A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

tot azi au intrat banutii si pe crdul Unicredit Bucuresti.
sper sa nu devina obisnuinta intarzierea platii

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Au intrat banii si la Deva prin card BRD

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

mda.. si ai mei au intrat!

mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Acum un an jumate, chiar inainte de Craciun, a fost aceiasi problema... la fel, au facut diverse televiziuni reportaje... si de-asta n-au mai putut ei... pana la urma ne-au asigurat ca nu vor lasa copiii fara bani chiar inainte de sarbatori, iar nesimtitii au facut ordinele de plata chiar in ziua de 24 dec. Si s-au spalat pe maini... mai departe nu mai era problema lor daca nu intrau pana de craciun... au fost banci unde au intrat pe 24 dec. seara, si unele banci unde nu au intrat (cum a fost si cazul meu, la bcr). Probabil cei de la bcr pana la ora incheierii programului nu ori fi avut timp si de asta... asa ca banii au intrat pe 28 dec. Astai aveau o scuza ca au primit op-urile prea tarziu, ailati aveau alta scuza, ca de la ei plecasera... asa ca de craciun alocatiile si indemnizatiile ioc

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Aseara a fost pe Realitatea inca un reportaj asemanator cu cel de la ProTv. Inca nu stiu daca a fost pura coincidenta sau chiar virasera banii cu o zi inainte.
Din cate spuneti voi de sarbatori e posibil sa apara probleme. Pana la Craciun s-ar putea sa ma intorc la job, chiar nu am ajuns sa cersesc mila unor nesimtiti cand defapt sunt banii care mi se cuvin mie si copilului meu.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...imi pare asa rau ca nu am avut cum sa va anunt ca intrasera banii...eu i-am scos la 19 cand am plecat cu david din parc....am avut cate ceva de cumparat si am ajuns obositi rupti....am impartit banii pt banci...si cam astia au fost...am asteptat o saptamana ca sa-i dau in juma de ora....
vreau sa va spun ca de cand i-au banii astia de la stat de un an si ceva...nu am avut asa probleme cu virarea lor....

multummim fetelor care s-au mobilizat......!!!!!!!!!

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

Noua ni s-a spus ca de acum, data platii indemnizatiei si alocatiei va fii de 21-24 ale lunii
Deci nu mai intra in 12-15 ci in 21-24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Fetele,azi la Cec Bank c-ta au intrat banii

sa le fie rusine ca a trebuit sa ajungem pana la televiziune ca sa se rezolve ceva..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

25 03 2010 ora 8-00 BCR braila nu erau banii......mi-e silaaaaaaaaa de sistemul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

au intrat banii si la mine, BRD-Bucuresti.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput