Pantofi piele intoarsa
Buna seara!
Fetelor,am comis-o!Avea pitica mea o pereche de pantofiori mov din piele intoarsa.ametita de mn a scapat din greseala unul in apa.problema e ca a iesit ca naiba culoarea mov din pantof si cand s-a uscat a ramas numai pete de culoare mai inchisa.Dati-mi un sfat,va rog,ce sa-i fac ,pot sa-l mai "salvez",sa arate cat de cat ok?imi sunt tare dragi pantofiorii si sunt nepurtati.
Raspunsuri
patrisuca spune:
scapa-l si pe celalalt si asa vor fi la fel!! cumnata mea a scapat ulei pe papucul fetitei ei , tot din piele intoarsa erau, si am sfatuit-o sa-l dea si pe celalalt cu ulei si apoi sa-i spele pe amandoi la masina. au iesit identici.
miruta spune:
PATRISUCA....saru-mana de raspuns.eu as vrea sa nu se mai vada petele alea pe ei,daca ar fi si celalalt asa patat ar arata tare urat,nu cred ca i-as mai da.
dianas spune:
mie mi-a iesit pe nas incaltamintea din piele intoarsa. DIn cate stiu eu se curata foaaaarte greu, cu guma de sters - cel mai bine, sau cu spray-uri speciale - o solutie foarte slaba.
Botinele pe care le am in momentul de fata vor fi ultimele produse pe care le voi fi cumparat vreodata din piele intoarsa. Au fost negre la un moment dat, acum sunt gri, cu reflexii albe, nu mai sunt catifelate... in fine, nu prea ai ce sa faci cu pielea intoarsa.
miruta spune:
DIANA...cum adica cu guma de sters?serios?
I-am bagat pe amandoi la masina.sa vedem cum se vor usca.
Cygni spune:
daca imi permiti sa scriu tot la subiectul tau, am niste cizme superbe dar m-a prins din pacate zapada cu ele intr-o zi si acum au pete albicioase (ele sunt deschise la culoare dar orisicat) si daca stie cineva ce se poate face sa dispara, as aprecia, multumesc
almo spune:
eu v-as sugera sa cautati la magazinele specializate, aici gasesti in general la cei care repara pantofi, un spray de vopsit pielea intoarsa, si alegeti o culoare asemanatoare cu cea originala putin mai inchisa eventual.
cred ca altfel e f greu sa le mai dati fata.
dianas spune:
pai, murdaria superficiala de pe produsele din piele intoarsa poate fi inlaturata cu guma de sters - o steri pur si simplu cu guma. Asa mi-am curatat eu cizmele din piele intoarsa crem. In cazul botinelor negre nu a mers :( cred ca e vorba de culoare. Incearca sa dai cu guma pe ele.
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cygni daca imi permiti sa scriu tot la subiectul tau, am niste cizme superbe dar m-a prins din pacate zapada cu ele intr-o zi si acum au pete albicioase (ele sunt deschise la culoare dar orisicat) si daca stie cineva ce se poate face sa dispara, as aprecia, multumesc "Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how." |
trebuie sa le speli putin si o sa se duca, petele albe sunt de la solutiile cu sare cu care se da iarna pe zapada.
miruta spune:
Fetelor,am rezolvat problema:i-am bagat pe amandoi la spalat fara detergent si in apa rece,s-au uscat un pic cam urat dar le-am dat cu crema obisnuita de corp si au iesit acceptabil.