LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Ilinca, nush ce sa zic cu papucii, io m-am convins ca si la copii e ca la oamenii mari: depinde de calapod. Adica noi avem acum 2 perechi cu nr 21, unii il strang, altii ii sunt largi.
La tzigari nu ma bag, te-or trage de maneca fetele mai virtuoase de p-aci.
FETELOOOORRRR, e asa frumos afara!! Cine vine maine dupa-amiaza in IOR? Sau daca aveti program cu familia, vizite etc veniti luni? Votati pana diseara, ca vreau s-o concurez pe Pisik. La organizat, ca la altele "n-am cu ce, maaa!"
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Dodo-pui spune:
Anca La multi ani sanatosi alaturi de puiutzi tai!
Multumim pentru urarile de insanatosire pentru Bogdan.Azi e un pic mai bine ...
si all
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
saby spune:
Neata!!!!
Noi nu am avut net cateva zile asa ca sunt fooooooarte in urma cu ce se discuta pe aici, mi-a fost tare dor de voi , incercam de acu sa tinem pasul.
Novus da-mi si ie pe PM daca aici ai spus deja, detaliile intalnirii din mai, am vazut ca ziceai ceva de doua pensiuni, noi stam acolo unde sta toata lumea , iar banii cand trebuie dati? Ramane tot contul tau de data trecuta? .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
inapreda spune:
Monnvas, vreau eu o cafea montignaca de-a ta, da' nu pot zabovi ca azi intentionez sa-mi beau cafeaua cu Ian in curte
Sa stii ca intotdeauna mi-am dorit 4 baieti () neastimparati si energici, asa ca al tau Chiscuta e taman pe placul meu; uneori, cind ma mai pling la o prietena ca Ian scoate untul din mine, imi aduce aminte:" ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intimple".
Fug ca nu mai are rabdare. Multu' de info legate de ROR.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
Monnvas spune:
La multi ani, Anca!
Sa fii sanatoasa si energica asa cum te cunoastem si sa va distrati muult impreuna!
(7.03.2009)
ramona7575 spune:
Neata fetele !
La multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !!!
Monnvas, crezi ca numai pretiosul tau face prostii? Stefan a stricat 2 telefone si alataieri mi-a tras de o teava la baie si am facut un pic de indundatie la vecinii de jos pana am oprit apa (adica am strans cu patentul pe acolo pt.ca aveam rupt robinetul principal - cand a venit so
tul acasa am sarit in capul lui sa-mi faca si mie treaba buna la baie , ca sta pe la ma-sa sa ii faca nu stiu ce usi termopane, glafuri , pereti indreptati etc. ufff, nu mai zic . )
Nu stiu ce o fi cu Stefan , se trezeste pe la 4 dimi.iar dupa laptic face kk, pana il schimb se trezeste si imi adoarme pe la 6, nu plange dpar se foieste si mai gangureste spre disperarea mea .
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
Monnvas spune:
Theo, baietel frumusel de Mireal!
Sa cresti mare si sanatos si cumintel, ca de frumos... deja ne-ai dat pe spate!
(7.03.2009)
simplyana_m spune:
MONNVAS, asa e, e superba vremea, cand am iesit noi pe la 9 era asa de cald ca Luca a aruncat fesul cat-colo si l-am lasat fara. Bine, si ieri ne-am plimbat fara fes, dar era dupa-amiaza...Avem poze de ieri la semnatura. Era incruntat de prea mult soare si bosumflat de oboseala. Asta ca sa nu va speriati de mutrele lui serioase.
Eu nici nu stiu pe unde vine IOR-ul asta, ca tare as veni...ne culege si pe noi cineva din zona (Moghioros) care stie?
http://www.lucamic.blogspot.com/