"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Va rog sa nu radeti de intrebarea poate prosteasca pe care o sa o pun - ruperea membranelor = ruperea apei si pierderea lichidului amniotic ?

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

pai apa si lichidul amniotic este unul si acelasi lucru. sper sa nu ma insel.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:

Carla eu iti doresc sa iti treaca cat mai repede timpul in spital si sa le tii pe mazarichi cat mai mult in burtica, ca sa nu ai de stat cu ele acolo asa mult dupa ce nasti

Si mie mi-a zis dr aseara ca o sa ma tina cu gemeni cam 10-14 zile dupa nastere sa ii urmareasca cum se dezvolta si cum iau in greutate

Doctorita ta lipseste toata saptamana viitoare ?
Inseamna ca si de aceea te interneaza , ea nefiind in tara, sa stea linistita ca esti supravegheata

In legatura cu tiganca care fura - nu poate sa va fure daca ramane cel putin o persoana in camera cand restul sunteti iesite
Si in plus este portar

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Of... cred a tocmai chestia asta am omis s-o spun zilele trecute... Da, saptamana viitoare lipseste din tara doctorita mea si de aceea voia neaparat sa fiu internata si monitorizata zilnic pana se intoarce, ca sa nu raman "a nimanui" in caz ca pateam ceva fix zilele viitoare. De lunia urmatoare, cand se intoarce, mergem de la o zi la alta cu sarcina, cat putem de mult.

Cat priveste treaba cu "tiganca", eu ma gandeam ca pericolul mare vine tocmai de la cineva din salon... Dar astea sunt fobiile mele de-o viata, de cand am fost furata pe strada intr-un mod foarte nasol si usturator la buzunar...

Sabina, multumesc si eu de informatii... sunt chiar interesante, chiar daca eu sper sa n-am parte de ele!

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Da, asta stiu ca se spune popular ca s-a rupt apa, iar in termeni medicali se spune pierderea lichidului amniotic, fiind acelasi lucru.

Ce nu stiu e daca ruperea membranelor se manifesta cu aceasta pierdere de apa sau se manifesta altfel ?

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Citat:

Da, asta stiu ca se spune popular ca s-a rupt apa, iar in termeni medicali se spune pierderea lichidului amniotic, fiind acelasi lucru.

Ce nu stiu e daca ruperea membranelor se manifesta cu aceasta pierdere de apa sau se manifesta altfel ?

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

pai daca se rup membranele se pierde si lichidul tot odata, daca se fisureaza se pierde treptat.

AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Carla eu sunt sigura ca vei naste la termen ai sa vezi. Si eu am contractii peste contractii pe care incerc sa mi le stavilesc cum pot injectii cu nospa, repaus la pat, stat oricum numai in casa. Luni merg si eu la dr mea si tare sunt curioasa ce o sa imi zica, poate ma baga si pe mine la cezariana marti, sa vezi atunci distractie.

Sunt f happy ca am comandat leaganele ptr bebeline si le-am luat si 2 cosulete auto Ferrarri, vor fi in ton cu geaca lui tati si masina lui tunata.

AMR - 3 saptamani

Mergi la inceput

Carla m-am gandit eu ca poate la asta te referi, ca tiganca sa fie din salon.
Eu sper sa nu nimeresti cu tiganci in salon, asa cum sper si pt. mine.
Acum cand am fost internata povesteau fetele de un salon al tigancilor, deci eu SPER ca asa este si exista un salon unde baga numai tiganci . Dar ma gandeam si eu zilele trecute, ce fac daca sunt multe tiganci intr-o perioada si nu le mai ajung locurile in salonul respectiv si trebuie sa le distribuie si pe la altii?
SPER sa nu aflu !

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Sabina merci, am inteles.

se pare ca doar viitoarele mamici de gemeni suntem pe-aici la ora asta

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

dar eu tot nu inteleg de ce trebuie sa suportati conditiile alea mizere. in primul rand nu va face bine la psihic si culmea din asta ati putea ajunge sa nasteti prematur. orice spital oricat de naspa ar fi are sigur si niste rezerve care se dau pe sfintele spagi de catre asistentele sefe, ca ele trag toate sforile. nu se poate rezolva macar asa? mi se pare absolut horror ce povestiti voi acolo.

AMR - 3 saptamani

Mergi la inceput

Sunt niste rezerve, eu am vazut 3 pe un palier, dar nu stiu exact daca prinzi nici cu spaga, pt. ca cica au prioritate pacientele sefului clinicii, si restul in ordine descrescatoare a importantei medicului tau curant.

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:

Sunt niste rezerve, eu am vazut 3 pe un palier, dar nu stiu exact daca prinzi nici cu spaga, pt. ca cica au prioritate pacientele sefului clinicii, si restul in ordine descrescatoare a importantei medicului tau curant.

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Aaaa, deci totusi exista si niste rezerve mai decente? Oricum, eu tot ce-mi doresc e o baie decenta, ca am mevoie sa merg din ora in ora... aia e marea mea problema...

Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput