A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudetteLeo

da, si eu astept banutii. Sunt din bucuresti, am cont la brd si in mod normal imi intrau in cont pe 16 ale lunii.....am sunat un nene la agentia de plati si mi-a raspuns: va vor intra dupa 26. O doamna tipa pe fundal: daca are card la brd, ii intra dupa 24......

Cam atat.

Claudia

La ce agentie de plati ai sunat? La Hambarului cumva? Si daca aveai cont la alta banca intrau in alta zi? Nu mai inteleg nimik! Pana cum am inteles ca numai la Raiffeisen si Brd nu au intrat banii. Curios este faptul ca cei care luau prin posta nu au avut probleme.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La mine au intrat ieri (17 martie)... dar e vorba de alocatia de 42 ron de ron... contul este la bcr...
In fiecare luna au fost banii in cont in perioada 16-20.

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brenda1976 spune:

Sunt din Piatra-Neamt si nici aici nu au intrat banii pentru alocatii si indemnizatii copii. Am verificat inclusiv si in seara aceasta la BCR (18 martie). Si nici prietenele mele care au copii sub doi ani nu au primit banii. Am crezut ca sunt o exceptie, ca au gresit cei de la agentia de prestari sociale. dar vad ca este o situatie generala pe tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

am sunat la hambarului. din spusele domnului, daca esti la alta banca decat brd, vor intra dupa 26, daca e brd, dupa 24.

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui ClaudetteLeo

da, si eu astept banutii. Sunt din bucuresti, am cont la brd si in mod normal imi intrau in cont pe 16 ale lunii.....am sunat un nene la agentia de plati si mi-a raspuns: va vor intra dupa 26. O doamna tipa pe fundal: daca are card la brd, ii intra dupa 24......

Cam atat.

Claudia

La ce agentie de plati ai sunat? La Hambarului cumva? Si daca aveai cont la alta banca intrau in alta zi? Nu mai inteleg nimik! Pana cum am inteles ca numai la Raiffeisen si Brd nu au intrat banii. Curios este faptul ca cei care luau prin posta nu au avut probleme.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Sunt din Braila, Cont la Raiffesein. NIMIC pana acum. Primeam in jur de 15. Din unele informatii (culese de la mamici din parc) am inteles ca banii au fost transferati catre primarii si ca vor fi virati si in conturi. Deosacamdata a inceput distribuirea prin mandat.
Si eu ma gandesc la depozitarea in alte banci sa obtina dobanda la ei. Ce sa faci statul trebuie sa faca bani pe toate caile...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am cont la BT in Bucuresti si au intrat banii pe 16 martie. Niciodata nu au intarziat peste data de 17.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abca1978 spune:

Dragele mele, nici la UniCredit nu au intrat banii. Chiar imi faceam si eu pb daca s-a suspendat indemnizatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Eu am depus dosarele pe 4 martie si mi-au spus ca voi primi banii incepand cu sfarsitul lunii aprilie. Atunci am intrebat care este data la care sunt distribuiti banii (alocatia si indemnizatia) si mi s-a raspuns ca intre 25 - 30 ale lunii. Sa se fi schimbat oare data, ca de la voi inteleg ca ar fi fost mai devreme. Eu am deschis cont la BCR si astept sa vad daca si vin asa cum mi-au spus ( dupa 2 luni)

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaStoica spune:

Buna fetelor, eu sunt din Bucuresti si am card la BCR. Indemnizatia a intrat pe 17, dar alocatia trebuia sa intre pe cardul sotului la Raiffaisen si inca nimic.... daca sunt probleme nu ar trebui sa fie cu toate? eu nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Daca stiti cumva vreun numar de la primarie sa incercati si voi sa sunati. Eu nu am Romtelecom, dar o sa sune mama sa afle ce s-a intamplat. Orice informatie este binevenita. Cred ca fiecare dintre noi are de achitat facturi si si-a facut niste calcule.
Daca s-ar fi schimbat data, de ce a luat BCR Bucuresti banii?
Daca nu ar fi avut bani, cum de cei care iau prin posta i-au primit?

Poze cu noi

Mergi la inceput