Vitamine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Seara buna, pic si eu de prin alte sfere la subiect.
Medicul tocmai mi-a recomandat (anemie spune el, dar analizele nu sustin teoria) supradyn (una dimineata a insistat dansul). Tocmai am luat pe la ora 3 dupamiaza o pilula. Acuma e 5.40 si dorm pe picioare. Si ziceti ca da energie? Sa vedem de azi cum va fi, ca azi sigur dorm cu tot cu supradyn..

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Iasmin, daca abia ai inceput sa le iei mai ai un pic de rabdare. Se zice ca dureaza cam 2 sapmatamani sa le simti cu adevart efectul.
B 12 da energie: cam 25 mcg ar fi doza zilnica. Fier cam 30mg.

Daca bei cafea, absorbitia de fier sau alte minerale nu se face in totalitate.
Pt cine ia supliment de fier separat, pt anemie e ideal sa il ia la prima ora pe stomacul gol cu un pahar de suc portocale (vit C) ca sa se absoarba mai bine in corp.

Pe mine cel mai mult m-a ajutat pt energie vitamina C 1000mg capsule (supliment natural) si nici nu m-a mai prins vreo viroza. femeile gravide trebuie sa evite mega dozele de Vitamina C 2000 mg maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Iasmin Am citit si celalalt subiect de la 'clinica virtuala', insa nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Eu iau Tardyferon de 6 luni, pentru anemie, si inca nu pot spune ca simt imbunatatiri prea mari. Iar supradyn si B-uri nu iau decat de vreo saptamana. Nici una din pastile nu imi da energie, insa daca le iau seara nu pot sa dorm, pt ca ma agita, ma foiesc toata noaptea.
Multa sanatate!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Mindy o idee excelenta cu sucul de portocale. Si da, beau cafea, ai dreptate ca impiedica absorbtia. Ceva efect am simtit de la supradyn la 12 noaptea. Eram franta de oboseala is nu puteam adormi. Am adormit pe la 1 noaptea. Dar starea de epuizare tot am avut-o. Si greata, tot imi venea sa vars (oare o fi fost doza prea puternica ptr ficatul meu?)
Kid, da scumpa, m-ai prins, am postat si acolo, ca ma enerveaza ca nu pot face treaba, ca stau letargica si cum ma scol sa ma invart la treaba ametesc sau obosesc repede. Ma dispera starea- deaia am postat si acolo si peste tot. Am intrebat si la rubrica cu fetele din orasul meu, si pe la grupul cu care stau mai mult, am intrebat peste tot, stii tu- mai multi oameni, mai multe pareri, inveti ceva de la fiecare. Uite de la Mindy am invatat ceva, de la tine iar, si tot asa..
Multumesc fetelor

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput