Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 10
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Iulia, parca imi citesti gandurile. In ultima perioada parca pus si simplu ai simtit tot ce e la noi.
Va multumesc de fapt tuturor celor care mi-au adresat cuvinte calde si aici si pe blog. Este lucru mare sa simti ca sunt alaturi de tine OAMENI!
Eu am fost cu Ana azi la spital, m-am speriat pentru ca iar a inceput sa vomite ieri si azi, desi este mult mai bine, orice incercam sa ii dau sa manance, vomita tot. Azi de dimineata a vomitat tot pe mine, sfertul de banana care i-l dadusem si laptele aferent.
M-am speriat cumplit si am luat=o pe Ana de aripel si am mers la doctor.
Disgnosticul: gastroenterita. Aceasta este denumirea stiintifica a acelui stomach bug. Este virala, nu este datorata rotavirusului (noi am facut acest vaccin optional), si altui virus.
Ana este bine hidratata, starea este in general buna, insa asteptam sa scoata virusul. Intre timp trebuie alimentata foarte des, sa nu se deshidrateze.
Toate bune, in afara de greutate, evident, ca suntem sub grafic.
Am amanat si vaccinul de 6 luni, programat lunea viitoare. O sa il facem mai, cand ne intoarcem de acasa.
Eu am stat azi toata ziua afara, sa ma vada soarele ca altfel intru in depresie.
Trebuie sa ii dau Anei ceva medicamente, supozitor, impotriva starii de voma, insa nu reusesc, fetita mea le elimina cum incerc sa pun supozitorul. Poate reusesc, totusi, maine dimineata.
Azi facem si sase lunite.
La multe lunite, fata mamei! Sa cresti mare si multa sanatate.
Va pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Neata!! Techila uof ce zi ai avut si tu... naspa moment, schimba laptopu maaai Am dormit oribil... Ooof, cate griji are o mama mai mai... Aseara baitza la bebe ioc, facut acum dimineata la 9 si doarme fata mea de o ora jumate . Ia sa incercati si voi. Ma simt cam aiurea ca ii dau tot programul peste cap.. da aseara pe sotz l-a pocnit o idee de afaceri chiar in ceafa si trebuia sa merge sa discute... uof am si io 2 copii mici-mici Sper sa faca mumos mandra la drum... va stresez, stiu, ignorati-ma.. Da sunt asa, cu inima stransa ca n-o sa se simta bine 3 zile in alta casa... Dar lasa ca o sa fie bine ! Mai.. am o verisoara.. A pierdut vreo 2 sarcini, 2 le-a intrerupt pe motiv de SD, acum este iar insarcinata in 13 saptamani si se vede pliul nucal f mare la echo, azi merge la Iosup. Atat de nedrept este... e o tipa super inimoasa si dragutza, mare iubitoare de copii, mereu cu lacrimi in ochi cand vede un bebe, o adora pe Carina.. De ce i se intampla asa ceva? E distrusa saracutza... Are spre 40 de ani, se cam resemnase... Of ce rau imi pare!!! E foarte trist, mai ales ca stiu acum cat de minunat este sa fii mama, ar trebui ca nicio femeie sa nu fie privata de asa ceva.. spunea asta si hepi la un moment dat... Doamne ajuta sa fie bine pana la urma cu verisoara mea!!!! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
uka te intelegem perfect ca-ti faci griji
Cat despre verisoara, uof, cat este de nedreapta viata asta uneori. Sa speram ca totusi va fi o sarcina "buna".
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui NelaM Doamnelor, va salut! Iulia, parca imi citesti gandurile. In ultima perioada parca pus si simplu ai simtit tot ce e la noi. Va multumesc de fapt tuturor celor care mi-au adresat cuvinte calde si aici si pe blog. Este lucru mare sa simti ca sunt alaturi de tine OAMENI! Eu am fost cu Ana azi la spital, m-am speriat pentru ca iar a inceput sa vomite ieri si azi, desi este mult mai bine, orice incercam sa ii dau sa manance, vomita tot. Azi de dimineata a vomitat tot pe mine, sfertul de banana care i-l dadusem si laptele aferent. M-am speriat cumplit si am luat=o pe Ana de aripel si am mers la doctor. Disgnosticul: gastroenterita. Aceasta este denumirea stiintifica a acelui stomach bug. Este virala, nu este datorata rotavirusului (noi am facut acest vaccin optional), si altui virus. Ana este bine hidratata, starea este in general buna, insa asteptam sa scoata virusul. Intre timp trebuie alimentata foarte des, sa nu se deshidrateze. Toate bune, in afara de greutate, evident, ca suntem sub grafic. Am amanat si vaccinul de 6 luni, programat lunea viitoare. O sa il facem mai, cand ne intoarcem de acasa. Eu am stat azi toata ziua afara, sa ma vada soarele ca altfel intru in depresie. Trebuie sa ii dau Anei ceva medicamente, supozitor, impotriva starii de voma, insa nu reusesc, fetita mea le elimina cum incerc sa pun supozitorul. Poate reusesc, totusi, maine dimineata. Azi facem si sase lunite. La multe lunite, fata mamei! Sa cresti mare si multa sanatate. Va pup. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
La multi ani, dragele mele! Sa fie sanatoasa fata noasta scumpa !M-am gandit mult la voi! pupam sa treaca repede si bine ai facut ca ai mers la doctor!Capul sus mamico .Oare s-o supara cineva daca Raducu pupa manuta Anutei?
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
kawaichan spune:
La multe lunite Ana !
Of Nela...m-am speriat putin cand am citit primele randuri.Bine ca ai fost cu ea la spital si au vazut-o,acum macar stii despre ce e vorba si macar asta te va linisti un pic.Multa sanatate Anei,hai ca in 4-5 zile trebuie sa iasa bug-ul cel rau.Tinem pumnii sa fie bine !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
bely spune:
nela ai o scumpete de fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa Ii dorim sa treaca repede virusul si sa-si revina cat mai repede
mamici Patricia regurgita foarte des, va confruntati si voi cu aceeasi problema?
eu deja nu stiu ce sa-i mai fac, asa a facut de cand am nascut-o, inclusiv cand era alaptata exclusiv..
vik-cj spune:
fete dragi!
E cald, e soare deci noi azi iesim si poate si dormim afara!!!!
Nela...vai ce rau imi pare de Anuska... fetele dragi sa se faca bine Ana si sa nu dea in depresie mami de Ana!...Incearca dupa ce ii pui supozitorul sa ii ti piciorusele stranse citeva minute sa nu il mai scoata....noi asa procedam cind puneam sup cu glicerina pentru constipatie.
si La multi ani Ana!
Uka ...si drum bun!
Vad ca mai multe fete au azi ganduri mari de smotru...si eu imi propun zi de zi...dar tare greu merge. macar baile sa le fac si eu azi dar mai pe seara ca iesim la plimbare acum.
Sper sa plecam si noi miine la plimbare ca ne vine masina noua...singura problema e Isabela...ca scoica nu ne mai vine (e mica mica si ne atitna toate cele din ea) iar scaun de masina inca nu am luat ...speram ca ne vine odata cu masina...dar mai dureaza inca 10 zile . Vedem noi...
Va o zi faina!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Danuta1979 spune:
Nela, La multi ani Anei! Sanatate si kilograme!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Si a mea a regurgitat mult de cand s-a nascut. Dr. a zis ca dupa 4 luni se va reduce si sa a fost.Acum ii mai pun bavetica doar cand mananca (inainte era de neconceput sa stea fara, chiar si noaptea).
Eu zic sa vb cu pediatrul sa vedeti de ce nu se amelioreaza. Mai ales ca acum mananca si diversificat. Ar fi trebuit clar macar sa se reduca daca nu sa dispara. Sanatate multa!
citat din mesajul lui bely nela ai o scumpete de fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa Ii dorim sa treaca repede virusul si sa-si revina cat mai repede mamici Patricia regurgita foarte des, va confruntati si voi cu aceeasi problema? eu deja nu stiu ce sa-i mai fac, asa a facut de cand am nascut-o, inclusiv cand era alaptata exclusiv.. _ Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009) Patricia |
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
bely spune:
danuta am uitat sa specific ca acuma s-a mai amelioarat dar nu a disparut. Eu pe Patri o tin tot cu bavetica pt ca ii curg mult balutele, acuma cam 1-2 ori pe zi regurgita, inainte era de minim 5 ori, o schimbam si de 3-4 ori pe zi
hepilica spune:
Nela - la multi ani pentru scumpica ta Ana. Sa fie sanatoasa si vesela.
Imi pare tare rau sa aud prin ce-ati trecut. Mari nenorociti virusii astia. Pe masura ce copilul creste, sistemul imunitar lupta din ce in ce mai eficient cu ei. Acum cat sunt atat de mici...trebuie ajutati. Sistemul lor imunitar nu e inca bine dezvoltat. Iar impotriva virusilor...un sistem imunitar bun, e cheia.
Imunitatea corpului in primele luni de viata se realizeaza in primul rand datorita laptelui matern. Ana a papat laptic de la tine, asa ca nu te gandi ca e slabuta. N-are nicio importanta.
Si uite, citeam zilele trecute ca este dovedit ca sistemul imunitar reactioneaza pozitiv la bucurii de tot felul. Asa ca pe langa hidratare, ofera-i Anei si momente vesele....ca atunci cand ziceai tu ca e un intreg spectacol dat de tine si tati cand trebuie sa pape Ana .
Ai sa vezi ce putere se ascunde in Ana banana. Ai increde in ea.
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
La multi ani, mami Nela!!!!!!!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.