"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Artu nu iti e teama sa ii lasi singuri nesupravegheati cand dormi chiar daca au 6 anisori?

Carla, Bubu, Artu pai voi sunteti super active, eu nu pot face 2 pasi afara din casa din cauza contractiilor.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

eu acum vad cat e ceasul. am pierdut total notiunea timpului. ma bag la somn sau la tv, sa culc si fata. noapte buna.

Artu vizionare placuta la Imax.

AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ooooo, Arturica,eu nu-mi permit sa dorm, deocamdata, ca imi e frica sa nu faca zvapaiata nebunii. Are 3,5 ani, sunt aproape de o varsta cu Ale a Sabinei, noi am fost la aceeasi odisee cu fetele, si acum ne-am intalnit aici cu bebelinele din burtik. Cami mananca cereale doar cu lapte. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face daca as lasa-o sa-si toarne lapte in farfurie. Isi mai ia ea cate un iaurt singura, dar nu poate taia paine, nici branza. Nici nu ii dau voie!

Sabina, noapte buna, somn usor!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Artu nu iti e teama sa ii lasi singuri nesupravegheati cand dormi chiar daca au 6 anisori?

Carla, Bubu, Artu pai voi sunteti super active, eu nu pot face 2 pasi afara din casa din cauza contractiilor.

AMR - 3 saptamani

Buna seara!Baietelul meu are aproape 7 ani..i-i face luna viitoare si cand nu ma simteam bine...i-l lasam singurel in casa si ma puneam in pat...ma refer de cand avea vre-o 4 anisori,nu de acum...anul trecut a stat si singurel in casa o perioada,ca eu eram la munca si nu-l mai duceam la mama,iar acum...nu mai zic....eu dorm dimineata mai mult si el se trezeste,se spala pe fata,pe dinti,se imbraca si sta la tv sau la calc in sufragerie...isi mai ia una alta din frigider...AM BAIAT MARE SI DESCURCARET,DE MIC!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Pana scriu mesajul asta se face ora 12 si pot spune direct: Buna dimineata!

Nu ma simt bine deloc din cauza durerilor de burta, insa fiind asa panicata cu preatirile, azi mi-am invins tot raul si am trebaluit toata ziua! Am gatit, am spalat si am intins 3 masini de rufe, am calcat vreo 3 ore in reprize, mi-am pregatit de vreo 3 ori bagajul de spital, tot bagand si scotand lucruri din el, am cusut, am dereticat bucataria, am golit camera mazarichilor de maruntisuri ca sa poata face tati curatenie generala, am reorganizat tot dulapul de haine al mazarichilor, ca nu-mi era nicicum la indemana organizarea initiala, am mai bagat si scos si din bagajul lor o gramada... si nici nu mai stiu. Cred ca mi-am batut recordul de activitate pentru ultimele luni! Si acum sunt ca lovita de tren.

Daca tot ma duc la spital, pai macar sa am simptome serioase!

Aaaa, da! Si, de ciuda internarii, azi am gatit sarat ca pentru oamenii normali, sa-mi pice bine mancarea macar azi si maine! S-a mirat sotul meu ce buna a iesit, apoi si-a dat seama de ce, apoi a ras, apoi m-a certat... iar in acest moment beau al treilea ceai diuretic si-mi admir gleznele de elefant, ce stau sa-mi puste!

Maine e "ziua mea": vreau sa ma vopsesc, sa ma epilez, sa ma pensez, sa-mi fac manichiura, sa-mi fac tratament facial... ultimul meu rasfat de femeie, inainte de a deveni mamica! Iar sotul, binenteles, de joi incoace n-are in cap decat , tot ca sa celebram finalul vietii noastre de huzur in doi!

Plus musafiri cu copii mici maine dupamiaza... cred ca luni ajung la spital direct pe targa.

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Ioana, mai esti? Faci capitol nou?

Anamaria, chiar ca ai baiat mare si descurcaret! Foarte bine ca s-a invatat sa nu fie dependent de tine, iti este si tie mai usor si cred ca se simte si el bine sa faca unele lucruri singurel... ca si arturicii, de altfel!

Carla, 32+

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Vad ca e liniste totala aici...

Ma pun si eu la culcare... adica ma pregatesc de inca o noapte alba.

Am mai pus si eu cateva poze in album, probabil ultimele pana voi naste... faceam comparatie cu cele de acum 2 saptamani si nu mai vad nicio diferenta, nici pe cantar n-am mai pus nimic de atunci, m-am oprit se pare la 20 kg momentan, desi retin apa ceva de speriat... Ce bine ar fi sa fie asta limita! Nesperat, pentru cat sunt eu de gurmanda si pentru sarcina gemelara...

Gata, mi-am modificat si semnatura... nu-mi vine sa cred ca azi intru in saptamana 34!

Somn usor tuturor!

Carla, 33+

Blogul mazarichilor: Sophie & Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dimineata!Mai este cineva????

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata!
Eu sunt. Dar cred ca e timpul sa dorm. Aniska, poate pe la 7 ani va fi si picea mea mai independenta, dar nu acum.
Carla, mama! Ce program ai avut azi?! Pai in mod normal le-ai face pe toate in 3-4 zile! E super ca maine ai zi de relaxare!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

CAPITOLUL 56

Mergi la inceput