LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelacg spune:
fetelor, multumesc ca mi-ati impartasit experientele voastre despre cum papa puiutii vostri. azi iar m-a fentat , a tb sa-i dau ceva broscute, dar a papat un castronel plin de fructe cu cereale.
sunt sigura ca daca eu nu-i mai dau mariei sa manance dupa primul refuz, sta nemancata si 7 ore, ca dupa 6 ore oricum n-a mancat mai mult decat de obicei, si a facut-o tot intervenind cu cate ceva ca sa deschida gurita. asta e, ne descurcam si noi cum putem
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
kea multumesc, tb sa studiez problema.
cum mai sunt bubitele lu keutu?
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
aris26 spune:
salutare fetelor
intru si eu ca de obicei intr-o fuga....cred ca v-ati saturat de mine care trec pe aici ca flash
vad ca vorbiti de ghete si mers. eu i-am tot pus de pe la 9 luni ghete si in casa pt ca in ciorapi aluneca, in opincutele alea mi se parea ca calca aiurea si in picioarele goale...hmmm...il mai lasam dar cand ajungea la scara aia de marmura imi inghetau mie picioarele uitandu-ma la el. concluzia e ca s-a obishnuit cu ghete si acum nu prea mai stie sa mearga descaltat. adica in picioarele goale nu are echilibru asa de bine. eu am renuntat la cele ortopedice la sfatul pediatrei ca mi-a spus ca nu e cazul(mergea in ele ca in clapari) si am ales ceva special pt copii de la humanic, marca se numeshte bambulini si sunt nemtzeshti. tot de la ei o sa iau si la vara sandale pe glezna. pana mergem la mare si isi formeaza mersul pe nisip, ca am auzit ca e cel mai bun. dupa care o sa mai uit si la chestii mai trendy.
vraiam sa va mai spun ca am trimis o prezentare a scutecelor mele pe mailul comun, daca vrea cineva sa le incerce sa imi dea un replay cu adresa si marimea dorita si trimit mostre.
vasi sper ca azi sa apuc sa citesc si eu un pic in pas cu voi
25 martie 2009
aris26 spune:
pai e de bine, cica se zice ca o sa fie inalt copilul daca acum poarta un numar la mai mare la picior. al meu poarta 20(adica 20 ii e perfect, nu ca cumpar eu mai mare, ca am o problema...niciodata nu cumpar mai mare)...dar nu stiu ce inseamna in cm asta
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mno, atat are si Sophiphi, 11.5 cm da' io toanta retinusem ca ati vehiculat niste numere gen 13-14 cm si ma gandeam cum e asa piticoata la picior Phiphi, ca io vad ca are niste laboantze serioase (maica-mea de la maternitate a zis:"aaa, ce picioare mari! Ale tale erau mult mai mici!" (si o cred, ca io amu am 35 la pantofi, hai 36 daca e alt calapod). Deci e in standarde. Io amu mananc ceva de ce mi-a facut pofta ori Monvass ori Pisigri mai demult si anume iaurt cu lapte de bivolitza si oaie, dar asa greu merge, tare gras mi se pare. Ieri am mancat de capra si a fost suuupeeer. Probabil va dati seama ca incerc sa revin la disociat, sa vad daca mai am vointza. Inapreda, asta cu transaminazele era perla pediatrei?! Sau are si alte comori? Pupici lui donu' Bodo sa se faca bine! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
25 martie 2009
iuca spune:
Gaza asa am patit si noi cu ghetutele. In casa merg bine, cu soseta sau cu piciorul gol, cand le pun ghetutele parca sunt motanul incaltat. Li se impleticesc piciorusele. Eu m-am gandit ca ar fi mai bine sa-i mai las putin, poate ca nu sunt pregatiti pt prima lor plimbare afara.
Fetelor, copii vostri adorm in timpul mesei, in scaunel?
Azi e a 3 zi consecutiva cand Bogdan adoarme in timpul mesei de dimineata (de fructe) si in timpul mesei de pranz (de legume si carnita) a adormit Bianca ieri si alataieri. Si s-a mai intamplat si in alte zile
La mine s-a oprit apa, nu e nici un anunt jos, nu stiu cum sa le spal zarzavaturile, mixerul murdar de la fructe. Offfffffff
Cred ca o sa le dau un cate un bibe cu laptic.
Gianina34 spune:
buna dimineataaa
asa-i ca=i alta viata acum cu atata soare si ciripit de pasarele? (si narcise de vanzare la tot coltul)
in primul rand vin cu pupicurile si urarea de La multi ani! absolventilor de astazi:
Antonia si Iulia,bebeluse de IliesClara
Maria Teodora,bebe de Bubu_tea
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Leeloo21 spune:
neata...sunt cu bebe in brate si scriu repede...
azi facem o intalnire in herastrau cu bebeii? este f frumos afara....noi putem dupa 14:30...intalnire ca deobicei..la intrarea de la charl de goll
la multi ansori si de la noi!!!
sper sa fie multe doritoare!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Gianina34 spune:
si acum sa vad ce am tinut minte:
simpyana - bine-nteles ca se pot inghiti magnetii aia rotunzi/colorati asa ca nu cumparam asa ceva ci numai chestii mai mari (eu am niste tablouasecan de dimensiunea cartilor de joc si unul mai mare cu tenerife si delfinachi)
mababei - pupacim incaodata absolventul; am admirat pozele si ce tort frumos a avut
denisamada - ma bucur ca ne-ai mai prezentat-o pe adelake; este bestiala ca de obicei
ilinca - noi acum avem 12 cm la talpite
petrean - acum te pupacesc pe tine ca ai baieti asa mari si curajosi
dodo-pui - de karvol cred ca intrebi tu, sa treaca repede
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
inapreda spune:
Incep sa ma stresez cind va aud ca povestiti de incaltari; ultima pereche pe care i-am luat-o a fost de la Zara Baby; incep sa ma simt denaturata si iresponsabila; si nu e prima data cind simt asta si voi ma treziti la realitate din "visarile" mele
So, in concluzie: incaltarile de bebe la un an, tre' MUSAI sa aiba:
-un "ceva" sa tina glezna?
-un "altceva" numit "talonet?
-si...mai ce?
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian