeeuuu

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

si aici e superrrr

asa e Cosminuta. ar fi frumos sa fim cat mai multe

vrem si noi seminte

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Ce dor mi-a fost de voi dragele mele Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimul timp dar sotul mi-a plecat si eu m-am mutat la socri ca nu imi place sa stau singura Si cum socrii nu stiu ca noi incercam sa avem un bebe nu am vrut sa raspund la intrebari. Acum tot la socrii sunt cu sotul meu drag care mi-a adus laptopul meu, deci pot scrie in liniste.
Am citit tot ce ati scris de cand nu am mai fost la voi, am vazut ca ati petrecut si v-ati delectat numai cu bunatati . Am vazut ca Joy a disparut si ca nu vrea sa ne mai povesteasca ce-i cu ea. Am vazut ca DC iar a starnit discutii pe forum - si cu ocazia asta vreau sa le urez noilor fete JoAn si Anamira bun venit si o sedere placuta aici la noi (dar bine inteles cat mai scurta)
Deci eu am ovulat sotul a ajuns a doua zi dupa ovulatie Am zis ca il bat Deci........ habr n-am mintea imi spune sa stau linistita, sufletul e de alta parere. Vechea poveste Continui sa fiu aspiranta foarte foarte foarte optimista

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Doula

poate s-a prins ceva si tu nu sti

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Doula ma bucur sa te "vad".Poate se prinde bebe luna astaE normal sa fi optimista,fiecare speram si visam ,iar aceste lucruri nu ni le poate lua si interzice nimeni!Te

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sa-mi zica si mie cineva cum sa fac sa nu ma stresez ca eu nu reusesc! Si inca muncesc de-mi ies ochii, ca daca stateam acasa era mult mai rau! Cum adica sa nu te gandesti si nu numeri?
Incerc sa nu-i mai spun sotului, dar a-nvatat si el sa numere zilele si nu mai tine figura.
Asa ca astept instructiuni antistres si sa nu-mi spuneti sa ies sa ma plimb ca-s la birou si mai am de stat!

in devenire

Mergi la inceput