Hai Babyangel,Pif! Bravo Happyjoy! Iepu 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Corimami, mie mi-a recomandat instructoarea de lamaze ulei de migdale dulci + ulei de aragon pt bebe, cica-i tare bun si hranitor.

Pif, tinem pumnii si scoatem motatele la inaintare:
Nastere usoara PIF! Hai iepuras scump!

Fetelor nu ma mai duc azi la dr, a ramas pe vinerea viitoare. L-am sunat mai devreme si mi-a zis ca daca nu am dureri, nu mai elimin lichid (ceea ce nu s-a mai intamplat de aseara) si bebe e activa sa fiu linistita. Chiar, daca am colul lung si inchis pot pierde lichid amniotic?
Asa ca ma voi duce pe 26 martie la spital, mi-a zis sa ma duc dimineata in caz ca e nevoie sa declansam nasterea sa avem timp cat e el de garda N-am inteles prea bine ce-a vrut sa zica, eu vreau sa las iepurica sa iasa cand vrea ea, deci daca nu vor fi probleme sa fie nevoie sa declansam, eu nu sunt de acord s-o fortez sa iasa...
M-au luat emotiile instant si m-am dus si la toaleta la fel de repede , cand am realizat ca e posibil chiar sapt viitoare sa vina ziua cea mare Sau o fi tot un semn al travaliului?

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyjoy

Mamici, intru rapid sa va anunt ca suntem bine
Printesa Sara s-a nascut pe 18.03. A avut la nastere 3,3 kg si 52 cm si apgar 9. Suntem iremediabil si definitiv topiti dupa ea!!!

Va trimitem pupici si va multumim ca ati fost si sunteti alaturi de noi.

PS: Mai intru cand ajungem acasa : )
PS2: Nici aici nu au bcg-ul : ( il facem la stat cand s-o gasi....

38+

FELICITARI HAPPYJOY.BUN VENIT PE LUME SARA

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIF_pif

Maine la ora 9 ( poate 10) am cezariana!
Nu va mai spun ce emotii am, oricum cunoasteti sentimentul!
Sper sa revin cu vesti f bune curand!

39+

TINEM PUMNII PENTRU MAINE
HAI PIF PIF

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, am facut mai multe modificari la prima pagina. Sper ca nu am trecut ceva gresit. Va rog sa verificati si sa semnalati daca sunt erori.
Babyangel, tu esti programata maine, nu? Ca eu asa stiam, dupa tabelul din docs. Pun o motata.
Si una pt Pif.

36+ (AMR max 3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!

Azi am crezut ca nasc. Ma apucasera niste dureri de burta care nu ma mai lasau, pe la pranz, si dupa un no-spa tot acolo erau. Am mai luat 2, si se pare ca le-am venit de hac .

Tocmai ce m-am intors de la dr, am fost la Medsana, si se pare ca elimin dopul. Am vazut eu ceva suspect de cateva zile, si apos si gelatinos, dar ma asteptam sa fie roz, nu alb. Roz se pare ca e la declansarea travaliului.
Anyway, trebuie sa discut serios cu bb Alex sa mai aiba rabdare pana luni, conform intelegerii cu Jasmine.

Aaa, si luni dupa ce apuc sa-mi ridic cartile de la posta, adica.

Colul este lung, cu orificiul intern inchis, si foooaaaarte moale. Mi-a zis dr ca daca ma apuca, n-apuc sa inteleg mare lucru din travaliu. Ceea ce e bine, pe deoparte, dar sper sa nu ma apuce acum in weekend, cand sunt cu picii acasa, si mai ales cand o sa fiu singura cu ele.

Eram chiar curioasa cum e travaliul la a treia nastere, dar cum Delia si Diana au facut cezariana, sunt inca curioasa.

In rest, toate bune si frumoase, are 2500g, adica un pisoi, femurul la fel, placenta si lichidul amniotic in stare buna de functionare.

Ma mai duc iar la control pe 26 martie, am luat-o ca o provocare , sa vad daca ajung acolo.

Revin.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

De asemenea, rog fetele urmatoare sa ne comunice numele bebeilor, daca s-au hotarat: Lara, Yaia, magdone, michelle_sf, 2anke, cenia, nemary, Jasmine, selina-d, miria_cristina.

Si as mai face o "strigare" si pt fetele care ne urmaresc, dar scriu foarte rar, sa mai dea un semn de viata.

36+ (AMR max 3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

CORIMAMI si lui Albert i se descuameaza pielea de pe degetele de la maini si picioare. Vreau sa renunt la ulei (dadeam cu bubchen) si sa iau lotiune de corp, aceeasi firma. Am inteles ca de la ulei se poate descuama pielea.

Felicitari HAPPYJOY! Bun venit SARA!

HAI PIF!!!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Mi-a venit si dulapul ieri, sunt incantata! (Bumbitza, ).

Am reusit sa eliberez camera de bb, si maine sper sa putem muta patutul. Mai avem destule de facut pe acolo, dar macar am inceput.

Ar fi trebuit sa il filmez pe tati cand a venit acasa si l-a vazut, ca nu i-am spus ca fac comanda. Va dati seama, s-a trezit cu un dulap de 220 / 220 pe hol, i-a picat fata, dar s-a declarat multumit, asa ca am fost tare bucuroasa.

Rebiana, Miria - , nu am intrat zilele astea ca nu m-am simtit f bine, dar am incercat sa mai citesc.

Ma duc sa ma intind, sper sa intru mai tarziu.

36+

Mergi la inceput

Aaa, si ne-am sucit iar la nume, acum sper sa ramana definitiv.

Linda - daca poti sa ma treci si pe mine pe listuta cu Iris Alexandra, si DPN 13 apprilie.

Multumesc !

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Hai Anca
Hai Pif

Nasteri usoare! recuperare rapida si bebei perfecti :)

linda merci pt schimbarea um

andira sa stapaniti sanatosi dulapul

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput