LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Neata !!
Monnvas, vreau si eu daca mai este !!!
Am citit si cred ca am priceput instructiunile
Mersi de info legate de ROR eu oricum aveam de gand sa-l fac
Chiscuta neastamparatul !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Novus da-mi si ie pe PM daca aici ai spus deja, detaliile intalnirii din mai, am vazut ca ziceai ceva de doua pensiuni, noi stam acolo unde sta toata lumea , iar banii cand trebuie dati? Ramane tot contul tau de data trecuta? . |
Saby, ti-am trimis PM
Legat de cele 2 pensiuni unde se va face cazarea, acest lucru e impus de faptul ca nu mai sunt camere libere cate avem noi nevoie intr-o singura locatie si de aceea ne impartim, nu din alte considerente
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m MONNVAS, asa e, e superba vremea, cand am iesit noi pe la 9 era asa de cald ca Luca a aruncat fesul cat-colo si l-am lasat fara. Bine, si ieri ne-am plimbat fara fes, dar era dupa-amiaza...Avem poze de ieri la semnatura. Era incruntat de prea mult soare si bosumflat de oboseala. Asta ca sa nu va speriati de mutrele lui serioase. |
Ooo ce baietel elegant si serios avem !!
Ce-mi place cum ii sta cu esarfa la gat, super !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Voi tot 18 ati luat la fetite? Sau chiar 19?! Vreau sa ma spovedesc: de cand a murit Manolache mi-am luat un pachet de Vogue de-alea cele mai slabe si fumez cate-o tigara la 2 zile, uneori si zilnic. Pur si simplu cand merg la cumparaturi ma pun pe o banca in parc si bag un slim. Am mari remuscari, ma simt ca ultimu' om, de-aia am zis ca vin aci ca "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" |
Ilinca, noi avem marimea 19 la toti pantofiorii dar cei cu care umbla acum ramane un deget doar pe cand la cei de la ziua ei ramane un pic mai mult, asa am si vrut avand in vedere ca pana la vara sigur ii mai creste piciorul
De tigari ce sa zic , hai fie avand in vedere prin ce ai trecut dar sa incerci sa nu te apuci serios de fumat !!
Am implinit 1 anisor !
Monnvas spune:
Ia uitati ce iaurt i-am dat lui Cristi azi:
http://www.casabioeco.ro/magazin/produse-lactate/iaurt-cu-mango-si-vanilie-bio-180g
mi se pare chiar mai bun decat ala de la Humana, io am vazut unele cu amidon, or asta e bio-bio
Novus, baga cap nou ]
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
A N C A
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunatii tai copii si sa-ti gasesti sufletul pereche !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ia uitati ce iaurt i-am dat lui Cristi azi: http://www.casabioeco.ro/magazin/produse-lactate/iaurt-cu-mango-si-vanilie-bio-180g Novus, baga cap nou ] |
Acu' mi-am suflecat manecile !!
Am implinit 1 anisor !
Nikoleta20 spune:
simplyana l-am vazut pe Luca la plimbare:X:X:X: superb....maine cred k venim si noi prin parc la voi acolo...ca mergem in vizita la socrii....sper sa fie cald afara sa il pot lua si pe mario...te anunt si eventual iau nr tau sa te sun dk vin...il gasesc in listuta presupun,nu?