Aspirante optimiste > 20 ani (459)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ramayanna bine ai revenit. Ai dreptate cand va veni vremea, va veni si .
Fetele eu va las, ma duc sa , nu mai sunt in stare nici sa vorbesc, nici sa scriu. pe toata lumea.

http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Ramayana ce bine imi pare sa te vad pe aici Imi era dor de tine
Hera imi pare rau pentru testul negativ.
Eu am renuntat sa ma mai supar ca nu reusesc sa nu ma mai gandesc. Norocul meu este ca imi cunosc atat de bine corpul incat nu trebuie sa mai urmaresc semnele fertile, sa mai fac calcule etc. Deci stiu cand intru in perioada fertila, stiu ca ovulez - deci in perioda fertila ma gandesc ca hai ca poate, deci cam 3-5 zile pe ciclu. In rest nu am de ce sa ma stresez cu astfel de ganduri ca stiu ca sexul nu va aduce copilul
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.....

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Doula,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ramayana bine ai revenit printre noi

eu cred ca ma intind un pic in pat k nu mi-a trecut nici acum durerea de cap. simt ca imi explodeaza

toate fetiliii

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Aaaaaaaaa am uitat sa va spun ca luna asta am ovulat cu ambele ovare Am simtit asta dar nu mi-a venit sa cred. Azi dimineata am fost la doctor pentru analiza PAP anuala si mi-a facut si ecograf si mi-a confirmat. Se vede cate un corp galben pe ambele ovare Acum am inceput sa visez la gemeni. Am si nume pentru ei

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Dragele mele, si eu sunt constienta ca nu tb sa ma mai gandesc, ca daca vine bine si daca nu, eu nu pot schimba nimic. Dar tot mi-e ciuda. As vrea si eu sa pot sa ma detasez, dar, ca si Andreea, imi cunosc f bine corpul (ciclu la 28, ovulatie la 14 zile, deci fara emotii de nici un fel), m-am si monitorizat o perioada si m-am convins ca e totul ok, dar tot degeaba. Si nu pot sa nu ma simt frustrata si dezamagita, inca nu pot sa trec peste asta, voi sunteti fericite ca reusiti.
Hera, stiu ce simti , dar vorba fetelor, mai ai putina rabdare, poate totusi e ceva acolo. Oricum, noi suntem alaturi de tine!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,eu una abia astept sa avem unda verde de la nenea dr sa ne apucam de treaba si sper sa ne distram pe toata perioada de si sa nu fiu stresata si dezamagita chiar daca poate ca n-o sa se prinda din prima pt ca stiu ca pana la urma o sa vina si la noi minunea.Cand e sa vina,o sa vina.

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Abia astept sa stau cu picioarele pe perete.Data trecuta cand am ramas s-a intamplat din a 2-a luna de incercare si stateam frate cu picioarele pe perete pana amorteam,vreo juma de ora,dar ne si distram pe chestia asta si nu m-a deranjat deloc chiar daca am amortit ca stiam c-o fac pt o cauza nobila si se pare ca a si dat rezultate din moment ce s-a prins asa de repede.
Acum n-o sa mai stau chiar o juma de ora ca nu tre atat de mult,sunt de ajuns si 10-15 min.

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu sa nu fie o raceala, ia un paracetamol.

http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin !

Mergi la inceput

doula Doamne da sa fie 2 in burtica sau macar 1

TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput