A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicavica

la Galati,la transilvania si Cec au intrat banii

au intrat azi sau sunt intrati de zilele trecute?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cred ca lantul e asa: Ministerul muncii vireaza banii la agentiile teritoriale de plati care ii distribuie apoi prin trezorerii catre banci. Nu stiu daca am fost clara.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Am inteles... deci trebuie sa ma adresez min muncii, ca ei practic trimit primii banii...
ok, hai ca ma apuc sa le scriu un mail... poate rezolv ceva, ca nu se poate asa... cine stie ce se poate intampla luna viitoare?
eu nu inteleg un lucru: la pensionari exista o data fixa si la noi nu... DE CE???
Ei nu au dreptul asta??
va tin la curent cu ce mai aflu...
drag,
mami de Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

buna dragi mamici,

si la mine aceesi situatie - card BRD, nimic pana la acest moment (nici indemnizatie, nici alocatie). Normal intrau banii in jur de 17-18 ale lunii. La C-ta nu reusesc sa iau legatura cu cei de la Directi Muncii, suna ocupat tot timpul.
A reusit cineva din C-ta sa vorbesca cu ei? Ceva vesti. Astept si eu cu nerabdare.
Offfffffff, naiba sa-i ia

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Grasunica80

Am inteles... deci trebuie sa ma adresez min muncii, ca ei practic trimit primii banii...
ok, hai ca ma apuc sa le scriu un mail... poate rezolv ceva, ca nu se poate asa... cine stie ce se poate intampla luna viitoare?
eu nu inteleg un lucru: la pensionari exista o data fixa si la noi nu... DE CE???
Ei nu au dreptul asta??
va tin la curent cu ce mai aflu...
drag,
mami de Daria 6 luni

Stai linistita, le-am scris eu de ieri. Daca primeam un raspuns, va spuneam. Eu am luat mai multe adrese de pe site-ul ala cu agentiile teritoriale de prestatii si am trimis. Niciun raspuns.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica35 spune:

Buna,
Sunt din Constanta si eu si bineinteles ca banii nu au intrat nici macar azi. Pe telefoane e inutil sa suni, nu raspunde nimeni si daca raspunde iti inchid imediat . Cred ca i-au innebunit telefoanele. Eu l-am trimis pe tata sa intrebe ce s-a intamplat. O madama ofuscata i-a zis ca platile se fac pana pe 27, ce, n-avem rabdare?
Totusi pe mine ma depaseste o problema, de ce platile prin posta s-au facut? Am intrebat la posta si mi-a zis ca alocatiile s-au dat de pe data de 18 odata cu pensiile.
Se pare ca cei cu card sunt prea bogati sa primeasca banii la timp.
Deocamdata stresez brd netul. Fara speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titusz spune:

buna,
si la posta sunt problme,postarita mi-a raspuns " s-au sistat,cine a primit pana vineri au avut noroc".
sper sa fie doar un raspuns la gluma ,nu am cum sa ajung la posta pentru mai multe detalii,poate stiti mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Imi pare rau ca sunt perceputa drept pasiva, insa intreband in stanga si in dreapta am aflat ca ieri a fost o emisiune la postul local de TV cu o doamna director de la primarie, emisiune care avea drept subiect intarzierea indemnizatiilor. Si raspunsul a fost acelasi: ca mamicile trebuie sa inteleaga ca ei platesc pana la sfarsitul lunii in curs, deci nici pomeneala de vreo intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urseraluca spune:

Banii pentru copii ar trebui sa fie o prioritate. Toti stim ca un bebelus creste repede si are nevoie de haine si incaltaminte in permanenta, ce sa mai spun de scutece si lapte praf, cat de scumpe sunt si cat de repede se consuma? Ei isi umfla burtile alea grase, dar copiii raman ultimii, ca doar daca se respecta termenul legal.... La serviciu asa primeam banii, luna asta pe 8, luna viitoare pe 16, apoi pe 28? Ratele vin in aceeasi zi si trebuie platite, ei cand cer taxe si impozite, ma pasuiesc pe mine ca imi intarzie indemnizatia?

Mergi la inceput

Inutil sa ne plangem. E clar ca nu sunt bani pentru noi, primaria capitalei s-a mutat intr-o cladire unde se platesc 240.000 euro/luna. Din banii cui oare? Credeti ca pe ei ii intereseaza ca noi avem nevoie de bani pentru pampersi, lapte praf si mancare pentru bebelusi? Sau ca avem de platit rate si facturi la date fixe? Nu, pentru ei noi nu suntem o prioritate. Daca luna asta o sa-i primim pana pe 27, luna viitoare o sa mute termenul pana pe 30?

Poze cu noi

Mergi la inceput