Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Am dormit 1 ora.... si parca e mai bine... acum sa vedem
Lumi
Laurairina, deja ii dau antibiotic. Pitica mica e tot la spital, asteapta rezultate la analize sa vedem ce are.
Monis, sper sa nu se complice .... ca in rest.... asta e de acum
Camy,grigore_tina,krelia, , multumim
douradoudou, tu esti de la noi. Se va face si dincolo atmosfera, in timp, dar... tu mereu vei fi de la noi
Merg sa-mi recuperez copilul plangacios de la "bunici"( bunici nu e plural , asa ii spun mamei mele). Acum doarme, nu plange, dar a plans in dimineata asta tot atat cat a plans de pe 14 nov pana azi.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
am ajuns si noi, indata ce demufez copilul descarc pozele
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
magdaz_ina spune:
Vai de mine, ce v-am mai cautat la clubul scutecelor... pana nu am cautat pe google fulgusorii 2009 nu am vazut ca acum avem separat primele 365 de zile...
Noi am fost la Tg. Mures la controlul de o luna si suntem mai bine. Revenim cu poze.
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
simina_kin spune:
Pana pune cuscra pozele sa ma vad si eu va arat cateva
marea ieseala
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Super fetele, pacat ca am ajuns tarziu si n-am avut timp sa le cunosc mai bine , ele fiind deja de ceva timp in parc
Sa nu ma intrebati de ce n-am comentat pozele da in marea de carucioare mi-era ca incurc bebeii.......mamcile le-am retinut
Pareri Kreliutza mi s-a parut 'altfel'fata de cum o percepusem eu in poze, pe Monis a recunoscut-o binenteles, pe cuscra o stiam , iar restul am cunoscut acum (Many-bany, Quoqe,Lyly)...super fete toate
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Super fetele, pacat ca am ajuns tarziu si n-am avut timp sa le cunosc mai bine , ele fiind deja de ceva timp in parc Sa nu ma intrebati de ce n-am comentat pozele da in marea de carucioare mi-era ca incurc bebeii.......mamcile le-am retinut Pareri Kreliutza mi s-a parut 'altfel'fata de cum o percepusem eu in poze, pe Monis a recunoscut-o binenteles, pe cuscra o stiam , iar restul am cunoscut acum (Many-bany, Quoqe,Lyly)...super fete toate |
sa fac o corectie...ai iesit cu lili, nu cu lyly
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
many_bani spune:
Salutare si de la mine,
Gata cu plimbarile, am fost in Herastrau unde am facut cunostinta live si cu alte mamici foarte foarte faine.
Eu cred ca puteam identifica usor pe fulgusori si cu putin efort si mamicile.
Simina multumim de poze, asteptam si cele facute de Raluci.
Ionela imi pare rau de micutul Mihnea, pupam sa treaca repede ca sa se bucure de Soare cat mai repede.
Ma bag si eu la bucatarie.
Pe mai tarziu
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion simina, 35 monede ancutza, 25 monede Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
cristinica09 spune:
RGAGAPIE - 69 monede
Vazut pozici de la ieseala...supeeeer...vreau si eu.
IONELA puiutul sa se faca repede bine.
Ce frumos a fost azi afara...si duminica 22 grade...iupiiiii.