Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 20
andira spune:
Honey - eu pierd la dopul ala de vreo 4 zile cel putin
...
Mi-a zis ca probabil se lichefiaza, de-aia pierd si lichid cu el. Acum sa vedem ce-o fi...
36+
cenia spune:
Bobita: daca ti-ai schimbat semnatura, guess what? si eu! am intrat tot azi in 38 de sapt. imi place foarte mult numele Matei, numai ca aici ar fi trebuit pus Matew ca sa nu isi scrinteasca americanii limba. si apoi la romani ar fi problema, asa ca am ales David usor in ambele limbi!
pt tuse citeam si lauda cineva efectul cepei: sirop de ceapa, sau ceai de ceapa cu tot cu coaja la fiert impreuna cu 4 nuci cu tot cu coaja si multa miere de albine si o ceapa taiata in doua si pusa linga pat cit doarme copilul, ajuta la respiratie, la tuse!
aici iti zice dr sa nu dai nici un medicament inhibator de tuse, ci sa lasi sa se desprinda sputa aceea si apoi ceva expectorant, miere recomanda la greu.
Rebiana: si primul baiat al meu a avut as asecretii. nu era nimeni racit, mi-a zis pediatru ca nu a fost bine aspirat cind s-a nascut si au ramas caile respiratorii incarcate. habar nu am, dar era fornait la greu. poste aas e si la tine, si nu o fi virus!
Babyangel: ai dreptate cu stresul. nu ar trebui sa ne stresam si sa plingem ca si eu la primul tare mult am mai plins, am fost singura toata sarcina, fara sot, plecat peste ocean si asa mi se pare si baiatul plingacios din orice. am zis ca ar fi doar o parere personala dar vad ca si la tine le fel!
Cit v-a costat pe voi analiza pt streptococ? faceam doar o comparatie, aici m-a costat 85 usd.
Corimami:pentru piele uscata la bebe, incearca Mustela Eczema crema dar si sapun de corp. face minuni.
Pif_pif: nastere usoara! recuperare usoara! bebe mincacios, necolicos! ce faina data de nascut 20.03.2010
Madalina: se pare ca vom naste odata. pe 26. tot atunci e in duty si dr. meu, desi ma enerveaza sa nasc cind e el in spital, si nu cind vrea bebe al meu! daca mergi des la baie e si asta un semn de nastere, dar fara dureri sa nasti nu am mai auzit.....
LIndal: numele bebelinei mele va fi Sophia, nu stiam ca aveti nevoie si de nume! thanks! mai sunt doua bebeline cu numele asta, inseamna intelepciune din greceste, l-am luat inspirati din biblie (pseudosophia). aici oricum o sa o strige toti Sophie ca asa se prescurteaza numele de nu mai stii cum ii cheama pe copii!
Ellanik: nu te scuza ca nu intri, e normal! vroaim doar sa iti zic ca aici iti da voie sa alaptezi daca iei antibiotice, dar nu stiu cum sta treaba cu stafilococul!
Andira: da, merci de informatia cu dopul. asta o fi si la mine? ca nu e ca data trecuta mucilaginos ca oul si cu singe ci doar o abundenta de secretie si cu un miros usor neplacut. interesant numee Iris!
Cam astea fiind zise va las. ce curios mi se pare ca la odiseea asta numai vezi ca au aparut copilasii ca iepurasii, tzup si gata au nascut mamicile. in anii trecuti erau multe agitate,incurajari intoarceri de la spital, parca nasteau mai greu mamicile. sau poate doar mi se pare! nu stiu!
Cenia + 38 sapt cu Sophia+ David 4 ani + Naomi (21 luni)
Bumbitza spune:
Waw, inca un iepuras pe drum

Hai Cristina! Nastere usoara! 

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
Cenia, nici mie nu-mi prea convine faza cu...e dr de garda nasc atunci musai
Dar sa fim sanatosi pana atunci si voi vedea ce voi face.
La Medlife, unde am facut eu analizele de trim 3, costa 40ron cea de Streptococ B, eu insa am abonament si nu am dat niciun banut. Destul de mult 85usd
.
Ma duc la somnic. Va pup pe toate
Somn usor!
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PIF_pif N-am mai intrat de cateva zile, am fost ocupati cu ultimele pregatiri pentru ca maine vine bebica noastra mult-asteptata! Maine la ora 9 ( poate 10) am cezariana! Nu va mai spun ce emotii am, oricum cunoasteti sentimentul! Sper sa revin cu vesti f bune curand! 39+ ![]() |
NASTERE USOARA!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ellanik Am pus niste pozici. ![]() Mamica de George-Theodor Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Frumos bebe Geo.
Sa va traiasca!
Tu arati bine..si e
ca ai slabit si m ai 5 kg..ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
35+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui andra_s noi suntem taaare fericiti, azi avem 2 luni si 4300 gr, am luat 1200 gr in ultima luna ![]() ![]() si in total 2 kg ![]() ![]() mi se pare ca este asa mare fata de cum era la nastere, vorba mamei, acum seamana si el a om POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
La multe lunite si anisori!
Sa vezi de-acum ce se va schimba..wow 4,300..Bravo!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
35+
Ioanact spune:
NASTERE USOARA, ANCA!
NASTERE USOARA, CRISTINA!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nibi_niki spune:
noi avem program de plans de la ora 9
.Se linisteste doar pe burtica mea....sa vad daca reusesc sa o tin asa toata noaptea
37+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Ioanact spune:
UN NOU CAPITOL VA ASTEAPTA! 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
35+