"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pe 30 martie e luna plina; faceti stocul de no-spa

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Taty_ana, Sabina, Ioana, multumesc mult pt raspunsuri. Bebe tocmai se agita prin burtica, parca stie ca vorbim de el. Gata, m-am linistit acum. Ma gandeam ca saracutul n-a mai miscat asa zilele astea, ca am trebaluit mai mult decat de obicei (spalat de geamuri si perdele, desi ieri dimineata soacra-mea era la usa sa intre ea in actiune, i-am zis ca nu am nevoie de ajutor, ca imi intoarce casa cu fundul in sus si mai rau ma enervez, asa eu, mi le fac in ritmul meu si nici nu sunt vreo inconstienta sa ma obosesc prea tare), asa ca bebe si-o fi zis mititelul: "sa lasam nebuna sa-si faca damblalele ce sa ma mai agit si eu pe aici" sau o fi obosit saracutul. Ce ganduri am si eu, nu-mi vine sa cred... Multumesc inca o data fetelor. Pupici.

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

In legatura cu maternitatea privata a raspuns Carla inaintea mea.

Si mie mi se pare mult sa dau 9000 lei pe o cezariana si e nasol ca nu sunt prgatiti pt. situatii cum suntem noi, cand poti sa nasti prematur.

Am avut o fata in salon acum cand am fost internata care era urmarita de un medic de la Gynia (maternitatea privata de care vb) si medicul ei nu lucra si la stat. Asa ca la 28 sapt cand ea a inceput sa aiba probleme (pierdea lichid amniotic) nu a avut medic care sa o interneze si sa se ocupe de ea, era a nimanui in spital aici la stat ,si e mai nasol asa .
In concluzie a inceput sa mearga abia acum la dr. meu la cabinet ca sa aiba si ea un medic in spital in caz de nastere prematura care sa o asiste la nastere pt. ca medicul ei de la Gynia nu o poate ajuta deloc acum.

Asta e tara in care traim si nu avem ce face decat sa suportam conditiile din spital pt ca e mai importanta sanatatea bb-ilor nostri si a noastra decat luxul.

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

aici nu e vb de lux ci de conditii decente si de a evita problemele care pot sa apara, mai ales infectiile intraspitalicesti la bebelusi, ce pot fi din pacate uneori fatale. 90 milioane pentru cezariana avand in vedere conditiile, ca nu ofera asistenta bebelusilor, e cam mult. la bucuresti sit e alta, te primeste de la 32 de saptamani si au toata aparatura necesara pentru bebe prematur plus ca sunt legati de spitalul de urgenta. daca apar probleme inainte de sapt 32 au contract cu maternitatea polizu si intri pe mana unui medic tot de la clinica privata, care este insa si in maternitatea respectiva.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Eu iti inteleg perfect punctul de vedere, ai dreptate, dar noi nu avem alta solutie aici in Cluj.

In Bucuresti e alta situatia, si maternitati private sunt mai multe si altfel dotate.
Daca aici te primesc doar de la 36 sapt. iti dai seama ca pt. o sarcina cu risc, cum e cea gemelara (sau altfel de sarcini cu risc) e prea tarziu 36 sapt, adica stai toate sarcina cu frica-n san si te stresezi atatea luni ca vai oare m-or primi astia? oare ajung la 36 ?

Eu de aceea am exclus varianta asta de la inceput ca nu aveam nevoie de un stres in plus.

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

of, cum e posibil sa imi fie rau, greata, etc daca am baut (cu greu) niste suc de mere?

am pregatit insa merele ptr trigoane; astept sa rog sotul sa mearga sa ia branza, sa fac si cu branza

am facut si o salata de fructe, cartofii de piure is pe foc, urmeaza snitelele, trigoanele si crema de zahar ars.

dar mie tot rau imi e; si daca stau intinsa e si mai si

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Arturica, de la ce iti e greata? Mie mi se intampla daca mananc mult pe seara. Si noaptea ma prinde vomatul. Bine, ca acum incerc sa nu ma mai indop. Ce sunt trigoanele?

Theo, nu te mai stresa, mai ales acum ca l-ai simtit pe bebe miscand, dar citisem recent ca bebeii in trimestrul trei dorm cam 90% din timp. Dar cine vorbeste... SI eu ma panichez cand n-o simt cateva ore. Atunci mananc ceva dulce si ma intind pe spate. SI imi da de stire.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

Am terminat si noi curatenia, cumparaturile si gatitul: ciorba de salata, rulouri cu piept de pui la cuptor, salata de ton si mai pe seara o pizza.
In Brasov o vreme mai gaseai trigoane si chiar bune da acu nu mi stiu. Cum le faci?
Bubu: felicitari pentru rezultatle bune de la eco. Tine-o tot asa
Taty_ana : ai vazut ca e totul ok. Sigur o sa fie bine si o sa ai o mandrete de fata.
Iesim si noi un pic prin parc ca e inca frumos afara.

Pup,

bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Eh, Nati, cred ca-s gravida d-aia mi-o fi greata...?

Uitati reteta de www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/produse_de_panificatie_si_patiserie/trigoane_cu_mere-1429/" target="_blank">TRIGOANE

Le-am facut pe cele cu mere si cica au iesit super bune!

Urmeaza cele cu branza pe cand vine sotul cu cumparaturile.

Aici dupa 3 sapt de super primavara acum e o primavara cu ploaie; asa ca surpriza de azi o sa fie un film 3D la iMax, ceva cu Spatiu.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu am dormit de dupa masa vreo 2 ore, picea a fost la cumparaturi cu tati, o am pe mama la mine pana maine, asa ca ma respect. Nu am avut chef de gateala, mai am ramas de vineri, maine mergem la un gratar la sora-mea, asa ca am scapat. Tocmai ce am devorat si o doza de Coca Cola.

Artu tu suporti filmele 4 sau 3 D cum s-or numi? Mie imi vine rau de la ele, dar fii-mea si cu ta-su sunt fan. Mereu o duce la tot felul de documentare.

Bia ce gospodina. Frumos asa. Pe mine nu ma mai tin chingile.

Tatyana ai vazut ca a fost doar o sperietura. O sa fie bine pana la capat.

Eu am ras un platou de cremsnituri facute de soacra-mea. Un deliciu .

Artu eu sunt fan cumparaturi de pe internet, mai ales acum ca nu mai pot sa bantui prin magazine. Sunt f happy de achizitiile mele. Acum am programat toate livrarile ptr marti, sa vezi ce coboara si urca silviu iar. Vb aceea "Turcul plateste".

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput