A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?
Raspunsuri - Pagina 7
Grasunica80 spune:
Fetelor,
a fost mama mea la posta si a intrebat ce se intampla de nu vin indemnizatiile pt luna asta, ca alocatiile au venit si a zis doamna de acolo ca ele vor sosi pana pe 27 ale lunii si daca nu vin nici la posta nici in cont, pe 29 sa ne prezentam in str. Hambarului (pt cele care stau in Buc) si sa-i intrebam ce se intampla.
Doamna cu pricina a zis ca e prima data cand se intampla asa si ca ea crede ca nu sunt suficienti banii pentru indemnizatii.
Asa ca fetelor, trebuie sa ne inarmam cu rabdare.
va pup si daca aflati ceva intre timp, pls anuntati.
Drag,
mami de Daria 6 luni
bubulina1 spune:
Eu nu am rabdare pentru ca am ramas efectiv fara alte resurse financiare. Am incercat sa scriu celor de la protv prin formularul de contact dar cred ca nu merge. Am sa dau copy/paste la textul pe care vroiam sa-l trimit si va rog pe cele care aveti un pic de timp sa incercati sa trimiteti fie acest text fie ceva asemanator la presa/televiziuni ca sa se miste ceva, altfel...
"In Bucuresti si in alte orase ale tarii mamele aflate in concediul de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani nu au primit indemnizatiile si alocatiile care se virau in cont bancar. Pana la acest moment nu au fost platite aceste drepturi banesti decat persoanelor care luau banii prin intermediul postei sau la banca BCR! Agentiile de prestatii sociale teritoriale nu au o explicatie pentru ceea ce se intampla si nu se stie nici cand nici cum se vor plati acesti bani."
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
xya spune:
buna ziua
BRD, in mod obisnuit primeam pe 17-18...
am verificat acum 30 de minute...
nimic :(
ClaudetteLeo spune:
Aceeasi situatie si la mine........cont la 21.03=neschimbat......o sa reintru mai tarziu, poate voi avea parte de o surpriza :D
simonapro spune:
Buna!
Situatia e neschimbata, doar ce am verificat cardul de la ING si nu au intrat banii pentru indemnizatie si alocatii
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Flowers spune:
Alocatiile au venit mai devreme cu o zi,pe 11 prin Posta Romana.
Indemnizatia trebuia sa intre pe 16 la BRD, astazi nu intrase.
Mami de Brianna si Julia
Roberto_32 spune:
eu, eu am fost la ora 10 in Hambarului si doua doamne lipeau un afis mare pe stalpul de la intrare ; inemnizatiile se vor primi comform deciziilor intre 8 si 27 ale fiecarei luni, poate sa ne dea oare cu legea-n cap? sa mai asteptam?
bubulina1 spune:
Eu am scris deja la ProTV si la Antena 1. Ma pregatesc sa scriu la Realitatea.
Unde scrie ma rog ca se platesc intre 8 si 27? Eu nu am primit acasa nicio decizie de intrare in CIC prin care sa fiu informata cu privire la asa ceva.
Voi chiar credeti ca o sa se plateasca banii pana vineri?
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
ana l spune:
eu sunt din Iasi si mi-au intrat banii in jur de 10, nu mai stiu exact, cam la data asta intra lunar . am la Raiffeisen contul. in schimb am observat alta ciudatenie. verific contul on line si anunt si alte mamici cu cont la alte banci si stupoare... la unele intra banii dupa 1-2 zile... desi suntem din acelasi oras
mamica lui Andrei