Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 11
Alysh spune:
Buna dimineata
. Ce fac fetilii?![]()
Gabitzam, LA multi ani fericiti in continuare! Sa fiti sanatosi si impliniti!
Dani, ma bucur ca ne-ai scris. Ce putin mai ai! Doamne ajuta sa fie totul ok pana la sfarsit si sa ne pui poze cu fetitza frumoasa si sanatoasa!
Lilly, super ca ai putut sta cu Julia in prima ei zi la gradi! Ce mult mi-as dori sa pot face si eu asta cu Vlad, dar mi s-a spus clar ca nu se poate. Tre sa-l las si sa plec
. Mi se pare super aiurea sistemul asta, mie imi pare suna putin a abandon, sa-l las asa din prima pe mana unor straini, off, abia astept sa treaca primele zile
. Am vazut poze, scumpica foc Julia.
Lorich, l-am vazut pe scumpetea de Robertel, parca era la gradi de o viata, n-avea nici o treaba! Cred ca se va intergra extrem de usor.
Magdone, eu cred ca pt tine ar trebui totusi sa scoatem prafuitele, vb lui Cleo si sa facem aici galerie! Doamne ajuta, daca se intampla sa nasti fara sa apuci sa ne anunti, iti doresc sa fie totul perfect!
ALI, mami de Vlady si
27+ cu
Luca
Lorich spune:
Neata! cah vreme!
A dat cineva
? Hai ca am facut eu proaspata ![]()
Magdone deci cam asa: 

