LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 10
Eseea spune:
fetelor, vreau si eu adresa si parola de la mailul comun, sa vad pampersii de la Aris.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor, vreau si eu adresa si parola de la mailul comun, sa vad pampersii de la Aris. |
ti-am trimis
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Floric spune:
citat din mesajul lui iuca Ultimul mod de a manca, la noi, consta in "Relatii cu clientii" de pe telefonul mobil dat pe difuzor. Pt limba romana apasa 1, pt informatii despre abonamente apasa 2, pt informatii despre internet pe mobil apasa... de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Super....Asta da metoda...inedita. Nu am mai auzit.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Maya25 spune:
citat din mesajul lui inapreda Exista careva care refuza vaccinul ROR sau Priorix? Daca da...care sint argumentele mai presus de complicatiile care pot aparea daca face boala? Numa' intrebari "existentiale" am azi Gina lu' Ian (23 martie 2009) 89 de poze noi cu Ian |
Nu cumva exista riscul sa faca o forma usoara a bolii imediat dupa vaccinare? Eu stiu pe cineva care a facut o forma usoara de pojar din cauza vaccinului (cateva zile a avut chiar febra 39-40!).
Gianina34 spune:
feteloooor a aparut maya
noroc cu discutia cu vaccinurile ca ti-ai bagat nasucul un pic
ce mai faceti?
vrem un raport scurt(macar) si niste poze
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
pisigri spune:
Un medic de familie, prieten de-al nostru, mi-a zis ca ROR nu este disponibil momentan, si sa stau linistita - eu aveam un stress ca ajung sa ma cert cu doctorita luni, cind facem Pentaximul, ca nu vreau sa facem si ROR.
Pe de alta parte, el mi-a spus ca ROR este introdus recent, de vreun an jumate- doi??
In alta ordine de idei, abia ce ma plingeam de statul Pisilincai incaltata...ei, tot plinge cind o incalt, dar azi ne-am plimbat afara de minuta. Poate o a rideti, da eu abia acum am simtit ca am fetita mare...adica m-am bucurat cind a zis tata, imi place cind ma tsriga mama,,, dar asta cu mersul e bestiala.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Fetele care spuneati ca ati mai fi interesate, asta e linkul pt hainute: http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622620663033/ Ideea e ca ar fi bine pe cit se poate sa ne hotarim relativ repede, adica vad ca de la o zi la alta mai dispar produse din colectie.... |
Pisigri, eu mi-am notat ce vreau, am cam de 150 ron
Cine le centralizeaza ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Hello !!
Am venit si noi de la plimbarea de afara , caruciorul vad ca il mai folosesc doar pt dus pana la locul de intalneala asa ca voi pune in functiune Buggy-ul cat de curand
Gaza, si Alexandra merge in casa doar in mocasini dar nu am avut probleme cu mersul incaltata decat ff putin la inceput cand isi taraia picioarele dupa ea ; acum merge f bine, nu i-am luat din aceia ortopedici ci are niste ghetute pe glezna si cu talpa super flexibila si usoara marca Campus.
Iar pt vara stii prea bine ce pantofiori avem multumita tie
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
pisigri spune:
Novus, daca vrei pot sa le centralizez eu; cu cine face comanda poate mai discutam, eu am avut o disputa cu ei in toamna, facusem cu cineva o comanda de 500 lei, m-au sunat ca nu au niste produse din lista si sa le spun alte coduri sa le inlocuiasca, era vineri, eu eram in oras, i-am zis femeii ca o sun luni (ziceau ca in we nu lucreaza) ca sa ii dau coduri de schimb, si simbata m-am trezit cu coletul la usa. Nu l-am primit, pentru ca valoarea totala era cea pe care o calculasem eu initial, deci probabil inlocuisera ei cu ce le-a trecut lor prin cap. Si apoi am avut bilci cu ei, ei suparati ca le-am facut retur si au trebuit sa plateasca transportul, eu ca nu s-au tinut de cuvint sa astepte pina luni, ca sa fie toata lumea multumita. ma rog. atunci àu zis ca mie nu imi mai expediaza nimic...daca ramine pina la urma sa comand eu, vad cum fac, o pun pe sora-mea...
Acum, daca se stringe o comanda mai mare, pur si simplu o sa solicitam ca daca sint articole care lipsesc din stoc, sa nu le inlocuiasca, sa factureze doar pentru ceea ce au, ca sa nu ne incurcam. Atunci nu am putut face asa, ca scadea totalul sub 500 lei si nu mai beneficiam de preturile alea reduse de pe site...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)