A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

au intrat saptamana trecuta la sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu sunt curioasa daca sunt mamici din Bucuresti care au luat totusi banii. La mine la banca (Raiffesen) cica nu a virat Trezoreria banii, asta e tot ce am reusit sa aflu.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Bubulina, eu nu sunt din Bucuresti, insa nici mie nu mi-au intrat deloc banii, tot Raiffeisen. Si au trecut deja 10 zile si din nefericire am ajuns si la datorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

eu sunt la bcr fagaras. nu au intrat. am sunat in brasov la astia cu indemnizatiile si mi-au spus ca nu au venit banii de la bucuresti si ca si eu tot intreaba, dar li s-a spus ca daca mai intreaba o data ii dau pe toti afara pe motiv ca nu cunosc legislatia...care spune ca data limita e 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am cont la brd, si aveam data de plata 17. inca nu mi-au intrat banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitad spune:

buna...nu au intrat banii nici la mine..la ING, luna trecuta au intrat in data de 12 februarie, luna asta, deocamdata pauza. o scurta intrebare, normal, dupa cat timp, dupa ce am depus dosarul pentru crestere si ingrijire copil ar trebui sa intre banii? alocatia mi-a intrat dupa 3 luni.

Va multumesc

Gabi Resita

2 comori David-4 ani si Tudor- 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

gabitad poate dura intre 2 si 6 luni, depinde de judet. cam peste tot e un singur om pe judet care calculeaza si dupa cate dosare are...

aici a fost cam 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu am card la bcr si am doar alocatia de 42 lei(Alin are 8 ani) si au intrat de pe 16. De obicei intra intre 15-20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

eu am luat alocatia de la posta (Bucuresti) pe 16.3.2010

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

da, si eu astept banutii. Sunt din bucuresti, am cont la brd si in mod normal imi intrau in cont pe 16 ale lunii.....am sunat un nene la agentia de plati si mi-a raspuns: va vor intra dupa 26. O doamna tipa pe fundal: daca are card la brd, ii intra dupa 24......

Cam atat.

Claudia

Mergi la inceput