Desiree wowwwww!!! E o Victoria in alb-negru cu haine mai de ne-firma
Si eu am o poza de pe la un an(nescanata insa) in care Robert imi seamana, cu creturile lui rebele si mocuta bucalata, insa eu eram pe negru, el e mai pe alb ![]()
Alysh asa zic si eu daca l-as da acum la gradi poate s-ar adapta mai bine decat la toamna, dar ce sa facem, tragem de statul acasa cta putem, si din motive fin si din motive de virusei. Om vedea la toamna cat d emult ii va mai placea. Poate daca mai mergem asa in vizite o sa simta ca (,) cunoaste locul..cine stie?! Desi..daca s-a virusat ieri n-o sa mai9 am curaj sa-l duc pana in septembrie ![]()
![]()
Pupici si spor la trebi fetili!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
gabitzam spune:
Of, Lori, din pacate gradinita aduce si cate o raceala si cate o behaiala din cand in cand. Poate daca mergeti mai des in vizita se imunizeaza cu virusii casei
Cei de la Smartkids stiu ca din cand in cand mai au zile cu porti deschise, pentru vizite. Probabil or sa faca vreun moment ceva si acum de paste, trebuie sa-l pandesc pe Andrei sa vad ce poezii noi are in repertoriu. Anul trecut a venit iepurasul la ei si le-a lasat cate un cos in gradina printre leagane, cu bunatati.
Robert in poze parca e de-al casei deja la grupa mica ![]()
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Buna fetelor!
Desiree, wow, chiar ca semanati mamicuto! Doua frumoase!
Noi am fost la Medicover, ne-a completat fisa ptr gradi, ne-a recoltat si o gramada de analize, i-am facut si vaccinelul ptr hepatita a (ne-a recomandat pediatra)... Are 91cm si 12,5 kg, ne-a zis ca e bine, sa o pupe mami pe ea. Sunt tare mandra de ea, a fost asa de cuminte si a cooperat, a marait un pic la intepaturi, dar in rest super ok.
Lorich ma bucur ca s-a simtit bine Robert la gradi (am vazut si eu ieri pozele) subscriu la ce a zis Alysh, cred ca se va adapta usor. Noi o sa incepem de pe 12 aprilie, ca e inchisa gradi o saptamana de Pasti, si daca as duce-o mai devreme ar insemna sa se adapteze de doua ori. Eu sunt optimista, am vazut-o cat de bine s-a simtit atunci, desi a fost doar o jumatate de ora. Eu la fel ca Alysh ma gandesc ca o sa imi fie superaiurea sa o las acolo din prima, toata ziua, dar cine stie, poate o fi mai bine asa ptr ei. Oricum o sa fiu prin zona, imi cumpar un abonament ptr electrostimulare, bla-bla-uri de-astea la un salon din zona si ... sa fiu pe acolo... O sa radeti de mine acum, nu?
Va pup pe toate. Hai ca i-am facut si de gradi... am asa un sentiment...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Luminel spune:
Buna!
Dani, ma bucur mult ca ai mai intrat cu vesti despre tine, chiar daca nu foarte bune...imi pare rau ca nu te simti bine...ai grija de tine si stai linistita, ca sa reziste sorelina cat mai mult la caldurica...apropo, cum o sa o cheme?
Vladuc e un scump si un cuminte...m-a induiosat ce-ai povestit!
Desiree, deci Victoria e bucatica rupta din tine...nu m-am inselat.
Lilly, acomodare usoara...e nemaipomenit ca poti sa stai cu ea o perioada. Si pozele sunt frumoase
Lorich, am azut pozele cu "inocenta" intruchipata
...si Cris mai da iama in hartia igienica...cand o prinde e jale...
Wow, ce sistem de balaceala...pai si eu daca as invata-o pe Cris asa, cred ca as da faliment cu apa...
Laura, eu dimpotriva, sunt deschisa la nou...daca as avea banii, maine mi-as lua mopul....si alte produse de pe la teleshopping
Ylari, mi-a placut asta: gatit ca la cantina
...
Acum am citit si ultimul mesaj, ce fata mare ai
...si cuminte...bafta la gradi!
Gabi, multi ani fericiti si impliniti impreuna!
Alysh, nici mie nu mi-au intrat nici indemnizatia nici alocatiile copiilor pe card...si majoritatea mamicilor sunt in situatia asta (cu exceptia celor care le primesc prin posta)...e si un subiect pe tema asta la "Parintii intreaba..."
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Mie imi vin alocatiile+stimulentul prin posta si au sosit, cred ca pe 17 sau 18, putin intarziat, ca veneau cam pe 10-12.
Ylari, si eu am asa un sentiment ciudat. Ieri-alataieri eram burticoase si ne plangeam de arsuri, ca ieri am nascut, colici, alea-alea. Acum deja sunt cativa "gradinari", ca maine ne uitam la poze de la serbari si iute ajungem la scoala ![]()
Alaturi de SEBI
belleane spune:
scrisesem un mesaj mare si frumos dar s-a dus
Mihaiser, Adriana: nu e aceeasi cresa/gradi. Asta mi s-a parut super: aveau o curte imensa, spatii mari, masa acolo, cred ca au si camere, sunt acreditati etc. http://www.littleangels.ro/gradinite-bucuresti/galerie-foto.html
parea alegerea ideala dar din pacate desi ar putea sa nu fie 100% adevarat sau sa nu fie de actualitate mie mi-a lasat un gust amar.
Ylari: Vacanta? Uau, pai nu e particulara? Cred ca asta e motivul pentru care nu as da copilul la stat pentru ca nu au vacante.hmmm
Lorich:Ati amanat inscrierea? Sa stii ca oricum va trece prin faza de imunizare indiferent cat de bine s-a comportat pana atunci. A mea inainte de a merge la gradi nici nu a primit antibiotic. Si la gradi in primul trimestru cred ca n-a fost 1 luna in total.
Acum nici n-a racit macar si sora-sa a fost varza din ianuarie.
Ce haios e in apa acolo. Iti vine sa-l papi.
Desiree: Ce mult seamana Victoria cu tine....Dar seamana si cu Daddy.
Magdone: Tinem pumnii!!! Sa vina bebe sanatos si papacios!!!!

Alysh spune:
Ylari, lasa ca eu te intrec, am zis ca-mi iau o carte si citesc acolo la usa cresei pana se face ora 13. Noi nu stam decat pana la pranz....dar si asa mi se pare greu. Asa ca mai bine abonament la electrostimulare decat milog la poarta cresei![]()

Luminel, mersi de info
ALI, mami de Vlady si
27+ cu
Luca
CrinaAndreea spune:
Uraaaaa! Avem deja 4 nopti in care nu mai 
. Prima noapte a fost cea mai grea. S-a trezit pe la 1.30 si am reusit sa il adorm pe la ora 3.00. A plans, a urlat, s-a tavalit pe jos, m-a impins de langa el, dar pana la urma cred ca a obosit si a acceptat lapticul de vaca si a adormit la loc.
In a doua noapte a adormit dupa aprox 40 min., in a treia a stat max 20 min.. azi noapte cred ca 10 min. Ziua ii explicam ca nu mai are mama laptic, ca el e mare si bea laptic din canuta, iar noaptea ii repetam ceeea ce stia deja. Doamne ajuta! Nu a fost chiar atat de greu cum ma asteptam. Va multumesc mult pentru sfaturi, ajutor si suport 

Simonix tot spuneam ca o sa incerc si eu varianta cu "Oscar". Sambata ne grabeam si trebuia sa iesim pe usa destul de repede, normal ca Bogdan nu vroia sa stea sa il imbrac, vroia sa mearga in pampers
. Am zis sa incerc si eu varianta cu catelul lui si.. in loc sa reusesc sa il imbrac pe Bogdan, el imi aducea si mai multe hainute sa imbrac catelul sa il putea lua cu noi.![]()
Lilly79 Bogdan doarme singur la el in camera, dar nu plec de langa el pana nu adoarme. Sa stie el ca sunt acolo, sa ma tina de mana. Cu cealalta manuta il tine pe Winnie.
Winnie nu lipseste niciodata de langa el atunci cand doarme.![]()
Mi_bebelina Paste fericit! Drum bun, distractie placuta si sa aveti vreme buna! 
Alysh eu primesc indemnizatia prin posta. Luna aceasta a venit la termen, sa zic asa, nu a intarziat.
Reallaura La Tandarica a fost prima piesa de teatru pe care ati vazut-o? Eu inca nu l-am dus pe Bogdan, mi-a fost teama ca e prea mic. Poate data viitoare mergem mai multe mamici, poate asa vor avea mai multa rabdare fiind de aceeasi varsta, cine stie?
gabitzam La multi zeci de ani impreuna! Sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai bun!
Pe 7 aprilie incepem si noi gradinita!
Cleo78 am fost astazi sa platesc diferenta la taxa lunara, sa semnez contractul, si se pare ca Bogdan va fi la grupa baby nazdravanii. Din cate am inteles la grupa baby piticii sunt cam multi copilasi. Acum... nu stiu mai multe detalii. Vom vedea la fata locului.
Foarte frumoase pozele voastre! As pune si eu ceva poze, dar.. habar nu am.

V-am pupat! 

Adriana_78 spune:
Mi-aduc aminte de poza lui Desirre ... seamana bine Victoria cu tine, insa are de multe ori si expresia lui Daddy al ei
Lorich, acum am vazut pozele! Nu va e frica ca o sa cada din chiuveta? sau ca stropeste toata baia?
Uitasem cu gradi, asa e, mi-ai zis ca din sept., insa sa stii ca si eu cred ca si atunci nu va fi ferit de virusi. Numai ca e frumos sa mai petreceti o vara impreuna, zic eu.
Ylari, e particulara sau de stat.
Cum zicea si Belleane, la particular are avantajul ca nu au vacante, mai ales cand lucrezi e nasol cand nu ai cu cine lasa copilul.
Insa de Paste si Craciun toate gradinitele au cateva zile inchis.
Edit
CrinAndreea, ma bucur ca merge bine cu intarcarea.
Si la noi a mers bine, insa din pacate tot se mai trezeste noaptea, nu stiu cat va mai dura pana va dormi dusa
Laura, nu il dai si tu pe Mirci la gradi? Va fi sigur mai usor sa te ocupi de cea mica, cand nu e Mirci gelos prin preajma