A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 9
Pisik06 spune:
Oricum e o veste buna ca intra pana in week-end. E totusi sarbatoare, astia chiar nu se gandesc la nimic?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Rallu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IrinaStoica Buna fetelor, eu sunt din Bucuresti si am card la BCR. Indemnizatia a intrat pe 17, dar alocatia trebuia sa intre pe cardul sotului la Raiffaisen si inca nimic.... daca sunt probleme nu ar trebui sa fie cu toate? eu nu mai inteleg nimic... |
Idem si la mine.
Indemnizatia a intrat la BCR pe 16 ca in fiecare luna insa alocatia de la Reiffaisen n-a intrat nici acum.
Bine ca n-a fost invers.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
bubulina1 spune:
Gata, m-au contactat de la ProTv, eu ieri am scris pe site-ul lor dar ei au zis ca au gasit pe forumul nostru. Vor sa vina sa faca un reportaj. Astept sa vad cand vin. Va mai tin la curent.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
Catalishka spune:
citat din mesajul lui dilaural 'neatza fetelor! Nu asteptati nici azi indemnizatia si alocatia!!! Am vorbit acum la Prestatii Sociale in Hambarului si abia azi se vireaza banii de la Bugetul de Stat catre Trezorerie. Abia de maine se fac platile catre banci. Banii vor intra miercuri, joi sau vineri! Mult succes!!! Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si Daria Ioana (04.08.2009) |
Sa-i ia benga!!! Ce tara e asta bre, in care copiii is ultima prioritate
flowerbee spune:
Nici eu nu am primit inca indemnizatia pe cardul Volksbank. De regula, intra pe 16 ale fiecarei luni. Mi-a spus cineva sa verific la posta de care apartin ca cica ar fi fost trimise prin posta.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
dilaural spune:
citat din mesajul lui bubulina1 Gata, m-au contactat de la ProTv, eu ieri am scris pe site-ul lor dar ei au zis ca au gasit pe forumul nostru. Vor sa vina sa faca un reportaj. Astept sa vad cand vin. Va mai tin la curent. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) Poze cu noi |
Super! Ma bag si eu daca e nevoie. Sa ma contacteze telefonica sau cum vor. Iti stau la dispozitie. Sunt foarte indignata de ce se intampla!
Dar sa insisti sa faca reportajul azi... cat mai repede... ca daca o lalaie... o sa intre banii si ne astupa cretinii astia gura!
Si hai... luna asta ca luna asta ca a trecut! Dar de luna viitoare cum va fi? Noi nu putem avea si noi o zi fixa asa ca pensionarii??? Ca maica-mea si soacra-mea nu s-au plans niciodata ca le-a intarziat pensia. Vreau si eu sa stiu ceva sigur nu sa ma plimbe asa cu intervalul de 10 zile!
elenada spune:
Buna fetelor
Eu primeam banii pe card la BRD in data de 18 ale lunii. Luna asta nu am primit inca banii. Eu sunt din sect 3 bucuresti. Prietena mea care e tot din sect 3 a primit banii pe card la banca transilvania.
Eu nu inteleg cum la unii au dat si la unii nu. Se dau in ordine alfabetica. Ea e la litera C si eu sunt la litera M. fiind acelas sector cum au dat la unii si la unii nu.
Sunt tampiti rau.
Cum s-au gandit ei ca ne descurcam fara bani cu copii mici.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cris_82 spune:
Buna,cu parere de rau ma insciu si eu in clubul celor care luna aceasta nu au primit indemnizatia si alocatiaDe obicei banii imi intrau pe 15-16 ale lunii,dar nici pana azi nimic.Am pus mana pe telefon si am sunat la Agentia Judeteana Pentru Prestatii Sociale,si cica nu ar fi venit banii decat pentru mamicile care ii primesc prin mandat postal,iar pentru noi celalalte sa asteptam saptamnana asta ca POATE intra totusi..acum intrebarea e "Noi cu ce ne hranim copii pana cand binevoiesc sa ne vireze banii??cu aer??"
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Grasunica80 spune:
Bravo Bubulina,
subscriu si eu... daca mai ai nevoie de ceva, iti stau la dispozitie.
Mai pe seara am sa trec pe la BRD sect 4 sa vad daca au intrat si va tin la curent...sper ca cei de la PROTV sa rezolve problema asta cat mai repede si sa nu uite sa intrebe cum se va proceda luna viitoare.
Am uitat sa mentionez ca omul de la poarta (bodyguard-ul) mi-a zis ca nu s-a bagat la nicio banca... adica la nimeni care ia indemnizatia pe card, deci eu ce sa mai inteleg? ca vad ca unele mamici au luat banii pe card... :((( offff!!!
Astept vesti de la voi ca sa stim ce facem...
si mai am o idee: m-am gandit aseara ca daca astia de la prestari plati din hambarului (pt cele din Buc) nu rezolva nimic, ma gandeam sa ma duc in audienta la primarul de sector.... acum nu stiu ce sa fac...
mai bine astept sa vad ce rezolvam cu tv-ul si apoi vad incotro o apuc ...
pup si astept vesti...
Drag,
mami de Daria 6 luni
alex_andra spune:
Nici eu nu am primit nici alocatia fetei si nici stimulentul meu.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)