Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Dani un picut mai e si gata! Vine sorelina! Saa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa! Pupici
Belleane foarte urat ce am citit acolo...mi se pare tare grav si mor de ciuda cand mamicile /tacicii lasa lucrurile asa, adicatelea sa i se sparga capul si sa nu te anunte...sange naclait in par..pai putea fi ceva f grav..ufff... eu as taia de pe lista o asemenea gradi, indiferent de plusuri.
Desiree e superba Victoria si mi-au palcut la nebunie pozele alea cu voi doua! Nu imi dadusem seama pana acum ca-ti seamana asa mult!
Adriana multumim inca o data si astept reteta, da?
Mihaser superbe poze, miros a primavara!
Lily felicitari pt prima zi de gradi! E foarte bine asa ca o luati treptat, va fi bine! Pupici la fetita scumpa foc!
Si la noi a fost azi prima zi de gradi, am mers acolo doar in vizita, insa lui Robert chiar i-a palcut la grupa mica, s-a jucat cu piuneze de plastic, cu lego, cu creioane, a primit o bulina ca a adunat creioanele d epe jos, dar i-a dat-o educatoarei politicos inapoi, simtea ca nu o merita, pt ca in secunda 2 toate creioanele erau jos din nou
I-a placut foarte mult afara la tobogan si casuta, mai fetelor, la un moment dat se bagasera toti (sunt cam 10) in casuta aia de 1 m patrat. Nu ma mai baga pe mine in seama, insa erau foarte multi tusitori acolo, care de care behaia mai tare si mai colorat
am ajuns acasa, i-am dat osciolo si am sters de praf batista bebelusului, ca deh..daca am platit taxa azi, am platit si virusei, nu? Sper ca nu, totusi.
Sper sa pun si poze.
Edit: Am pus poze!
De la gradinita de azi si nu numai de aici
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
belleane spune:
rezumatul rezumatului:
Am vazut poze cu Puii dragalasi ai lui Mihaiser 

, apoi pe ochioasa Victoria in curte cu prietenii
.
Am auzit ca lui Mirci nu i-a prea placut la teatru. Aici se vede diferenta dintre copii. Unii rezista si le place altii se plictisesc. Cred ca si Elena s-ar plictisi la teatru, in schimb ar alerga si s-ar catara peste tot.
Danicris: Ce putin mai ai...Sa dea DD sa fie totul ok. Pai la 37s si cateva zile s-a nascut Elena si a fost super bine.
Gabitam: Multi ani inainte!!!! Ce frumos ati petrecut!
Desiree: Sincere condoleante pentru bunica ta. 
Lorich: am citit patania ta cu aragazul, ciorba si musacaua. Ce pot spune: sper sa nu se intample la mine. E de rasu-plansu.
Bine ca ati gasit gradinita, sper sa fie OK chiar daca e mai scumpa.
pupicei copiilor raciti!
Lily: Multa bafta la gradi!!! Sper sa fie cu noroc!
Magdone spune:
hello fetele,
N-am nascut si nici nu se preconizeaza nimci la orizont
. Asteptam ce sa facem.
Danicris, ma bucur ca ne mai dai vesti, nastere usoara sa ai si un bebe sanatos!
Laurita, apropo de crize, tot ce pot sa-ti spun e sa ai rabdare si nu le mai pune la suflet. Fa in asa fel sa nu te enervezi, nu prea exista remediu la varsta asta, si Olivia se tranteste pe jos acum, cand nu-i convine ceva sa vezi ce scheme face, se incovoaie de spate, urla, de astea
. Singurul lucru care merge e distragerea atentiei de la ce facea, incearca sa-l ghidezi spre altceva si ai sa vezi ca se linisteste.
Iar apropo de cand se termina, zicea cineva de 3 ani, hm
nu va faceti iluzii, eu as zice mai degraba asa un 6 -7
hai ca nu vreau sa va sperii
, depinde si de copil. Rabdare asta e cuvantul cheie, cel putin din punctul meu de vedere.
Bafta cu gradinitele si sanatate multa bolnaviorilor!
Magda, 39+ cu Razvan
(19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Adriana_78 spune:
Lorich, dau reteta cand ne vedem odata in parc. E Ok?
Cand exact incepeti gradi?
Lilly, succes si voua! Acomodare usoara!
Stephany, mult succes la cursuri! E bine cu mama, te cred, stiu cum e cu ajutor.
Si ref la crize si eu sunt de acord cu Magdone - Lara la 4 ani jumate face inca crize, chiar urate, e adevarat mai rare, da tot o mai apuca.
Depinde mult de copil, eu zic ca firea copilul e factorul determinat
Magdone, Dani, aveti grija de voi! Acum vine bebe!
Gabi, da mi-am dat seama cam tarziu. Ne vedem alta data.
Stiu si eu restaurantul Argentine, insa n-am mancat niciodata acolo, mereu m-a ispitit salata de la Pizza Hut
Victoria_mami spune:
Va multumesc ptr. complimente.
Lori, ai uitat (sau nu ai vazut) poza mea de cand eram eu miiiiica. Stai sa o caut si-ti arat. :)
Lilly, am vazut fetita superba! Sta asa cuminitca in caditza, cred ca Victoria mi-ar intoarce-o cu fundu-n sus in 2 secunde.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mihaser spune:
Salutare!
Va multumim mult ptr aprecieri! Laurita promit sa pun mai multe poze! ![]()
Dani tinem pumnii...esti pe ultima 100! Doamne ajuta!
Magda la fel tinem pumnii! ![]()
Gabitza multi ani fericiti inainte! Faina cina!
Belleane...intereseaza-te f bine despre gradinita...Eu nu m-as duce la una despre care ies zvonuri...As merge la una incercata de cineva si cu review pozitiv.
Oricum gradinita asta e ciudata...imagineaza-ti ce colegi o sa aiba...mi se pare ciudat sa iti tina copilul si noaptea acolo...Sincer...sper sa nu te superi pe mine...Parca citeam despre o pensiune de caini, nu despe o gradinita.
lilly am vazut fata mare si frumoasa!
De Andreea mai stiti ceva? Andreea
! 
Va pup!
Lorich spune:
Adriana vrem s aincepem pe la 1 sept, dar a treb sa platim inscrierea si ne-am bagat in programul de vizite.
Desiree nu-mi aduc aminte de poza, sa o arati.
Mihaser 
mai..l-am scapat in baie, se joaca la chiuveta, nu pot sa-l mai iau... e sfarsitul lumii daca il iau cu forta. asta e consumam apa industrial..aaa..ma duc sa-i spun ca s-a oprit apa! ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Victoria_mami spune:
Lori, uite asta-s eu
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5326009432816795954
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Hah! Acum am vazut pozele cu Robert la balaceala rapida cu funduletul in ghiuveta
si cu aerul de nevinovat. Asa a gasit hartia, nu el a facut

_
22.05.2008